2011 Ocak bebekleri kaç gr :)

doktor normal dedı ama sızın bebışlere bakıyorum da maşallahh.benımkı bıraz kucuk galıba 30+5de 1600gr dun gıttım doktora ,suyum 128 kalmıs,50nın altına dusmeyecekmıs.
bır sonrakı randevum 27 kasım NST ye gırecemm

28. haftanın sonunda bebeğim 1424 gr dı normalden 1,5 hafta ileri olduğunu söyledi doktor
1 hafta sonra gideceğiz tekrar doktora (32. haftanın sonu oluyor) umarım normale dönmüştür diye dua ediyorum sizin bebişlerinizinde tosuncuk olduğunu ve olumlu ruh hallerinizi okuyunca biraz rahatladım ama çok kafama takıyorum iri bebek olacak doğum zor olacak diye:18:

15 kasımda bizimde randevumuz var bakalım nekadar olmuş bizim paşamız çok merak ediyorum çok oynamaya karnımın şekli değişmeye başladı içeride neler yapıo diye okadar merakda ediyorumki :)

benim oğlum dün itibarıyle 1617 gr-43 cm,gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş maşallah

bizede 30+3 de 1660 gr demişlerdi haftasına göre gayet iyi dedi doktor ama
burdan okuyunca zayıf bir bebeğim olduğunu düşünüyorum ((

29 haftalıkken 1350 gr demişti doktorumuz..şimdi kaç olduk bilmem..bi dahaki kontrolümüz 27 kasım heyecanla bekliyoruz :)

30+3 = 1637 gr.
gelincik canım seninki zayıfsa benimki daha da zayıf o zaman bence de doktorun normal dediyse iyidir bana da iyi dedi maşşallah çok güsel filan dedi...
hem çok tombiş olmasın bi de çıkarması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…