• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
hamileyimmmmmm:49::49::49:

arkadaşlar aşılama için bu ay rapor çıkarmıştım ve iğnelerimi bile almış adetimin gelmesini bekliyordum kiiii meğer bebeğim yola çıkmış 6 gün adetim geçti ve öylesine bi test yaptım inanamadım ikinci çizgi vardı hemen kan testi yaptırdık değerim 2150 ydi:62::62::62: çok mutluyum allah kucağıma da almayı nasib eder inşallah hepinize nasib etsin dualarım sizlerle...

yaşasınnnnnnnn bi tane daha! inşallah nisan ayında daha çok hamişşş haberi alırız.. biraz moralim düzeldi kendiliğinden hamileler artınca..
Allah nazarlardan saklasın,kucağına almayı nasip etsin.. :62::62::62:

arkadaşlar aşılama için bu ay rapor çıkarmıştım ve iğnelerimi bile almış adetimin gelmesini bekliyordum kiiii meğer bebeğim yola çıkmış 6 gün adetim geçti ve öylesine bi test yaptım inanamadım ikinci çizgi vardı hemen kan testi yaptırdık değerim 2150 ydi:62::62::62: çok mutluyum allah kucağıma da almayı nasib eder inşallah hepinize nasib etsin dualarım sizlerle...

Ne güzel hamişler bir bir artıyor :66: Gözün aydın canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza hamişler bizede de dua edin lütfennnn...:64:

tebrikler darısı başımıza tatlım allah analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin bizede hamiş kalmayı nasip etsin

kızlar aşılama yapılalı tam 1 hafta oldu 1 haftasını geçirdim bebeğim inşallah tutmuştur benimledir dualarınız benimle de olsun lütfen

kızlar benim asılama 1 ay daha attı pazartesi doktora gittim görünüşte bi sorun yok dedi rahim filmi istedi cuma günü çektirecem inşallah eşimin tahlilleri normal olmasına ragmen yeniden istedi birde 20 .gün progesteron tahlili istedi bunların sonucuna göre tedaviye baslayıp başlamamaya karar verecez inşallah bi sorun cıkmaz hakkımzda hayrılısı dualarınızı bekliyorum:) bu arada hamilelerede hayırlı olsun inşallah sag salim kucaklarına alırlar bebeklerini

selaaaaaam.10 gün kadar uzak kaldım netten.k.walidem ameliyat olmuştu.ş.dışındaydık.bu arada ben adet oldumda bitti bile. şimdi yumurtlamaş günümdeyim.bakalım kendiliğinden olacakmı:) inşallah olur hepimizin.olmazsa 2. aşılama yapılajak.

doğal yolla kalanlar gitgide artıyor. inşallah sen de onlardan biri olursun. bol bol çalışma yapın. eşine brokoli ve keçiboynuzu falan yedir. zarar gelmez. :))))))))))))))))

HARİKA BİR HABER. ÇOK ÇOK SEVİNDİM. UMUDUN TÜKENDİĞİ YERDE NE BAŞLARDI YAAA???MUCİZELER VAR GERÇEKTEN BU HAYATTA. BEBEĞİNİ SAĞLIK VE MUTLULUKLA KUCAĞINA ALMANI DİLERİM. İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA OLSUN. KENDİNE DİKKAT ET AMAN DİYEYİM. İLGİMDİSİ GİBİ TEMİZLİĞE GİRİŞME ARTIK ESKİSİ GİBİ YAŞAMAK YOK.:nazar: YORGUNLUK YASAK :))))NAZAR DEĞMESİN:nazar:

kızlar aşılama yapılalı tam 1 hafta oldu 1 haftasını geçirdim bebeğim inşallah tutmuştur benimledir dualarınız benimle de olsun lütfen

canımcım nerelerdesin????görüşemiyoruz. senden de bir haber bekliyorum artık. sen antalyada değil miydin?????biz neden görüşmüyoruz acaba?????soru bombardımanım bitti :) inşallah bu son deneme olur da bize müjde verirsin.

