2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

esram keçi boynuzundan sen de ye...şekeri o kadar kesme hemen:20:
ben de kocama aldım keçiboynuzu pekmezi ..az kuduruktu ya sanki:69::69:beklicek bikaç gün daha.:77:

:9:
Sorma benimki de her gün hazırdı artık her daim her saniye hazır :9:
Ben de yiyorum ama şurup gibi yapıyorum suya katıyorum öyle.Yoksa hiç damak tadıma uygun değil....

canlar ben çıkıyorum pc yi devredicem sayenizde yüzüm güldü çok cnm sıkılmıştı iyki varsınııııııııııııııız:69::69::69:

Hadi yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsun:37:
selam kızlar... yarım saatliğine aldım kocadan bilgisayarı bugün çok işi varmışda...
hoşgeldin taze ana

canlar ben çıkıyorum pc yi devredicem sayenizde yüzüm güldü çok cnm sıkılmıştı iyki varsınııııııııııııııız:69::69::69:

hayırlısı bu de,içini rahatlat tatlım, her şeyin hayırlısı...için rahat olsun bence...yarın görüşürüz:71:

:46::46::46:hele ben hakikikoç,yükselenim b:46:ilem koççç:27:

aynen canım benimde her ikiside koççç koç gibi kadınlarız haaa:1::1::1:

Hoşgeldin çiçek annemmmmmm:16::16::16::16:

hosgeldin canikom:16:

evet, o yüzden ekmeği kısıyoruz,makarnayı pirinci kısıyoruz...karbonhidrad=şeker(glikoz) meyve=şeker(fruktoz) süt=şeker(laktiloz) bütün oz'lar şeker,hepsine selam olsun:37:
hoşgeldin taze ana

hoşbuldukk canlarrr:16::16::16::16:

hamile olanlar bana hamileliginizin ilk ayindaki belirtileri bi yazin ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLI ANALI BABALI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN ilk aydan bulantiniz istahsizliginiz oluormuydu merak icindeyim acaba hamilemiyim

Back
X