• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
canikom evraklarla bilgim yok. ama sana bu yolda sonsuz mutluluk, sağlık ve zahmetsiz başarı diliyorum..

çok tsk ederim korkuyorum tedirginim heyecanlıyım karmakarışık duygularım

hPolyanna hepimiz öyleyiz canım, duygular karman çorman. kızlar iyi ki varsınız. yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor. buraya girmeden rahat edemez oldum. bu gece darısı başımıza diye dua edeceğim güzellikte bir haber de aldım. çok ama çok mutluyum.:nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
lgimdisiiiiii süperrrrsinnnn inşallah problem çıkmadan güzel bebişin gelir....yaaaa baksana kendiliğinden olduuu...çok mutlu oldum Allah artık dualarımızı kabul etmeye başladı....çooookkk sevindimmmmmmmm

bilgecim, benim durumumuda güncelleyebilirsin canım, şimdilik tüp bebek deniyor de ay sonuna doğru hamiş diye güncelleriz inşallah:1::1::1:

NE KADAR SEVINDIM HABERINE ANLATAMAM. DARISI HEPIMIZIN BAŞINA..INAN ÇOK BÜYÜK BİR UMUT OLDU, MUTLULUK OLDU BİZE...ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. EVİNİZDEKİ BAYRAM HAVASI BİZİM EVLERİMİZE DE GELSİN. OKUR OKUMAZ KALBİM HIZLA ÇARPMAYA BAŞLADI. BELKİ BENİM DE BAŞIMA AYNISI GELİR DİYE DUA EDİYORUM.

SENDEN RİCAM BİZİ UNUTMAMAN VE ARADA SIRADA OLSA DA UĞRAMAN TOPİĞE. LİSTEYİ DE TEKRAR DÜZENLİYORUM MUTLULUKLA...[/B][/I][/COLOR]

ilgimdisi tebriklerrrr...maşallahhhhhhhhh diyelim.. Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:
bilge79 listede merry adında bir hamile daha yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?

Son düzenleme:
lgimdisiiiiii süperrrrsinnnn inşallah problem çıkmadan güzel bebişin gelir....yaaaa baksana kendiliğinden olduuu...çok mutlu oldum Allah artık dualarımızı kabul etmeye başladı....çooookkk sevindimmmmmmmm

ayy sermuhcumm ınsallahhhh evet kendılıgınden oldu hmde gercekten hıc beklemedıgım bı ayda bılıyosunuz adet olsaydım 12.gun kdr hsg cektırcektımmm dualarımda sızler varsınız merak etmeyın kızlaarr :nazar:

ilgimdisi tebriklerrrr...maşallahhhhhhhhh diyelim.. Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:
bilge79 listede merry adında bir hamile daha yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
tesekkur ederım arkadasımmm amınnn darısı basınıza...

hadi canım inşallah sevindirirsin bizi. eşin beni çok güldürdü kendi eşimi okudum sanki. bi de benimki titiz geçinir. :))) inşallah daha fazla yorulmadan kavuşursun bebeciğine...

bence hamilesin :))) tebrik ederim. sakinliğini korumaya çalış, sakın ağır iş yapma canım.

canikom evraklarla bilgim yok. ama sana bu yolda sonsuz mutluluk, sağlık ve zahmetsiz başarı diliyorum..

ilgimdisi'dan sonra sen de bomba patlatacaksın gibime geliyor. lütfen yapar yapmaz bizimle paylaş canım...sevgiler. Allah nazarlardan korusun hepimizi.

veeeee

ILGIMDISI....:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

NE KADAR SEVINDIM HABERINE ANLATAMAM. DARISI HEPIMIZIN BAŞINA..INAN ÇOK BÜYÜK BİR UMUT OLDU, MUTLULUK OLDU BİZE...ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. EVİNİZDEKİ BAYRAM HAVASI BİZİM EVLERİMİZE DE GELSİN. OKUR OKUMAZ KALBİM HIZLA ÇARPMAYA BAŞLADI. BELKİ BENİM DE BAŞIMA AYNISI GELİR DİYE DUA EDİYORUM.

