2011 ocak hamileleri burada toplanalım?

oslemim35

Duru Kızımmmm
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
969
0
66
İzmir
merhaba kızlar bugün itibariyle 5+1 hamileyiimm:) baktım böyle bi baaşlık yoktu ocak hamileleri burada toplanıp yaşadıklarımızı paylaşsak kendimizi yalnız hissetmesek nası olur sizce??:)):2:
bebişlerimizin gelişimlerini sorularımızı paylaşırız??

slm arkadaşım bende 5+3 günlük hamileyim...süper aramızda tam 2 gün var hadi hayırlısı olsun....

Kızlar bende hamıleyım baslıgının altında böyle bır topıc var ıstersenız oraya gelın bız ordayız

aynen canım ya bizde gördük.küçücük bi karaltı ama ona bile hemen bi sevgi oluşuyor insanın içinde.doktorumuz 10 gün sonra gelin o zaman kalp atışlarını duyabiliriz dedi şimdi 31.ocak olsun diye bekliyoruz...çünkü bu benim ikinci canım.kasımda düşük ve ardından hemen kürtaj oldum.aradan bir adet geçti ve meleğim kardeşini yolladı....o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamamk için dua ediyorum sürekli...

ayy kıyamamm canıımm bende çok korkoyorum bebişim beni bırakacak diye.. bırakmasınlar biziii sağlıkla alahım kucaklarımıza inşallahh

git bence canım kanına bakıyorlar hcg artıyor mu falan diye hem takibin başlamış oluyır git bence
ilçede çalışıyorum , burda gideceğim doktor yok mecburen il merkezine gideceğiz, mesafe 1,5 saat kadar , yolda bişey olur diye korkuyorum 6. haftada gitsem kalp atışıda belli olur normal usg ile de görülebilir , diye gitmek istemedim ,ama senin yazdıklarından sonra kararımı değiştirmek üzereyim,

slm canım bencede doktoru ihmal etme....hcg değerlerin 1500 ve üstü olursa o zaman vajina ulrtarsonda keseyi görebilirsin ama kalp atışlarını 7 haftada duyabiliyorsun...sanada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım Allah korusun dış gebelik fln olabiliyor farklı şeyler var şimdi en iyisi o hcg değerleri tavsiye etmiyor artışına bakılıor insanın içi rahat ediyo ama yol da var yol da tavsiye etmiyor doktorlar.bende bilemedim şimdi

bugün yakın başka bir ilçede özel tıp merkezine gittim usg ile baktı keseyi görebildi , kan testi de istedi ama ancak bir hafta sonra gelir sonuç dedi neyse keseyi gördüm rahatladım, artık bir hafta sonra giderim tam teşekküllü hastaneye. elevit ve folik asit verdi sizde kullanıyormusunuz

mrb arkadaşlar..bende 4+6 günlük hamileyim çok şükür..2 gün arayla kanda beta hcg baktırdım artış güzeldi..2 kattan fazla arttı hep..son gittiğimde dr 6.hafta sonunda gel hem keseye hem kalp atışına beraber bakalım dedi ama sabredebilcek miyim bilmiyorum
bu ara hafif bi kanama geçirdim o yüzden fazla hareket etmiyorum..dr u ertelemiştim ama iyi olursam pzt den sonra gidicem belki..
bu arada bende elevit + progestan kullanıyorum..bide coraspin içiyorum..aranızda dr u coraspin veren var mı?

maaşallahh..
sabretmesi zor henüz bizde duyamadık kalp atışlarını..
bende folibol+ decavit + progeston kullanıyorum canım..
bana corasprin vermedi dr.um

en azından keseyi görmüşsün bu da dış gebelik olmadığını gösteriyormuş canım..
bende decavit+folibol+progestan kullanıyorum.
sonucu ne kadar geç çıkartıyorlar öyle ya..
olsun canım hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah.

aynen arkadaşlar bende folic+progestan kullanıyorum.ayın 31 inde inşallah kalp atışlarını duyucaz.allahım şu evreyide bi atlatabilsek biraz daha rahatlıycam.dua ediyorum herhangi bir problem çıkmasın diye....sanırım herkes benim gibi düşünüyor.öyle değil mi?......

öncelikle kizlar sizi tebrik ederim bende ocak hamilesiydim simdi ekim annesi oldum rahat güzel bir hamilelik hepinize dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…