kızlar benim asılama 1 ay daha attı pazartesi doktora gittim görünüşte bi sorun yok dedi rahim filmi istedi cuma günü çektirecem inşallah eşimin tahlilleri normal olmasına ragmen yeniden istedi birde 20 .gün progesteron tahlili istedi bunların sonucuna göre tedaviye baslayıp başlamamaya karar verecez inşallah bi sorun cıkmaz hakkımzda hayrılısı dualarınızı bekliyorum:) bu arada hamilelerede hayırlı olsun inşallah sag salim kucaklarına alırlar bebeklerini

üzülme canım benim aşılama da attı attı durdu :))) sonu güzel olsun da atsın dursun tarihler. biz moralimizi bozmamaya çalışalım :))) keçiboynuzu ve çalışmalara devam edelim.:nazar:

ooyyy ......... masallaahhh!!!!!!!! ben ayagımı surudum teker teker gelıyosunuzz .. Rabbım hepımıze kucagında gormeyı nasıp etsınn ısteyen herkesıde Rabbım meleklerıne kavustursun... kızlarr dualarımız sızlerlee

gözün aydın arkadaşım çok mutlu oldum hepimiz çocuk çok hakediyoruz çünkü hepimiz sabrediyoruz sabrın sonu selamettir demişler.güzel haberler herkesten duymak dileğiyle:49::49::49::49::49::49:

Ne güzel hamişler bir bir artıyor :66: Gözün aydın canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı başımıza hamişler bizede de dua edin lütfennnn...:64:
çok sağol arkadaşım aminn allah hepinize nasib etsin dua etmemmiii hep dualarımdasınız artık
tebrikler darısı başımıza tatlım allah analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin bizede hamiş kalmayı nasip etsin
amin arkadaşım en kısa zamanda allah size de nasib etsin

HARİKA BİR HABER. ÇOK ÇOK SEVİNDİM. UMUDUN TÜKENDİĞİ YERDE NE BAŞLARDI YAAA???MUCİZELER VAR GERÇEKTEN BU HAYATTA. BEBEĞİNİ SAĞLIK VE MUTLULUKLA KUCAĞINA ALMANI DİLERİM. İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA OLSUN. KENDİNE DİKKAT ET AMAN DİYEYİM. İLGİMDİSİ GİBİ TEMİZLİĞE GİRİŞME ARTIK ESKİSİ GİBİ YAŞAMAK YOK.:nazar: YORGUNLUK YASAK :))))NAZAR DEĞMESİN:nazar:

kesinlikle haklısın bilgecim mucize bu inanılmaz bişey rabbim sana ve hepinize hamiş olmayı nasib etsin dikkat ediyorum elimden geldiği kadar uyuyorum hep. gündüz çalışınca akşam pilim bitiyor. hiç aklımda olmadığı ay hamile kaldım bu ay tamamen aşılamaya odaklandığım için aklımda hamile kalmak yoktu yine de çalıştık ama diğer aylardaki gibi kafama takmadım sanıyorum kafaya takmamanın çok büyük etkisi var

ooyyy ......... masallaahhh!!!!!!!! ben ayagımı surudum teker teker gelıyosunuzz .. Rabbım hepımıze kucagında gormeyı nasıp etsınn ısteyen herkesıde Rabbım meleklerıne kavustursun... kızlarr dualarımız sızlerlee

evet cnm yaaa sana çok sevinmiştim sürpriz olmuştu ne güzell kucağımıza da alırız inş

gözün aydın arkadaşım çok mutlu oldum hepimiz çocuk çok hakediyoruz çünkü hepimiz sabrediyoruz sabrın sonu selamettir demişler.güzel haberler herkesten duymak dileğiyle:49::49::49::49::49::49:

çok sağol cnm haketmezmiyiz sabrımızın mükafatını görücez allahın izniyle ben 14.ayımda yaşadım bu mutluluğu çok şükür şimdi dualarım isteyen herkesle

süperrrrrrr bi haber bu canım maşallah ya ilgimdisi den sonra yine mutlu haber topiğimize nazar boncuğu takalım sağlıkla kucağına alırsın inş bizlere de dua et:nazar::nazar:

