2011 ocak bebeklerinin görüntüleri

hunny

hunny&bunny=SUNNY =)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.751
0
156
41
arkadaşlar ultrason görüntü ve videoları burda paylaşalım gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

Ben cok istedim gecenlerde ugrastim ama telefondan yukleyemiyorum yapabilsem gosterecektim sizlere minik bebegimi.. Cok net fotograflarim var ama malesef sizlein bebeklerini gormekle yetinicem. Merakla bekliyorum paylasimlarinizi :)

Ben cok istedim gecenlerde ugrastim ama telefondan yukleyemiyorum yapabilsem gosterecektim sizlere minik bebegimi.. Cok net fotograflarim var ama malesef sizlein bebeklerini gormekle yetinicem. Merakla bekliyorum paylasimlarinizi :)

cnm yaa uğraşıyorum kaç gündür yok ekleyemiorumm mafoldumben ekleyen arkadaş olursa bise de öğretsin :kedi:

slm kıslar bizim foto yu koyuyorum opuyorumnanaktan
5 temmuzda almıştık bu fotoyu tam 1 ay oldu boshayallersmile şimdi düşününce ne çabuk geçmişş diyorum boshayallersmile

Eklentiler

• $Bebişim.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 90
arkadaşlar sizin resimleri de bekliyorummm opuyorumnanaktan

kızlarr fotolar iice belirginleşmiştir artık paylaşmıcakmıyıss :uhm:

nasıl paylaşcez..
cd yokk..
nerden olcak..anlamadım..
koyanların bebeişlerıne masallah..

nasıl paylaşcez..
cd yokk..
nerden olcak..anlamadım..
koyanların bebeişlerıne masallah..

canım bende cd den koymadım
ultrason fotosu vermiomu doktorun cep telefonuyla onu çek öyle koy ben ööle yaptım dı :jeyyar:
sen de ööle koyabilirsin bekliyoruss opuyorumnanaktan

canım bende cd den koymadım
ultrason fotosu vermiomu doktorun cep telefonuyla onu çek öyle koy ben ööle yaptım dı :jeyyar:
sen de ööle koyabilirsin bekliyoruss opuyorumnanaktan

heeeeeeeeeee
cep degılde dıgıtal fotograf mkınesıyle deneyı ben..telefonumda kamera yohhhkkk..
emme yarınnn...
olurmuu kuşumm..

ya kızlar ben video eklemek istiyorum ama eklenebiliyormu ki bilmiyorum, Ekeniyorsa da nasıl ekleniyor bileniniz var mı.

ya kızlar ben video eklemek istiyorum ama eklenebiliyormu ki bilmiyorum, Ekeniyorsa da nasıl ekleniyor bileniniz var mı.

canım bende ekleyemedim video yu
eklenmiyo sanırımm
sadece resim ekleyebildimm

halen yukleyemedım ben..

teyzeleri bu da benim prensesimin yüzü sanırım babaya benzicez ağız ve burun bize biraz büyük gibi geldide kaydirigubbakcemile3

Uploaded with ImageShack.us

bebişim doktorumuza cok kızdı. kaşlarını çatmış vazıyette poz verdı. yanakları kocaman kızımın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…