2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

duruşah_______________________5 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

:nazar::nazar::nazar:listemizin en son güncellenmiş hali :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Çok haklısın canım ya...iş pratikte :39:
Ben de en önemlisi neyi öğrendim biliyor musun? Ha deyince olmuyormuş hemencecik :(( Biz eşimle uzunca bir süre korunduk, işte yok ev kredisi, yok kariyer, yok bişeyler.. hep ertele, hep ertele.. Sanki hemen planlanınca hemen olacakmış gibi.. Yok efendim, şu tarihte hamile kalayım, çocuğun burcu şu olsun.. Olmuyormuş öyle hemen... Şimdi çevremdekilere hep şunu diyorum, çocuk düşünüyorsanız kesinlikle ertelemeyin, çünkü herşey planlandığı anda olmuyormuş :19:

Kesinlikle ha deyince olmuyormuş. Okadar emindim ki herşeyi planlamıştım. Güya bu ay hamile kalacaktım, ağustosta doğuracaktım. İşlerinde en durgun dönemiydi hemde. Çok uzun zamandır planlıyordum hemde. Ama olmadı. Olmuyormuş yani.

Kesinlikle ha deyince olmuyormuş. Okadar emindim ki herşeyi planlamıştım. Güya bu ay hamile kalacaktım, ağustosta doğuracaktım. İşlerinde en durgun dönemiydi hemde. Çok uzun zamandır planlıyordum hemde. Ama olmadı. Olmuyormuş yani.

canım aynen bende senin gibi planlamıştım kasım da hamile kalıp,temmuzda doğuracak eylül de aynen okula devam edicektim.dinlenmek ve toparlanmak için 2 ay yeter da artar diye düşünmüştüm ama kasım ayı benim için berbat bi ay dı ve en son 26 eylülde adet olmuş ve adetim ilaçla 15 kasım da gelmişti.sinir stres adeti bu kadar geciktirdi ve hayallarim de suya düştü tabi...

bende planlamistim kizlar ama kendimi o türk filmlerine cok kaptirmisim herhalde:37: ki istedigim zaman olmadi maaleseff:50:

bende planlamistim kizlar ama kendimi o türk filmlerine cok kaptirmisim herhalde:37: ki istedigim zaman olmadi maaleseff:50:

ah şu türk filmleri yok mu hepimizi mahvetti:))şimdi onlar zorla tecavüze uğruyolar ya bi de üstüne hamile kalıyolar...biz isteye isteye yapıyoruz:9:bebiş için...acaba taktik mi değiştirsek...:9::9::9:

ah şu türk filmleri yok mu hepimizi mahvetti:))şimdi onlar zorla tecavüze uğruyolar ya bi de üstüne hamile kalıyolar...biz isteye isteye yapıyoruz:9:bebiş için...acaba taktik mi değiştirsek...:9::9::9:

yapmadigimiz bi o kaldi bari onuda yapalimda tam olsun:52:
ya hakkatende bakiyorumda cogu insan burda (kk) ögrenmis benim gibi
istedigin zaman hamile kalinamayacagini:37::27:

valla ben aralik ayi topicindede söyledim simdiden plan yaptim kendime

bundan sonra spora baslicam insallah bakalim hayirlisi

hepinize iyi geceler kızlar...ben kaçar...malum yarın sabah iş var...:16:

günaydın kızlar.dün kırmızıları gördükten sonra umudum 2011 ocak ayı oldu.
inş. yeni yılda kırmızı haberleri değilde hamiş haberleri alırız.

benim de beklenmeyen tarih 16 ocak!

topiğimiz hayırlı olsun.

listemiz şimdilik bu kızlar...gelmek adını listeye yazdırmak isteyen gelsin tatlişkolar:kkk:

canım bende yazmıştım ama görmedin heralde
1 ocakta benim inşallah hepinize ilk hediyelriniz benden gelir......:26:

herkesiklere günaydınnnnnnnnn:3:
aslınca hiç umudum yok ocak ayından çünkü
hiç icraat yok hala hasta hala hasta:43:

slm kızlarrr:71:
2 sonra reglim bitiyoo,,,:30:bu defa regliden hemen sonra başlicam çalışmalara,,,yumurtlama günümü hissetiğim halde eşim çalışmamıştı geçen ayy,,,:26:bu ayy inşllhh gün kaçırmamaya çalışcamm,,,ocak ayı,yeni yılın ilk ayıı hepimize şans geirsinn:16:,,,bebiş getirsinnn:49:

omman________________________1 ocak

psiyoji________________________7 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

_ebru32______________________11 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak