2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

canım aynen dediğin gibi stepsils aldım.kat kat giyinme konusundaysa eşim maşallah beni lahana yapma konusunda pek bi becerikli.üstümü başımı bi görsen...gözlük kullanıyorum ben ve inan gözlüğüm bile terledi:60::60::60:

Ay kıyamam... inşallah en kısa zamanda iyileşirsin tatlım ya... Bol bol istirahat... "İyileştim" haberlerini bekliyoruz.. hadi bakalım :))

Geçmiş olsun. Salgın var galiba herkes hasta. Bende hastayım. Boğazım çok acıyor. Şu gargarayı yatmadan önce bende deniycem.

Canım sana da çok geçmiş olsun... Mevsim malum hastalık mevsimi.. Dediğim gargara iyi geliyor.. En kısa zamanda iyileşirsin canım inşallah...

canım geçmiş olssun bir reçete de ben vereyim mi sana
bir bardak ılık suya limon sık
içinede 1 adet aspirin at
karrıştır ve iç çok iyi geliyo

ilginiz için teşekkürler kızlar...
hamilelik gibi bi olasılık yok...
bende faranjit var ve boğaz ağrısı da geldi mi gitmiyor bi türlü...
boşuna dememişler faranjit öğretmen hastalığı diye...bütün gün veletlere sesimi duyurabilmek için yırtınıp duruyorum:1::1::1:

Sabahtan beri ıhlamur, kuşburnu ve adaçayı içmekten midem bir hoş oldu.
Limon ve aspirini yarın mutlaka yapıcam. Teşekkürler.

Birde aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum. Adaçayı içmek ve maydonoz yemek sakıncalı diyorlar. Siz hiç duydunuz mu? Hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Bilgisi olan var mı?

Birde aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum. Adaçayı içmek ve maydonoz yemek sakıncalı diyorlar. Siz hiç duydunuz mu? Hamile kalmayı zorlaştırıyormuş. Bilgisi olan var mı?

adaçayı ve maydonozu hamileyken tüketmek zararlı diye duymuştum ben.döllenen yumurtanın tutunmasını zorlaştırıyomuş

maydonozu bilmem ama 2 hamile arkadaşım sürekli adaçayı içerek doğurdular..onları hayretle izledim...kısacası olacak olana oluyo...

Hamile kalıncaya kadar adaçayı içmek iyi gelirmiş, yani döllenmeden önce.. hamileliği kolaylaştırıyormuş ama döllenme olduktan sonra hem maydonoz hem de adaçayı rahim kasılmalarını arttırdığı için tüketilmemeliymiş.. Zaten bunlar adet söktürücüdür ya aynı zamanda.. temizler... Adet döneminde için bak, hem rahatlayacaksınız :1:

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

nazelmas_41__________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

:nazar::nazar::nazar:süper kızların süper listesinin en güncel hali :nazar::nazar::nazar:

Back
X