• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlayanlar

Ben gonal-f, meriofert ve genotropin kullandım 3 gün 4. Gün 1 ilaç daha eklendi oxotide. Günde 4 iğnem vardı toplamda 2 gün bu şekilde kullanıp cumartesi doktora gittim. Toplamda 11 gün bu şekilde kullandım. Pazar oxodite kullandım akşam 23:00 da 2 adet çatlatma iğnesi.amh sayım 3.30. 30 Eylül Salı yumurtam toplanacak. Bu gün brufen kullanıcam günde 2 tane
Merhaba öncelikle insallah hayırlı sonuclat alırsınız. Tedavinizden elinizde gonal f kaldı mı acaba

Fitil veriyorlar muhakkak ama lazım gelirse bebek oluştuktan sonra iğne dahil edebiliyorlar.Ben üç ay boyunca porgestan iğne olmuştum.Fitile ise 1,5 ay devam etmiştim.
Birsürü ilaç verdiler ya hormonuydu kan sulandırıcısıydı iğnesiydi günde 3 iğne 1 kapsül 2 tane de ilaç 8 yumurta toplandı

Birsürü ilaç verdiler ya hormonuydu kan sulandırıcısıydı iğnesiydi günde 3 iğne 1 kapsül 2 tane de ilaç 8 yumurta toplandı
Evet çok ilaç oluyor çizelge hazırlamıştım hatta atlamamak için:) 8 yumurta iyi bence çünkü benden 7 tane toplamışlardı doktorum iyi demişti.6 tanesinden embriyo oluştu yalnız.

Selam kızlar bende ilk yumurta büyütme iğnemi Cumartesi günü yaptım. Bugün 4. Gün kontrolüne gittim. Malesef yumurtalarım büyümemiş. Puregon 150 kullanıyordum bugünden itibaren iki gün 200 kullanıp Cuma günü tekrar kontrole gidicem. Yumurta gelişmede sorun yaşayan oldu mu?

Selam kızlar bende ilk yumurta büyütme iğnemi Cumartesi günü yaptım. Bugün 4. Gün kontrolüne gittim. Malesef yumurtalarım büyümemiş. Puregon 150 kullanıyordum bugünden itibaren iki gün 200 kullanıp Cuma günü tekrar kontrole gidicem. Yumurta gelişmede sorun yaşayan oldu mu?
Büyümemiş derken hiç tepki vermemiş mi yoksa istenilen boyuta henüz gelmemiş mi? Beni 4. gün değil 7. gün çağırmışlardı ilk kontrole ve yeterli boyuta ulaşması için ekstra 3 gün daha kullandım. Her gün muayene olmuştum. Dozunuzu arttırırlar bu sayede bence olgunlaşma olur. Henüz daha çok erken , herkesin farklı. Mesela bir arkadaşımın da 7. günde hemen büyümüştü.

Büyümemiş derken hiç tepki vermemiş mi yoksa istenilen boyuta henüz gelmemiş mi? Beni 4. gün değil 7. gün çağırmışlardı ilk kontrole ve yeterli boyuta ulaşması için ekstra 3 gün daha kullandım. Her gün muayene olmuştum. Dozunuzu arttırırlar bu sayede bence olgunlaşma olur. Henüz daha çok erken , herkesin farklı. Mesela bir arkadaşımın da 7. günde hemen büyümüştü.
Doktor beklediğim gibi değil dedi ne kadar büyüdüğüne dair birşey söylemedi. Siz nerede tedavi oldunuz. Dozu artırdı doktor cuma günü tekrar kontrol var 🙏🏼

Bir de hangi iğneyi kullandınız?

Doktor beklediğim gibi değil dedi ne kadar büyüdüğüne dair birşey söylemedi. Siz nerede tedavi oldunuz. Dozu artırdı doktor cuma günü tekrar kontrol var 🙏🏼
Böyle söylediklerinde insanın morali bozuluyor gerçekten. Ben tavmergen de tedavi oldum izmir de siz hangi şehirdeydiniz. Cumaya daha var eminim büyüyecektir🙏🏻

İçim çok tuaf olmicak hissi var nedensiz ama olmadığını duyunca nasıl khrolucam orası da ayrı ama bi yandan olcak ortam yok başkada şans yok zaten 😅inşallah bende oldu sevinciyle gelirim sizlere gerçekten bu psikolaji çok zormuş
Bu psikoloji işi gerçekten çok zor ama bu sabah ki kontrol randevumdan sonra hastanenin psikiyatri servisinden bir doktor geldi ve kaygılandığımda ne yapabilirim nasıl kendimi rahatlatabilirim için öneriler verdi. Örneğin bilinçli farkındalık ve eft tapping yöntemleri varmış. Eşimle ayrı görüşüp onunda kaygıları ve korkuları ile ilgili öneriler vermiş. Hastanenize sorup belki böyle bir uygulamaları varsa sizde yardım alabilirsiniz

Ben gonal f ile başladım dozum 300 idi ve beraberinde klomen de kullandım
Böyle söylediklerinde insanın morali bozuluyor gerçekten. Ben tavmergen de tedavi oldum izmir de siz hangi şehirdeydiniz. Cumaya daha var eminim büyüyecektir🙏🏻
inşallah büyürler 🙏🏼 ben istanbuldayım Anadolu Sağlık Merkezi’ne gidiyorum.

Evet çok ilaç oluyor çizelge hazırlamıştım hatta atlamamak için:) 8 yumurta iyi bence çünkü benden 7 tane toplamışlardı doktorum iyi demişti.6 tanesinden embriyo oluştu yalnız.
8 yumurtan
benim opü işlemim oldu dün ama bugün döllenme olmamış sperm farktörlü yarına kadar beklicekler hayırlısı

Back
X