Bak bide şunu söliyim ben bikaç ay önce ayrıldım işten sık sık doktor için izin alıyodum çok rahatsiz oluyodum dedim bebek için tedaviye başlarsam dahada çok alcam sorun olcak neyse buarada ev aldık ama teslimat 1 yıl sonraydı hem kira hem kredi taksidi ödiycektik dah ailk taksidi ödedik eşimin iş yeri el değiştirdi 30 kişiyi işten çıkardılar düşün hiç yiyip içmesek bile kira ve kerdiyi her ay ödemek zorundaydık 3500 tl şart yani çoook dua ettik vede bunun için tesirli dualar var veee 2 ya sonra iş buldu eşim Allah birdah göstermesin kimsyede yaiatmasın tabi ben panit atak oldum o sıralarda ve şunada iananırım kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş "Kadının biri çocuğunu kaybetmiş bi hocaya gitmiş dua et çocuğumu bulayım demiş adam çok üzüldüysen bulursun demiş aradan 1 hafta geçmiş yine gitmiş dayanamıyorsan bu duruma çocuğun evdedir demiş yine yok 1 ay geçmiş hoca ben dayanamıyorum gücüm kalamdı artık günlerim zindan oldu çok kötüyüm demiş o halde dediklerin doğruysa çocuğun evdedir demiş ve gerçektende çocuğunu bulmuş"