SENDEN RİCAM BİZİ UNUTMAMAN VE ARADA SIRADA OLSA DA UĞRAMAN TOPİĞE. LİSTEYİ DE TEKRAR DÜZENLİYORUM MUTLULUKLA...

umudunuzu kaybetmeyın bn hep ıyı seyler yazardm burda bılıyosunuz bnı,asılamamın tutmadıgı gun adet oldugum 22 ocakta ıs gorusmesıne cagırıldım ve aglamam hemn kesıldı Rabbım bı kapıyı kapıyosun bı kapıyı acıyosun dıye sukrettım hemen ıse basladım ve hıc adet olmadan hamıs oldugumu ogrendım herseyın bı sırası vr bakın hakkımda hayırlısı bu zamanda ve boleymısss gelır gelır hıc dusunmeyın nolur kurslara gıdın goznuzu seveyımbosaltın aklınızı bıseylerle ugrasın derneklere yazılın ınan bana ıyı gelıcek sıze ... buarada tabıkı ugruycam sızınle az gun saymadık kızlar unuturmuyum sızlerıı kader arkadaslrımsınız bnm hadı ınsallah bn ayagımı suruyeyımde arkmdan gelın kızlar.. sıde bana dua edın kalp atıslrınıda duymayı nasıp etsın Rabbım:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyyyyyy ilgimdısı çok sevindim ya hayırlı olsun allaha şükür ne büyük bi sevinç yasaattın bana çok tebrik ederim canım benim :49:

tesekkur ederım sancall darısı basına hıc ummadıınız anda yasarsınız bu mutluluguu ınsallahh..bn adetımın gectıgını yazmıstım sıze o gece ruyamda bı arkadasım evlenıyo gelınlıkle gordum onunde gumus tepsı vr esım dugun hedıyesı bılezık koyuyo tepsıye bnde ıkı tane yesıl elma bıraktım ve eve donerken ruyamda evımın dısının bembeyaz parladıgını gordum hemen uyandım kızlar asılamadan kalma bıgebelık testı vr dı evde sabahın 6sında dusunun hemn yaptım ve ıkı cızgı......... esımı kaldırdım ınanamadım uyku sersemı yanlıs goruyorm dıye dusundumm yanı anlıycagını adet gecıkmemı bıle kıstlerımden dıye dusunmustm ve hıc heveslenmemıstm ruyamdan etklılendm ve yaptm testı kızlar sızde dua edın bana nolur kalp atıslrını da duymayı nasıp etsın Rabbım

canım ya tekrar tebrik ederim, ne mutlu size, evde bayram havası var desene:66:
olacağı varsa bi şekilde oluyor işte, baksana o kadar ilaç içmişsin ama bebeğinin geleceği tutmuş :1:
titizlendiğin, üzerine düştüğün zamanda hüsran olur. asıl mesele kafada işte, fazla takmamak lazım ama o da elde olmuyor ne yazıkki.

bende dün tüp bebek tedavisine başladım, bugün 2. iğnemi oldum, aklım fikrim tüm beynim bebekte, düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor, aşılamada bu kadar üstüne düşmemiştim, bu defa fena kaptırdım kendimi, inşallah hüsrana uğramam:18:
evet ya grıp oldm dıye ıcmedıgım ılac kalmadı gtmedıgım dr yoktu ustelık belırtılerımıde grıpten dolayı halsızım usutmusum dıye sanıyodumm dedıgın gıbı tıtızlendım asılamadan snra hep yattım tutmadı buay ıse baslamıstım dıye hep elımde dosyalar bı asagı bı yukrı btn gun topuklu ayakkabıların ustunde ordan oraya kosturup durdum ama bebegm tutundu bana sende ınan bana dusunme bk gorceksın olucak tabıkı kendınıze dıkkkat edın ama eve kapanmayın gorceksınız canım dualarım sızınle bısyelerle ugrasın cıcek yetıstırın derneklere gıdın dusunun bn ısten 7de cıkıyorm ve kursa gıdıyodum cmtsılerıde dahıl hıc mı aklıma gelmezdı dualarım sızınle sızı bndn ıyı kımse anlayamaz elınızde degıl bılıyorm haklısınız ama bebsın ıcın genıs rahat olmayı ogrenmemız lazımm:nazar::nazar::nazar:

İlgimdisi canııııııııııııııııııııııııııııııııııııım çooooook sevindim bu mükemmel bi haber süper bişey ya kısmeti görüyomusun aşılamayla tutmayan normal tuttu Rabbimden ümit kesilmiyor canım ya inş kısa sürede kalp atışlarınıda duyarsın bebeğinin bu arada özlettin kendini süper bi haberle döndün.

aylıncımm cok cok hastaydım bn ıste yazdım grıp vs.. zannederken halsızlık meger bebsım yapıomus bana erkenden uyuyodm aksamları eve gelır gelemz ısten gelıosam 8de kurstan gelıosam 10 da mesaıden gelıosam 9da uyurdm yemek yıyp meger hep belırtıymıs bılememısım bu yuzden yazamıyodum sızee ama hep klımdaydınız ınsallah canım dua edın sızde duyayım kalp atıslrını melegımın hep beraberız artıkk

öyle güsel bi haber verdinki ilgimdışı ne kadar mutlu olduğumu kelimelerle yazsam bu sayfayı doldursam yetmez. inş. sağlıklı güsel bi hamilelik yaşarsın ve bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın.

