slm arkadaşım bende 5+3 günlük hamileyim...süper aramızda tam 2 gün var hadi hayırlısı olsun....
hoşgeldiin canımmm Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
amin canım aminnnn....kesenizi görebildinizmi?
bende 4+6 günlük hamileyim , henüz doktora gitmedim , biraz daha geçsin diye bekliyorum
ilçede çalışıyorum , burda gideceğim doktor yok mecburen il merkezine gideceğiz, mesafe 1,5 saat kadar , yolda bişey olur diye korkuyorum 6. haftada gitsem kalp atışıda belli olur normal usg ile de görülebilir , diye gitmek istemedim ,ama senin yazdıklarından sonra kararımı değiştirmek üzereyim,git bence canım kanına bakıyorlar hcg artıyor mu falan diye hem takibin başlamış oluyır git bence
ilçede çalışıyorum , burda gideceğim doktor yok mecburen il merkezine gideceğiz, mesafe 1,5 saat kadar , yolda bişey olur diye korkuyorum 6. haftada gitsem kalp atışıda belli olur normal usg ile de görülebilir , diye gitmek istemedim ,ama senin yazdıklarından sonra kararımı değiştirmek üzereyim,
ilçede çalışıyorum , burda gideceğim doktor yok mecburen il merkezine gideceğiz, mesafe 1,5 saat kadar , yolda bişey olur diye korkuyorum 6. haftada gitsem kalp atışıda belli olur normal usg ile de görülebilir , diye gitmek istemedim ,ama senin yazdıklarından sonra kararımı değiştirmek üzereyim,
mrb arkadaşlar..bende 4+6 günlük hamileyim çok şükür..2 gün arayla kanda beta hcg baktırdım artış güzeldi..2 kattan fazla arttı hep..son gittiğimde dr 6.hafta sonunda gel hem keseye hem kalp atışına beraber bakalım dedi ama sabredebilcek miyim bilmiyorum
bu ara hafif bi kanama geçirdim o yüzden fazla hareket etmiyorum..dr u ertelemiştim ama iyi olursam pzt den sonra gidicem belki..
bu arada bende elevit + progestan kullanıyorum..bide coraspin içiyorum..aranızda dr u coraspin veren var mı?
bugün yakın başka bir ilçede özel tıp merkezine gittim usg ile baktı keseyi görebildi , kan testi de istedi ama ancak bir hafta sonra gelir sonuç dedineyse keseyi gördüm rahatladım, artık bir hafta sonra giderim tam teşekküllü hastaneye. elevit ve folik asit verdi sizde kullanıyormusunuz
aynen arkadaşlar bende folic+progestan kullanıyorum.ayın 31 inde inşallah kalp atışlarını duyucaz.allahım şu evreyide bi atlatabilsek biraz daha rahatlıycam.dua ediyorum herhangi bir problem çıkmasın diye....sanırım herkes benim gibi düşünüyor.öyle değil mi?......[/QUO
aynenn canım herkeste bi korku ve progeston kullanmayan da yok maalesef..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?