2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ben hep burdayım aslında sayfa sürekli açık bir yanda, öbür sayfalara diğer tablardan bakıyorum ama gitmiş gibi görünüyor galiba.. :42:

İçim sıkıyor bugün ya... İçim.. Bir de böööle üstümde acayip bir yorgunlukkk... Naapsam ki?? :36::36::36::36::36::37::37::37::37:

bende de bi gariplik var bugün...kendimi boşlukta hissediyorum sanki...hevesle örgüye başladım 2 gündür elime alasım gelmiyo...üşüyorum ve çok uykum var...şimdi yatsam sabaha karşı 3-4 gibi uyanırım dengem daha bi bozulur off off:84::84::84:

bende de bi gariplik var bugün...kendimi boşlukta hissediyorum sanki...hevesle örgüye başladım 2 gündür elime alasım gelmiyo...üşüyorum ve çok uykum var...şimdi yatsam sabaha karşı 3-4 gibi uyanırım dengem daha bi bozulur off off:84::84::84:

Merkür çok baskınmış bugünlerde.. Onun etkisi mi acaba ne?? Ben de şöööle sıcacık yatağa girsem hiç kalkmasam mı diyorumm..Ama benim de öyle dengem bozulur.. keyiflenmek için ne yapmalı yaaa? offffffff :51::51::51:

Bir de geçen bir arkadaş mesaj yazmış, "dün akşam sizi rüyamda gördüm, size bebek ziyaretine geliyoduk" diye.. Ben de bir ümitlendim kıs.. sorma.. çok fena.. malum olmuş olsa keşkeeee.... :emir_bebek:

Bir de geçen bir arkadaş mesaj yazmış, "dün akşam sizi rüyamda gördüm, size bebek ziyaretine geliyoduk" diye.. Ben de bir ümitlendim kıs.. sorma.. çok fena.. malum olmuş olsa keşkeeee.... :emir_bebek:

ooooo rüyaya da bakın hele...çok anlamlı bence...belki de gerçekten malum olmuştur canım ne dersin?
adetine de daha var ama bakarsın vardır bişeyler...

Ay bitanem.. ben de umutlanıyorum sonra fos çıkınca çok üzülüyorum ama...:43: Ne bileyim. Hayırlara çıksın inşallah diyorum.. Ne dieyim. :50:

valla ben bu ay bebek düşünmeden bebek yapma totemi yaptım...:52:
çalışmalarda bebek fikrini hiç aklıma getirmiyorum,acaba dememek için kendimi dinlemeyi kestim herşeyi akışına bıraktım...olursa ne ala ama olmazsa da dibe vurmak yok diyorum hep kendikendime.eşime de tembihledim o da hiç bebekten bahsetmiyo artık...napalım bu kez de böyle yapalım bakalım ne olucak.madem stresmiş hamileliğin baş düşmanı biz de kalkanları kaldıralım da düşman bize zarar vermesin...:34:

Ay gülüm onu ben de denemeye çalıştım ama başaramadım. Aklıma getirmicem diyorum olmuyo ki... Zaten bir başarsam!! Arkadaşlarımın hepsi bebek fikrini unuttukları an hamile kalmışlar. Ben de bir başarsam belki olacak da... :1::1:

bende bu düşünceyi bir tek evdeyken kafamdan atabiliyorum aslında...çünkü okulda arkadaşlar sağolsunlar hiç dillerinden düşürmüyolar bebek lafını...hadi artık ne zaman yapıcaksın,evleneli 2 seneyi geçti daha niyetin yok mu bilmem ne falan filan...sinir de oluyorum ama napayım olsa yapıcaz diyemiyorum işte...başkalarının özel durumları ne kadar ilgilendiriyo bu milleti anlamıyorum yaaa...

Bende de durum aynı.. bir de benim yaş 31, 5 yıllık da evliyim. Herkes eeeeee çocuk?? Bir de soruları nedense bana iyice batmaya başladı artık. en yakın arkadaşlarım dışında soranlara gıcık olmaya başladım. Yahu size ne diyesim geliyor ama denmiyor işte...

mutluluk canım hoşgeldin:71:

Hoşbuldum canım:71:
Ne güzel toplanmış buralarda baya,
Arada bakıyorum da liste ne alemde diye,
unutma beni de canım
5 ocak...
İnşallah yeni yıl da yeni umutlara vesile olsun topiğin.
Dediğin gibi aralık topiğyle kardeş topik olsunlar:71:

Ayyy acayip ağırlaştım. Göz kapaklarım biribirine yapışacak sanki.. Canım, ben daha fazla dayanamıcam.. Öpüyorum.. Yine görüşürüzz.... :90::90:

Back
X