2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

mutluluk84_____________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

nurun________________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

soulfly_eu_____________________12 ocak

ıkrszn________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

heaven1______________________16 ocak

sahgull_______________________17 ocak

zehra2509____________________19 ocak

:nazar::nazar::nazar:süper kızların süper listesinin en güncel hali:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:27:arada burayı da yokluyorum neler olup bitmiş diye:))) esra'yı taktım kafama ya,çok merak ettim onu.1'de dr randevusu vardı,haber verecekti.kötü bir durum yoktur inşallah.

merhaba,ben de aranıza yeni katıldım,haziran ayında düşüğüm olmuştu,ondan sonra bu ay 2.denemem inşallah bu ay olur bakalım,adet tarihim 13 ocak :17:

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

mutluluk84_____________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

nurun________________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

soulfly_eu_____________________12 ocak

ıkrszn________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

junzi_________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

heaven1______________________16 ocak

sahgull_______________________17 ocak

zehra2509____________________19 ocak

:nazar::nazar::nazar:süper kızların süper listesinin en güncel hali :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba,ben de aranıza yeni katıldım,haziran ayında düşüğüm olmuştu,ondan sonra bu ay 2.denemem inşallah bu ay olur bakalım,adet tarihim 13 ocak :17:

aramıza hoşgeldin canım...bol hamileli bi ay olması dileğiyle:49::49::49:

Film seyrediyodum. Bi baktıp bir anda herkes yok oldu. Halbuki cuma gecesi daha bir kalabalık olur diye düşünmüştüm. Ama önemli işler var galiba :66:

ben de uyuya kalmışım...uykudan önce herkes buralardaydı uyandım kimse kalmamış...

Hoşbuldum,benim adetim 40-45 günde bir geliyor acaba benim gibi olan var mı aranızda?

oooooo epey uzunmuş canım.dr.lar herhangi bişey söyledimi adetin için.düzenli yumurtluyomusun?
benim 30-34 arası değişir.4 ay önceye kadar 28-30 du ama bebek yapma stresi adeti de kafasına göre uzatıp kısaltabiliyo işte malesef...

oooooo epey uzunmuş canım.dr.lar herhangi bişey söyledimi adetin için.düzenli yumurtluyomusun?
benim 30-34 arası değişir.4 ay önceye kadar 28-30 du ama bebek yapma stresi adeti de kafasına göre uzatıp kısaltabiliyo işte malesef...

Bebeğimin kalbimin durmasıyla kürtaj oldum ondan sonra zaten 2 ay adet olmadım sonrasında da böyle düzensiz oldu işte, doktor bir sorun olmadığını söylemişti ama böyle de bebiş olmayınca 15 gün zaman kaybetmiş oluyorum,inşallah bebek isteyen herkes en kısa zamanda hamiş olur:49:

Kısssslaaaaaaaaaaarrr nerdesiniiiizz? Benimm misafirlerim vardı yatılı, o yüzden giremedim bir türlü.. Bu arada kendime yeni bir avatar buldum, nasıl bebiş avatarımı beğendiniz mi? Aşık oldum aşık görür görmez.. Belki sık sık bakarsam böyle bir bebişim olur ha? Ne dersiniz? :52: :52: :52:

Kısssslaaaaaaaaaaarrr nerdesiniiiizz? Benimm misafirlerim vardı yatılı, o yüzden giremedim bir türlü.. Bu arada kendime yeni bir avatar buldum, nasıl bebiş avatarımı beğendiniz mi? Aşık oldum aşık görür görmez.. Belki sık sık bakarsam böyle bir bebişim olur ha? Ne dersiniz? :52: :52: :52:

burdayız canım...yada sadece ben burdayım diyim:9:avatarın da çok güzelmiş inşallah ondan daha da güzel bi bebişin olur:emir_bebek:

Back
X