2011 Ocak bebekleri kaç gr :)

37+1 2250 gr kızlar çok üzülüyorum ilk bebeğim 2.750 doğmuştu buda çok küçük olcak pek iştahım yok zar zor yiyorum süt içmiyorum hiçbir vitamin ilacı kullanmadım bunlardan dolayımı bu kadar küçük yoksa benim bünyemlemi alakalı sizce((

Sudecim sanırım bünyeyle alakalı bişiy.Bende hiç vitamin ilacı kullanmadım ama benim bebişin kilosu iyi geliyor.Birde doktorum protein alımının bebeğin kilosuna çok faydalı olduğunu söyledi.Ben son 3 haftadan beri protein ağırlıklı besleniyorum ve bebeğim bayağı bir kilo aldı.Haftada 2-3 gün balık yiyorum mümkünse sende ye canım.Doktorum balık,et,tavuk,peynir,yumurta,yoğurt ve süt önerdi sende bunlara ağırlık verirsen bebiş için iyi olur sanırım.

38+6 da 3000 gr 49 cm
dr çok küçük dedi
3 haftadır neredeyse hiç gr almamış
bende hamilelik süresince üç buçuk kilo aldım
sanırım artık yediklerim sadece ben besleyebiliyor
neyse doğunca kilo aldırırız bizde

merhaba kızlar topik topik geziyorum bu gece yine nöbetteyim :)) kilolar yüzünden canınızı sıkmayın bana doktorlar neler söyledi zayıf haftası geride ayy çok küçük falan filan gerçektende küçüktü evet 2900 doğdu kızım ama kilo alıyorlar merak etmeyin dışarda beslersiniz :) hayılı doğumlar

kızım 37+4 te 3000 kg küçükmüki acaba:S doktorumuz bir kaç günde önde oldunu söledi gerçi..

canım ben geçen hafta gitmiştim
37+2 idi galiba 3300 geldi
doktur iyi dedi
bu hafta gene gidecegiz yazarım gene buraya
görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…