Tüp Bebek Merkezleri 2011 ocak-şubat aylarında anatolia tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

zor çokk zor bi yolculuk... ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuyor insan :))) sormak istediğin birşey varsa elimden geldiğince yardı mcı olmaya çalışırım.

slm nergiz bende anatoliadayımmm bugün iğnelerimin 4.günü dr um hakan yaralı 3.denemem inşallah bu kez olacak.ben çok inanıyorum anatoliayaaaa.senin ne durumda tedavin.

Geçen hafta transferim yapıldı.Beklemedeyim şimdilik....Dondurulmuşlarımda var ama inşallah gerek kalmaz.Bu seferki olurda dondurulmuşları 2.bebiş için kullanırız

arkadaşlar ben de orada başlamak üzereydim ki duyduklarımdan sonra vazgeçtim.siz memnun musunuz?ben merkezle ilgili embriyo oluşmadı hikayelerini çok duydum.çok merak ediyorum sonuçlarınızı.benim de doktorum bülent bey di ama bu kafa karışıklığıyla devam etmek istemedim.
inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.burada merkezle ilgili fikirlerinizi de yazarsanız çok sevinirim.

ben ocakta ilk denememi yaptırdım şu an 8 haftalık hamileyim.Doktorum Bülent Bey'di.Çok yoğun bir merkez herşey otomatikleşmiş, yumurta toplama ve transfer harici doktorumu hiç görmedim.Doktorumla konuşamamak beni rahatsız etmişti ama ne yaptıklarının farkındalar ve ben güvendim.
11.gün 186
13.gün 429
15.gün 1326
19. gün 7723 çıkmıştı test sonuçlarım bir daha yaptırmadım.6. hafta da kese göründü 7.hafta sonunda kalp atışı duyuldu ama hala korkuyorum sanırım kucağıma alıncaya kadar da sürecek bu durum

arkadaşlar ben de subatın son haftası anatolıada tedavıye başladım .Ama yumurtalarım gelişemediği için tedavim yarım kaldı.Şimdi yine orda denesem mi bilmiyorum.Bazı yaşadıklarım kafamı karıştırdı.Sizin bildiğiniz çok iyi diyebileceğiniz başka bi yer var mı?

evet ikiz ama doktorum ikincisinin gelişmeyebileceğini söyledi kalbi diğerine göre daha yavaş atıyor.:( Aile hekimi de bunun normal olduğunu ikizlerin birinin geç gelişebileceğini söylüyor ben de bekliyorum inşl o da çabucak büyür.
senin de değerlerin yüksek gibi duruyor belki bir ikiz daha geliyordur hayırlısı inşl. :) beklemek çok zorrr

Back
X