2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Selamlar ben geldiiiiim, kuzenim dogum yapti sabah, Allahııım cok heyecanlı pek güzel bişey. Allah hepimize nasip etsin tez zamanda saglikla insallaaah.

Selamlar ben geldiiiiim, kuzenim dogum yapti sabah, Allahııım cok heyecanlı pek güzel bişey. Allah hepimize nasip etsin tez zamanda saglikla insallaaah.

selam hoşgeldin...Allah analı babalı buyutsun bebişi...:nazar:

turliğim burda da yagdı ama çatılarda var sadece yollar bomboş...hoş yağsa sanki iş tatil olacak:27::27:

selam hoşgeldin...Allah analı babalı buyutsun bebişi...:nazar:

turliğim burda da yagdı ama çatılarda var sadece yollar bomboş...hoş yağsa sanki iş tatil olacak:27::27:

Amin inşallah.

Sizde en azından karın yağma olasılığı vr, burda sürekli soğuk ve ıslaklıktan başka bişi yok. kar olsa bari manzarası olur. ben de kar istiyorum.

hoşgeldin...Allah analı babalı büyütsün,uzun ömürlü hayırlı olsun...

burda da öyle abartılacak bi kar yok ama tatil etmişler,,,o kadar da gittim:37:

Amin inşallah.

Sizde en azından karın yağma olasılığı vr, burda sürekli soğuk ve ıslaklıktan başka bişi yok. kar olsa bari manzarası olur. ben de kar istiyorum.

bende istiyorum bende bendeeee.. şu yaşıma geldim doğru düzgün kar görmedim bee..kar görmeye giderim kışın ortasında gittiğim yerdede güneş açar:1::1::1:

bende istiyorum bende bendeeee.. şu yaşıma geldim doğru düzgün kar görmedim bee..kar görmeye giderim kışın ortasında gittiğim yerdede güneş açar:1::1::1:

boşver canım ya ne yapıcaksın karı,,,ben yıllardır kardan nefret ettim,,,vıc vıc heryer ıslak soğuk çamurrrr
ben ilkbaharı severim hatta bence hep ilkbahar olsun,,,
ağaçlar çiçek açsın,mis gibi çimen kokusu,deniz kokusuuuuuu,,,ohhhhh

oh oh ne güzel ya mis gibi cennet kokor o şimdi canım yaaaaaa:66:rabbim analı babalı büyütsün şekerim inşallah sende hayırlısıyla o duyguyu tadacaksın hadi bakem:34:
ayy resmen sucuk koktu burnuma yaaa...evdede yokki yapayım:50::50::50:
ay canım aşeriyosun sen heeee:70:gelde ben sana yaparım canım istediğin cucuk olsun:9:
hoşgeldin şekerimmmmmmmmmmm:54:

saol canım sen ve burdasınnnn:53:nasılsın bakem?:34:

Back
X