2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

YAN ETKILERI :
- Özellikle sabahlari ilaç alinmasindan 1-3 saat sonrasinda zaman zaman bas dönmesi, uyku hali, sersemlik gibi reaksiyonlarla karsilasilmistir.
- Menstrüasyon süresinde kisalma, veya arada kanamalar meydana gelebilir.Bu olaylar bir sürdozaj ifadesidir.
"BEKLENMEYEN BIR ETKI GÖRÜLDÜGÜNDE DOKTORUNUZA BASVURUNUZ"
evet,bende de kahverengi lekelenmeler olduğunda dr.um progesteron yapabilir demişti.

Siz verin sizin veridklerinizi ben alıyorum, yabana gitmiyor merak etmeyin. isterseniz dogumdan sonra iade ederim ben de size :)
al sen de minik beslensin:66:
inşallah yardımcı olur. hergün 1 bebek aspirini ya da coraspin iciyomusun peki?

benimki de (kadın doğumcu değil,endokrinci)gebeliğin baında tansiyon takibi yaptırdı,14 ve üstü çıksaydı başlayacaktı.11'den üstünü görmryince gerek görmedi.

hoş bulduk çalışkan anne:52:nasılsın?hafta sonu yoktun...

Cumartesi sabahtan ablamlara gittik kahvaltıya, bütün gün de onlarlaydık, bebek mağazalarını dolaştık, yemek yedik falan. E haliyle bütün ev işleri pazara kaldı, pazar günü de bu sebeple giremedim.

tamm canım ben sorarım doktoruma...sağol düşündüğün için...:71:

Reca ederrrüüüüüm.

benimki de (kadın doğumcu değil,endokrinci)gebeliğin baında tansiyon takibi yaptırdı,14 ve üstü çıksaydı başlayacaktı.11'den üstünü görmryince gerek görmedi.

Benim 9-6 tansiyonuuum :) başka bir sebep söylemişti bana, bilmemne anomalisini önler demişti ama tam hatırlayamıyorum. Bir de ben migren icin icerdim zaten hergün 1 tane, içmeye devam ediyorum o sebeple.

hey kimler gelmiş.....sanada merhaba.....
görmemişim selamını:) merhaba sana da!
Evet seda uyutuyor ki ne uyutuyor....ben de günde 2 tane kabsül içiyorum...akşam alıcak olduğumu yatmadan önce alıyorum hem güzel uyuyorum hem de akşamımı yememiş oluyorum....

saatlere dikkat et,her gün aynı saatte unutma hormon alıyorsun.dr bana vajinal jelini vermeye çalıştı,ben kullanmak istemedim.sonra hap olmaz günde 6 tane içmen gerekir mideni yorar dedi,iğne verdi.iğnesi yağlı,epey yakıyor ama katlanacağım .geriye 6 ay kaldı:60::60:

Benim 9-6 tansiyonuuum :) başka bir sebep söylemişti bana, bilmemne anomalisini önler demişti ama tam hatırlayamıyorum. Bir de ben migren icin icerdim zaten hergün 1 tane, içmeye devam ediyorum o sebeple.

benim normalim 11-7 gibi de gebelik başladı başlayalı düşüyor genelde.sen bebeğigörmeye ne zaman gidecektin?

Ayın 12.sinde gidicem canım, 2li test olcak o güni sen bugun gidicektin degil miiii.

yok, yarıa aldırdım. çünkü üç güncük sömestr tatilindeyim.nasılsa yarın da evdeyim.ve yapılacak başka tahliller de var geniş geniş vakitte olsun istedim.yarın 17'de...bakalım ne çıkacak...çok meraktayım.bugün 13 haftalık oldu son adet tarihine göre.ama yaklaşık bir hafta geriden geliyor(5 gün) dr o yüzden 13.haftaya randevu verdi sanırım.

yok, yarıa aldırdım. çünkü üç güncük sömestr tatilindeyim.nasılsa yarın da evdeyim.ve yapılacak başka tahliller de var geniş geniş vakitte olsun istedim.yarın 17'de...bakalım ne çıkacak...çok meraktayım.bugün 13 haftalık oldu son adet tarihine göre.ama yaklaşık bir hafta geriden geliyor(5 gün) dr o yüzden 13.haftaya randevu verdi sanırım.

Anladım canım, hayırlısı olsun, inşallah butun tahlillerin sonucu iyi cikar. baska ne tahlilleri yaptiricaksin? endokronoloji ile ilgili olanlar mı?

görmemişim selamını:) merhaba sana da!

Saatlere dikkat et,her gün aynı saatte unutma hormon alıyorsun.dr bana vajinal jelini vermeye çalıştı,ben kullanmak istemedim.sonra hap olmaz günde 6 tane içmen gerekir mideni yorar dedi,iğne verdi.iğnesi yağlı,epey yakıyor ama katlanacağım .geriye 6 ay kaldı:60::60:

sağol canım öyle yapıyorum hep aynı saatte alıyorum......ben 2 tane alıyorum midemile alakalı bi problem yok ama 6 tane yorar tabii...gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer inş.o 6 ay.........

dün gece ebru ve ben aralık topiğini deştik...orada olup da hiç haber alamadığımız kişiler var.üstelik de o süreçte epey sohbetteydik.mesela özmev...ikinci bebeğine hamileydi...mesela ada44,ladeynam,arzum66,smyr,beteray...
ben en çok özmev'i merak ettim...aralık ayında siteye girmiş en son...umarım her şey yolundadır.

Anladım canım, hayırlısı olsun, inşallah butun tahlillerin sonucu iyi cikar. baska ne tahlilleri yaptiricaksin? endokronoloji ile ilgili olanlar mı?
evet endokrin tahlilleri var,çarşamba da sonuç çıkar...

sağol canım öyle yapıyorum hep aynı saatte alıyorum......ben 2 tane alıyorum midemile alakalı bi problem yok ama 6 tane yorar tabii...gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer inş.o 6 ay.........
aminnn inşallah sen de bu ay kavuşursun bebeğine.
ayyyyyyyy devlerin aski caliyo Sedaaaaaa.
çok güzel değil mi?:69:

Kimsecikler kalmadi, ben de yemege cikiyorum, herkese simdiden afiyetler olsun.

Back
X