kızçeler çıkmam lazım.taaaa akşam üstü gelebilirim herhalde.![]()
güle güle canım kendine veeeee bebişimize dikkat et öpüldünüzzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızçeler çıkmam lazım.taaaa akşam üstü gelebilirim herhalde.![]()
gülegüle annem...yorma kendini :80::80::80:kızçeler çıkmam lazım.taaaa akşam üstü gelebilirim herhalde.![]()
buraya gelin..burda hamamdan bol bşi yok ama ben de hamamı pek sevmem..küçükken annem zorla götürmüştü bi kez,koca göyyisli teyzeler hala ruyama gireray canım ya kıyamam ben sana hamamda olsaydın şimdi sıcacık bademimizde mis gibi sıcaktan mayışırdı
oh mis gibiiiiiiii:92:
vallahi canım biz aynı hamama 15 yıldır gideriz(hoş bu 15 yılın önceleride var tabiki ben küçükken annem götürümüş hep)yerimiz hep aynıdır temizlenir mis gibi çayımız vs hep hazırdır ohhh sıcacık,yumuşacık vsss ah canım ya keşke beraber gidebilsek malatyaya geldim komşuma diyorum ama hamam kültürü yokki tarihi hamamları bilsin kadın bilmiyorki![]()
gülegüle annem...yorma kendini :80::80::80:
buraya gelin..burda hamamdan bol bşi yok ama ben de hamamı pek sevmem..küçükken annem zorla götürmüştü bi kez,koca göyyisli teyzeler hala ruyama girer![]()
güle güle canım kendine veeeee bebişimize dikkat et öpüldünüzzzzz![]()
gülegüle annem...yorma kendini :80::80::80:
buraya gelin..burda hamamdan bol bşi yok ama ben de hamamı pek sevmem..küçükken annem zorla götürmüştü bi kez,koca göyyisli teyzeler hala ruyama girer![]()
ay kız alemsin heeee koca giysili teyzelerrrrzorla gitmişn ya canım ondandır
ay ben hemen geleyim yaaaa şu soğukta çok severim hamamııııııı
![]()
gel gel...o dönemde bi tiksindim hamamdan tiksiniş o tiksiniş...![]()
gel gel...o dönemde bi tiksindim hamamdan tiksiniş o tiksiniş...
kimler gelmiss kimler gelmisss:92: ebru hanimlarmi gelmisss
hosgelmissss
nasilsiniz bacilarr![]()
kısss şimdi biz varız koca koca değiliz...mimik miniğiz....At o kötü anıları aklından gel bizim kucağımıza![]()
kimler gelmiss kimler gelmisss:92: ebru hanimlarmi gelmisss
hosgelmissss
nasilsiniz bacilarr![]()
hoşgeldin canım iyidir sendenkimler gelmiss kimler gelmisss:92: ebru hanimlarmi gelmisss
hosgelmissss
nasilsiniz bacilarr![]()
kısss şimdi biz varız koca koca değiliz...mimik miniğiz....At o kötü anıları aklından gel bizim kucağımıza![]()
hoşgeldin canım iyidir senden![]()
dünürümü özledim yahuu
kader yok bi de:26::26:
bendende iyilikk...... öhööööö öhöööö zehraaaaaaa öhöööö![]()
Kısslaaarr ben çok acıktım...ama tek başıma kahvaltı yapmakta hiç zevkli olmuyo....hadi çıkın çıkın gelin....Siz gelene kadar ben hazırlarım kahvaltıyı....Özel bir isteğiniz var mı?yapayım...
dünürümü özledim yahuu
kader yok bi de:26::26:
aynen canım kaderciğim dün gelmiştisenin cadı dünürde hala gelmedi
![]()
Kısslaaarr ben çok acıktım...ama tek başıma kahvaltı yapmakta hiç zevkli olmuyo....hadi çıkın çıkın gelin....Siz gelene kadar ben hazırlarım kahvaltıyı....Özel bir isteğiniz var mı?yapayım...