2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Sedacım ya ben seni çok merak ediyorum varya normalde hayal gücüm çok iyidir ama seni çok düşündüm kafamda canlandıramadım birtürlü:61::61:

adım ölçer mi :28::28::28:

tchibo'da vardı,uygun fiyata...benim dr.um attığın her adımda şimdi yürüyorum ve kalori yakıyorum deee, beynin emir olarak algılar demişti.

tchibo'da vardı,uygun fiyata...benim dr.um attığın her adımda şimdi yürüyorum ve kalori yakıyorum deee, beynin emir olarak algılar demişti.

şu an yemek yiyorum ama kalori yakıyorum desem de emir olarak algılar mı, yoksa emre itaatsizlik mi eder:)

şu an yemek yiyorum ama kalori yakıyorum desem de emir olarak algılar mı, yoksa emre itaatsizlik mi eder:)

sen şu an yemek yiyorum,yediklerimin hepsi minişime gidiyor,onu besliyor, bende birikim yapmıyorrrr de:)))doğurunca uçup gidivereccek kilolarım de:)

Boy doğrudaaaa ben kiloluyum malum tiroid ve insülin direnci var bende:14::14::14:

Olsun olsun önemli olan sağlıkk.

sen şu an yemek yiyorum,yediklerimin hepsi minişime gidiyor,onu besliyor, bende birikim yapmıyorrrr de:)))doğurunca uçup gidivereccek kilolarım de:)

Valla dünden beri yediğim gibi doğurana kadar yersem ben 20 kilo alırım annem gibi. annem de 30 kilo almış bende. Ama uumrumda değil, bebeğim beslensin yeter kii. tosun olsun tosun inşallah.

Back
X