Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynen dediğin gibi stepsils aldım.kat kat giyinme konusundaysa eşim maşallah beni lahana yapma konusunda pek bi becerikli.üstümü başımı bi görsen...gözlük kullanıyorum ben ve inan gözlüğüm bile terledi![]()
Geçmiş olsun. Salgın var galiba herkes hasta. Bende hastayım. Boğazım çok acıyor. Şu gargarayı yatmadan önce bende deniycem.
canım geçmiş olssun bir reçete de ben vereyim mi sana
bir bardak ılık suya limon sık
içinede 1 adet aspirin at
karrıştır ve iç çok iyi geliyo
hımmm bilemiyorum canım...o zaman benim reçete iptal:))Canım, hamilelik ihtimali varsa, bence aspirin kullanmasa daha iyi.. :2:
Sabahtan beri ıhlamur, kuşburnu ve adaçayı içmekten midem bir hoş oldu.
Limon ve aspirini yarın mutlaka yapıcam. Teşekkürler.
Birde aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum. Adaçayı içmek ve maydonoz yemek sakıncalı diyorlar. Siz hiç duydunuz mu? Hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Bilgisi olan var mı?
maydonozu bilmem ama 2 hamile arkadaşım sürekli adaçayı içerek doğurdular..onları hayretle izledim...kısacası olacak olana oluyo...Sabahtan beri ıhlamur, kuşburnu ve adaçayı içmekten midem bir hoş oldu.
Birde aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum. Adaçayı içmek ve maydonoz yemek sakıncalı diyorlar. Siz hiç duydunuz mu? Hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Bilgisi olan var mı?
maydonozu bilmem ama 2 hamile arkadaşım sürekli adaçayı içerek doğurdular..onları hayretle izledim...kısacası olacak olana oluyo...
Sabahtan beri ıhlamur, kuşburnu ve adaçayı içmekten midem bir hoş oldu.
valla ben her sabah içiyom bir fincan adaçayı...içmeyeyyimmi şimdiBen adaçayını ve maydonuzu çok severim. Ama korkudan yiyip içemiyorum işte.
bende geldım barı ocagı bekleyelım![]()
olmasam hamıle olsam hepımız olsak insaallaaaaaaaaaaah