2011 Ocak bebekleri kaç gr :)

Maaşallah bebislerinize kızlar inşallah benim kızım da kilo almıştır yarın kontrolümüz var

36 hafta 1 gunluk ve 2950 Gr cikti.en son 2 hafta once 2380 gr gorunuyordu.bende gebelik sekeri var diyet yapiyorum.ama ondan once ki hafta 280 gr almisti 16 gunde uzulmustum.bu 2 hafta daha dikkat ettim.bilmem ondanmi iyi aldi.burada okuduklarima dayanarak kivi yedim hemen hemen her gun 1 tane,haftada 2 kez balik.2kez et,hergun yumurta diyetimde var.hergun sut yogurt yine diyetimde vr.her ogun sebze ve ssalata.bide gece ytmdan yedigim meyvenin yaninda 1 dilim ekmeke ve 4 tane ceviz yedim kizlar.

maşallah bebişlere bizimde yarın kontrolümüz tekrar bakalım nekadar olmuş pazartesiden bu yana..

Kızlar simdi kontrolden çıktım bir haftada 300 gr aldırmışım kızıma 2 700 gr olmuş boyle yemeye devam edersen doğasıya 3 300 u bulur dedi gribim iştahım kesik ama kızım icin yemeye gayret edicem

38+6....4000 grbekledikçe kilo alıyor bebeğim,doğsa artık nasıl olacak bilemiyorum

38+1 de kızım hic kilo almamış 2700 gr 2800 gr arası doktor doğasıya 3kilo olur dedi ama ınşallah kilo aldırırim bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…