2011 Ocak ve Şubat aylarında tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar burada buluşalım

nerde hiç kimse yok diğer forumlarada yazabilirdim ama ben kendime yeni bir sayfa açtım her şeyi sıfırdan almak için....:21:

selam canım bende tüp bebek düşünenlerdenim ama aralık olur ama şubat olur belli değil sen ne zamandır istiyorsun çocuk

Bnede ocak sonu şubat başı gibi dondurulmuşlarımla başlıyacağım İnşallah,hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar:))

Merhaba Arkadaşlar
Ben ekim ayında ilk denememi yaptım ancak 15 Kasımda negatif sonuçlandı. Şimdi aralıktaki adetimde doğum kontrol hapı kullanmaya başlayıp Ocaktaki adetimde de iğnelerime başlayacağım. Aslında başlarda umutsuzdum ama şimdi çok heyecanlıyım. Ancak bu sefer etrafımdaki kimseye tedavimden söz etmiycem çünkü ilkinde sorular beni çok yordu ve üzdü. Bu nedenle burada aynı zamanlarda tedavi görecek arkadaşlarla gelişmeleri paylaşmayı çok isterim.
Sağlıkla kalın..

meraba arkadaşlarrrr kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi doğum kontrol kullanıyorum aralıkta adet olunca başlıcaz Allah kısmet ederse... bizimki sebepsiz infertilite böyle olunca daha kesin mi acaba yani tutar mııııı?:((( kafam çok karışık ferti center altunizade de yaptırıcam nuri bey le başlıcaz ...biran evvel gelsin şu günlerrrrr arkadaşlarım çatır çatır doğuruooo ...böyle bişeyle karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi....

meraba arkadaşlarrrr kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi doğum kontrol kullanıyorum aralıkta adet olunca başlıcaz Allah kısmet ederse... bizimki sebepsiz infertilite böyle olunca daha kesin mi acaba yani tutar mııııı?:((( kafam çok karışık ferti center altunizade de yaptırıcam nuri bey le başlıcaz ...biran evvel gelsin şu günlerrrrr arkadaşlarım çatır çatır doğuruooo ...böyle bişeyle karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi....
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bak ne güzel senin en azından bilinen bir sorunun yok, bu işin iyi tarafı bence... Bak ben tespit edilmiş birsürü olumsuzlukla başladım tedavime, ilk tedavim de olumsuz sonuçlandı ama yine de umutluyum. Benim de en yakın 3 arkadaşım hamile, içim yanıyor.. Yapacak birşey yok. Bazen istediklerimizi almak için diğerlerinden çok mücadele etmemiz gerekebilir. Seninle aynı derdi yaşayanlarla dertleş iyi gelir..

kismet olursa ocak basi gibi umutta basliyorum tedaviye

hayırlısı ile başlarsınız ve tek seerde tutar inşallah canım

Bnede ocak sonu şubat başı gibi dondurulmuşlarımla başlıyacağım İnşallah,hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar:))

amin inşallah bu sefer fazla bekleteden gelir bebişin

Merhaba Arkadaşlar
Ben ekim ayında ilk denememi yaptım ancak 15 Kasımda negatif sonuçlandı. Şimdi aralıktaki adetimde doğum kontrol hapı kullanmaya başlayıp Ocaktaki adetimde de iğnelerime başlayacağım. Aslında başlarda umutsuzdum ama şimdi çok heyecanlıyım. Ancak bu sefer etrafımdaki kimseye tedavimden söz etmiycem çünkü ilkinde sorular beni çok yordu ve üzdü. Bu nedenle burada aynı zamanlarda tedavi görecek arkadaşlarla gelişmeleri paylaşmayı çok isterim.
Sağlıkla kalın..

umarım bu sefer yüzün güler canım bizlerle paylaşabilirsin gelişmeleri kimseye hesap vermek zorunda değilsin bencede boşver kimsenin düşüncelerini önemseme tedaviyi rahat geçirmen gerekiyor

canım sizin hertürlü tutma şansı var bence sadece kafanın rahat olması gerekiyor ve olmazsa da üzülme bilki zamanı gelmediğinden olmuyordur eminimki hepimiz birgün anne olacağız sadece sabır ve inanç yeterli arkadaşlar

Günaydııın
Bu sabah bambaşka uyandım. Ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum ama bugünden itibaren artık gebe kalma sürecini bir kenara bırakıp sanki gebeymişim gibi bebek bakımı, hamilelik vs. konularına vericem kendimi. Bırakıyorum tüm kuruntuları, ya olmazsaları.. Oldu kabul ediyorum artık ve olduktan sonraki güzelliklere veriyorum kendimi. Şu fikre varmak bile beni öyle hafifletti ki.. Oh be dünya varmış. Bizim de sıramız geldi arkadaşlar artık biz de anne oluyoruz, burdan birbirimize bebeklerimizi anlatıcaz, az kaldı hem de çok az.

umarım herşey dedğin gibi olurrrr....Allahım ben düşünmekten sabahları mide ağrılarıyla uyanıyorum kafamı boşaltmam gerekkk dua ediyorum yapıcak bişeyim kalmadı... ben çok stresliyimmmmm çokkk :19:

merhabalar bende şubat tatilinde tüp bebek düşünüyorum, ama daha tam karar veremedik..bizde sorun eşimden kaynaklı..o ilaç kullanıyor şuanda ve ankda Kaan Aydosa gittik, oda şubat adetiyle tüp bebeğe başlayalım dedi, ben tamam demiştim ama nedense sonradan hiç şubatı istemedim..ve büyük ihtimalle yaza erteleyeceğiz..en azından ilaçları 6 ay kullanmayı düşünüyoruz, belki doğal yoldan olurssa diye..Rabbim hayırlısını versin..Şimdiden herkesin tedavisi hayırlı olsun diyorum..Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etssin..

merhaba kızlar, bizdede şu sorun var diyemiyorum çünki problem kalmadı artık ama bebekte yok Allah izin verirse haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz inş. tüp bebek tedaviside hüsranla sonuçlanmaz.. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş..

tekrar merhaba arkadaşlar. sanırım beklenenden erken adet göreceğim bugünlerde hemen arkasından histereskopi yapılacak ve tedavime başlıycam. dualarınıza beni de ekleyin lütfen biran önce başlamak için sabırsızlanıyorum

sen ne durumdasın başladın mı başlıyacakmısın tedaviye??
ben Allah nasip ederse ocakta başlıycam....
[merhaba kızlar, bizdede şu sorun var diyemiyorum çünki problem kalmadı artık ama bebekte yok Allah izin verirse haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz inş. tüp bebek tedaviside hüsranla sonuçlanmaz.. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş..
Amin arkadaşım sanada Allah kolaylık versin.....
tekrar merhaba arkadaşlar. sanırım beklenenden erken adet göreceğim bugünlerde hemen arkasından histereskopi yapılacak ve tedavime başlıycam. dualarınıza beni de ekleyin lütfen biran önce başlamak için sabırsızlanıyorum
Hayırlı olsun tedavin Allah yüzünü güldürsün İnşallah

Son düzenleme:
Allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallah evinimiz neşeyle dolsun arkadaşlar bizim ki yarın belli olacak medicanaya drla görüşmeye gideceğim önce bi rapor çıkarmamız lazım ardından tedavi sürecine başlayacağız Allah izin verirse inşallah eğer başlarsak aralık sonuna denk geliyor adetim yani ocak başıda olabilir bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Back
X