Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Bak ne güzel senin en azından bilinen bir sorunun yok, bu işin iyi tarafı bence... Bak ben tespit edilmiş birsürü olumsuzlukla başladım tedavime, ilk tedavim de olumsuz sonuçlandı ama yine de umutluyum. Benim de en yakın 3 arkadaşım hamile, içim yanıyor.. Yapacak birşey yok. Bazen istediklerimizi almak için diğerlerinden çok mücadele etmemiz gerekebilir. Seninle aynı derdi yaşayanlarla dertleş iyi gelir..meraba arkadaşlarrrr kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi doğum kontrol kullanıyorum aralıkta adet olunca başlıcaz Allah kısmet ederse... bizimki sebepsiz infertilite böyle olunca daha kesin mi acaba yani tutar mııııı?(( kafam çok karışık ferti center altunizade de yaptırıcam nuri bey le başlıcaz ...biran evvel gelsin şu günlerrrrr arkadaşlarım çatır çatır doğuruooo ...böyle bişeyle karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi....
kismet olursa ocak basi gibi umutta basliyorum tedaviye
Bnede ocak sonu şubat başı gibi dondurulmuşlarımla başlıyacağım İnşallah,hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar:))
Merhaba Arkadaşlar
Ben ekim ayında ilk denememi yaptım ancak 15 Kasımda negatif sonuçlandı. Şimdi aralıktaki adetimde doğum kontrol hapı kullanmaya başlayıp Ocaktaki adetimde de iğnelerime başlayacağım. Aslında başlarda umutsuzdum ama şimdi çok heyecanlıyım. Ancak bu sefer etrafımdaki kimseye tedavimden söz etmiycem çünkü ilkinde sorular beni çok yordu ve üzdü. Bu nedenle burada aynı zamanlarda tedavi görecek arkadaşlarla gelişmeleri paylaşmayı çok isterim.
Sağlıkla kalın..
meraba arkadaşlarrrr kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi doğum kontrol kullanıyorum aralıkta adet olunca başlıcaz Allah kısmet ederse... bizimki sebepsiz infertilite böyle olunca daha kesin mi acaba yani tutar mııııı?(( kafam çok karışık ferti center altunizade de yaptırıcam nuri bey le başlıcaz ...biran evvel gelsin şu günlerrrrr arkadaşlarım çatır çatır doğuruooo ...böyle bişeyle karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi....
Arkadaşlar allah hepinize yardım etsin ve gönlüne göre versin aminnnnn!!!!!!
ben Allah nasip ederse ocakta başlıycam....sen ne durumdasın başladın mı başlıyacakmısın tedaviye??
Amin arkadaşım sanada Allah kolaylık versin.....[merhaba kızlar, bizdede şu sorun var diyemiyorum çünki problem kalmadı artık ama bebekte yok Allah izin verirse haziran gibi tüp bebek düşünüyoruz inş. tüp bebek tedaviside hüsranla sonuçlanmaz.. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş..
Hayırlı olsun tedavin Allah yüzünü güldürsün İnşallahtekrar merhaba arkadaşlar. sanırım beklenenden erken adet göreceğim bugünlerde hemen arkasından histereskopi yapılacak ve tedavime başlıycam. dualarınıza beni de ekleyin lütfen biran önce başlamak için sabırsızlanıyorum
Hayırlı olsun tedavin Allah yüzünü güldürsün İnşallah