aaaaaaa turlik gelmişşşşdeecem biliyomuyudun kızzzz
hakkaten geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaa turlik gelmişşşşdeecem biliyomuyudun kızzzz
hakkaten geldi
Selamlar ben geldiiiiim, kuzenim dogum yapti sabah, Allahııım cok heyecanlı pek güzel bişey. Allah hepimize nasip etsin tez zamanda saglikla insallaaah.
hakkaten geldi
Selamlar ben geldiiiiim, kuzenim dogum yapti sabah, Allahııım cok heyecanlı pek güzel bişey. Allah hepimize nasip etsin tez zamanda saglikla insallaaah.
selam hoşgeldin...Allah analı babalı buyutsun bebişi...
turliğim burda da yagdı ama çatılarda var sadece yollar bomboş...hoş yağsa sanki iş tatil olacak![]()
turliğim burda da yagdı ama çatılarda var sadece yollar bomboş...hoş yağsa sanki iş tatil olacak![]()
Amin inşallah.
Sizde en azından karın yağma olasılığı vr, burda sürekli soğuk ve ıslaklıktan başka bişi yok. kar olsa bari manzarası olur. ben de kar istiyorum.
senden tırstım ben![]()
günaydın kızlar nasılsınız bugünn![]()
bende istiyorum bende bendeeee.. şu yaşıma geldim doğru düzgün kar görmedim bee..kar görmeye giderim kışın ortasında gittiğim yerdede güneş açar![]()
günaydınlar men deldimmmmmmmmnasılsınız bakem?
![]()
![]()
![]()
Duydum ki herkes geliyomuş bende geliyim dedim....Ben geldimmm![]()
oh oh ne güzel ya mis gibi cennet kokor o şimdi canım yaaaaaaSelamlar ben geldiiiiim, kuzenim dogum yapti sabah, Allahııım cok heyecanlı pek güzel bişey. Allah hepimize nasip etsin tez zamanda saglikla insallaaah.
ay canım aşeriyosun sen heeeeayy resmen sucuk koktu burnuma yaaa...evdede yokki yapayım![]()
hoşgeldin şekerimmmmmmmmmmm![]()