2011 OCAK da hamile kalan anneler....

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
621
Zonguldak
kızlar ocak ayında hamile kalmışsanız burda buluşalım.sıkıntılarımızı sevinçlerimizi birlikte paylaşalım.
benim ilk bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu.bir oğlum var 2 yaşında. oğlumun 2 yaşı bitti bir aysonra hamile kaldım ocak ayında. şoktayoz hala....

Gözünüz aydın.Hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah. Oğlunuza da allah uzun ömürler versin. biz de istiyoruz bakalım 4-5 gün içinde belli olucak. inşallah bu başlık altında buluşuruz :)

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşl. benim de 4 gün sonra belli olacak... beklediğim tarih 5 şubattı daha kırmızı kart görmedim

kızlar Allah hayırlısını verir inşallah.
bilirim bende beklemenin ne demek olduğunu. sizi çok iyi anlıyorum. benim ilki tüp bebek. şimdi hamileyim ama normal yollardan. kim derdiki 10 sene bekle tüp bebekle bi bebek sahibi ol. aradan 2 yıl geçsin ikinciye normal kal. İnanın buna ben inanmazdım. Ama başa gealince oluyo. dua edicem size. inşallah Allah kalbinize göre verir.
Umarım bu başlık altında toplanırız.

Kızlar... Ben hamileyim sanırım 2 gün arayla kan testi yaptırdım.3 kat gibi bir artış oldu.doktoro da gittim döllenme olmuş..biraz kahve akıntım var.ilaç verdi inşallah tutunur düşmez...

evtt kıslarrr bende yeni öğrendiimmm çok güzel bir duyguu buuuuu

allah sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin herkese arkadaşlar ben 9 aylık evliyim ve 9 haftalık hamile olduğumu duyunca eşimle mutluluklardan uçuyorduk ama dün hastaneye muane olmak için gidince doktor bebeğin öldüğünü söyledi ve eşimle hayal kırıklığına uğradık dün kürtajla aldılar benden ve aklıma geldikçe çok üzülüyorum ve merak ediyorum acaba yine hamile olsam öyle birşey olurmu bilenler LÜTFEEN cevap yazsın!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…