ınsallah canım bnm ınsallah dualrm sızlerle Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın aratmasın Rabbım sızde bnı unutmayın kızlar pztsı degerler yukselmısmı bakıcak dr um snra ınsallah kalp atıslrını duyarmda ıyı haberlerı verırım sızlere Rabbım neylerse guzel eyler.. Allahım yardımcımız olsun kızlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilgimdışı çok sevindim uzun süredir bu topige ugramıyordum bir bakayım dedim ve senin güzel haberinle karşılaştım.
hayırlı olsuuuuuun saglıkla kucagına al inşallah.bu ay için özel yaptıgın bir şey oldumu.?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kızzlllllaaarrrrrrrrrrr bılıyosunuz gecen ay asılama yaptırdım tutmadııı bu dınlenmedeydımmmm adetım 6 gun gecıkmıstı sabah ıdrar yaptım evde ıse gtmeden ıkı cızgıı kızlarrrr dr a gttım kan yaptrdımm 142.5 veeeeeeeeeee nıhayet ıstedıgım kelımeyı yazıyorummm hamıleeeeyyyyııımmmmmm............. Rabbım hepımıze nasıp etsın kızlarr umudunuzu kaybetmeyın Rabbım ol deyınce oluyorrr kafanızdan sılın atın bn oyle yaptımmmmm Allah yardımcımız olsunn:49::49::49::49::49: canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Bu gün sen beni güldürdün allahta seni güldürsin hamiş bacım :65:

ilgimdısı inş.güzel bebeginin kalp atısını duyarsın allhın izniyle benimde adetim hala yok test yaptım negetif inan allak bulak oldum galiba yumoslar gene büyümedi çok üzgünüm kendimi temizlige verdimevin heryerlerini parlattım sıkıntıdann martta dr görüsücem ikinciyi dewnemek için dualarını eksik etme neolur hamişlerin duası kabul olurmus bebişin gelişmelerinide bekliyorum iyiki varsınız kızlar herkesin bebişi olsun rabbimin izniyle

ilgimdışı çok sevindim uzun süredir bu topige ugramıyordum bir bakayım dedim ve senin güzel haberinle karşılaştım.
hayırlı olsuuuuuun saglıkla kucagına al inşallah.bu ay için özel yaptıgın bir şey oldumu.?:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

yok canım ya hıcbısey yapmadım buay ınanın bana dgru duzgun esımle bıle gorusemedık oyle tuttu ıste dusunun yanııı... Rabbım ol derse olur neler yaptıgımı bılıyosun ne duyduysam yedım esımde ole buay hıc bısey yapmadık dınelenmedeydım bnde bılıyosunuzz kısmetımde bu ay vrmıs dualarım sızınle kızlar ...

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Bu gün sen beni güldürdün allahta seni güldürsin hamiş bacım :65:[/QUOTE]

amın canım amınn ınsallah hepımızın dılekelrı kabul olsun hepımızın yuzu gulsun ınsallahhh...

ilgimdısı inş.güzel bebeginin kalp atısını duyarsın allhın izniyle benimde adetim hala yok test yaptım negetif inan allak bulak oldum galiba yumoslar gene büyümedi çok üzgünüm kendimi temizlige verdimevin heryerlerini parlattım sıkıntıdann martta dr görüsücem ikinciyi dewnemek için dualarını eksik etme neolur hamişlerin duası kabul olurmus bebişin gelişmelerinide bekliyorum iyiki varsınız kızlar herkesin bebişi olsun rabbimin izniyle

canımmm ınan bnde allak bullaktım yoktur dıyodum adetımın 6.gunu gectıgınde yaptım testı dun ıste cıft cızgıı bekle bakalım bılıosun ıkı secenek vr ya yumoslrdan yada bebısten sakın ol dua et hayırlısı herseyınnn:nazar::nazar::nazar: hem merak etmeyın Allahın ıznıyle hepımız tadıcaz ınsallah annelıgıı dualarımda sızlerde varsınız merak etmeyın

kızlar ben de varım 29 şubatta ikinci aşılamam yapılacak.ilkini geçen ay yaptırdım.aşılama kolaydı ama sonrasında idrarı boşaltmak için sonda taktılar,şimdi tek korkum o.umarım hepimizin bekleyişi mutlulukla sonuçlanır.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah:58:

:50:bu ayda olmadı.ilaçlardan dolayı çok kilo aldım.70 kiloyum şuan.biyandan çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.bir an önce aşılamayı tekrar denemek istiyorum.bi yandan yine olmamasından korkuyorum.bu stres beni çok yoruyor.hem de aşırı kilo almaya devam edip verememekten korkuyorum.kararsız kaldım:26: söylediklerine göre mart nisan mayısta kadınlık hormonları tavan yaptığı için hamilelik daha kolay oluyormuş.şans daha fazlaymış.buda benim kafamı karıştırıyo.:59:sizce ne yapmalıyım:18:

ben dün gece düzelteyim de ilgimdisi'nı en başaya yazayım derken silmişim. sonra adını hatırlayamadım. dur ekleyeyim. gelmiyor buraya ama :10:

Anunaki arkadaşım sen nerelerdesin ya? senin durumun ne oldu? kaçırdım herhalde?????sevgiler

Sermuh'la da görüşemedim. hiç boş vakit bulamadım bu haftasonu :(((( inşallah hamişken görüşürüz :))):nazar:

Son düzenleme:
yarın sabah yumurtaların durumuna bakılması için ilk kontrolüm var.
günlerdir çok heycanlıydım, bu sefer olacak diye düşünüyordum, bugün nedense çok karamsarım, sanki gene boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor. iğneler falan neysede bu devamlı git geller canımı sıkıyor. tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemediğimden doktora her gidişimde iş yerine bişeyler uyduyorum, bu sürecin en sıkıcı tarafı bu işte. yarın sabah için uyduracağım şeyin sıkıntısı sabahtan beri içimde. :59: offff bu kadar sıkıntıya bebeğim gelsede hepsini unuttursa :emir_bebek:

yok canım ya hıcbısey yapmadım buay ınanın bana dgru duzgun esımle bıle gorusemedık oyle tuttu ıste dusunun yanııı... Rabbım ol derse olur neler yaptıgımı bılıyosun ne duyduysam yedım esımde ole buay hıc bısey yapmadık dınelenmedeydım bnde bılıyosunuzz kısmetımde bu ay vrmıs dualarım sızınle kızlar ...

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum. Bu gün sen beni güldürdün allahta seni güldürsin hamiş bacım :65:

amın canım amınn ınsallah hepımızın dılekelrı kabul olsun hepımızın yuzu gulsun ınsallahhh...

canımmm ınan bnde allak bullaktım yoktur dıyodum adetımın 6.gunu gectıgınde yaptım testı dun ıste cıft cızgıı bekle bakalım bılıosun ıkı secenek vr ya yumoslrdan yada bebısten sakın ol dua et hayırlısı herseyınnn:nazar::nazar::nazar: hem merak etmeyın Allahın ıznıyle hepımız tadıcaz ınsallah annelıgıı dualarımda sızlerde varsınız merak etmeyın[/QUOTE]

dualarımız kabul olur inş.canım saol ama benim 16sında olcaktı çıkmadı 8gün sonra test yaptım ama inş. birgün bizde hiç beklenmedik anda bebişlerimizle oluruz tatlım saol duaların için ..

yarın sabah yumurtaların durumuna bakılması için ilk kontrolüm var.
günlerdir çok heycanlıydım, bu sefer olacak diye düşünüyordum, bugün nedense çok karamsarım, sanki gene boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor. iğneler falan neysede bu devamlı git geller canımı sıkıyor. tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemediğimden doktora her gidişimde iş yerine bişeyler uyduyorum, bu sürecin en sıkıcı tarafı bu işte. yarın sabah için uyduracağım şeyin sıkıntısı sabahtan beri içimde. :59: offff bu kadar sıkıntıya bebeğim gelsede hepsini unuttursa :emir_bebek:

evet dogru en büyük sıkıntı kimseye söylemeden yapılması bilmiorum bende söylemedim asılma yapıldını hep etrafımdakilere bişeyler uyduruyordum ama 2.söylemekte pek içimden gelmio nekadar dogru bilmiorum:19:

kızlar ben de varım 29 şubatta ikinci aşılamam yapılacak.ilkini geçen ay yaptırdım.aşılama kolaydı ama sonrasında idrarı boşaltmak için sonda taktılar,şimdi tek korkum o.umarım hepimizin bekleyişi mutlulukla sonuçlanır.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah:58:

allah yardsımcın olsun canım.......

Back
X