çok moralim bozuk aşılamam oldu bugün ama kanamam var arada pıhtı pıhtı birşeyler geliyor.çok yoruldum acaba doktor doğru yapamadımı.şuan ağlıyorum yarabbim sen bilirsin bana yardım et hayırlısını nasip et

geçmiş olsun canım kanamanın olması garip geldi herkesin vücudu farklı tepki veriyor benimde aşılama esnasında çok canım yanmıştı ve 20 dk sürmüştü herkesin ki 5 dk da ağrısız oluyodu kafana takma inş tutmuşdur bebişin kend dikkat et

:49:Ocak ayında aşılaması tutmayanlardanım.Aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kaldım.Umudunuzu hiç kesmeyin ben günü tam 4,5 yıldr bekliyordum Rabbim nasip etti.İnşallah tüm dileyenlere de nasip eder.

bu haberler süper ya maşallah çok sevindim canım hpolyanna sen ilgimdişi Allah nazarlardan saklasın hamişlerimizi kendinze dikkat edin bebişlerinize ii bakın 4.5 yıl uzun bizaman sabredince rabbim mükafatlandırıyor işte darısı bize inş

Bilgeciiim ordamısın neler yapıyosun dinlen dinlen karpuz olduk kız nereye kadar dinlenecez daha :52:yaza kadar bekleyeceğim ben temmuzda tüp bebek için start verecez inş aşılamayla uğraşmayacağım senin kistler ne alemde keltoş dr neler yapıyor:3:

arkadaşlar ben geldim pozitif bir şekilde bazen anlayamıyorum kendimi moralmen kötününde kötüsü olBİLİİYORUM BAZEN MORALİM TAVAN YAPIYOR.BİR GARİP HALDEYİM İŞTE:16::16::16::16::16::16:

Bilgeciiim ordamısın neler yapıyosun dinlen dinlen karpuz olduk kız nereye kadar dinlenecez daha :52:yaza kadar bekleyeceğim ben temmuzda tüp bebek için start verecez inş aşılamayla uğraşmayacağım senin kistler ne alemde keltoş dr neler yapıyor:3:

canım iyiyim, buradayım, okuyorum güzel haberleri. listeyi de güncelledim :nazar: valla daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum. sıkıldım gerçekten :59: ama durmadan ümit beslemeye de devam :))) ben ikinci aşılamaya geçemedim ki tüp planlayayım :))) benim eşim aşılamada ısrarcı ama kistler de dana dana görünüyorlar :))) hayırlısı Allahtan. keltoş doktorum en son gördüğümde burnunu kırmıştı. ben de estetil oldu sandım "hayırlı olsun" dedim adam bön bön bakıp halı saha maçında kırıldı dedi az kalsın kahkahayı basıyodum. senin neyine maç muç keltoşşşşş

arkadaşlar ben geldim pozitif bir şekilde bazen anlayamıyorum kendimi moralmen kötününde kötüsü olBİLİİYORUM BAZEN MORALİM TAVAN YAPIYOR.BİR GARİP HALDEYİM İŞTE:16::16::16::16::16::16:

canikom o gelgitleri hepimiz yaşadık, yaşıyoruz, başarana kadar da yaşayacağız. sen içini ferah tut. hamile gibi düşün. rahat ol. tadını çıkar :))) ben aşılama olduğumda eşim herşeye koşturuyor en ufak işi yapsam kızıyor :))))

bu arada az önce 2 sepet ütüyü bitirdim ama belim koptu, oturarak ütü yapamıyorum ayakta dikile dikile yoruldum valla :))) ama rahatladım. ev temiz, ütüler tamam. :46: aferin bana:46:

canikom o gelgitleri hepimiz yaşadık, yaşıyoruz, başarana kadar da yaşayacağız. sen içini ferah tut. hamile gibi düşün. rahat ol. tadını çıkar :))) ben aşılama olduğumda eşim herşeye koşturuyor en ufak işi yapsam kızıyor :))))

bu arada az önce 2 sepet ütüyü bitirdim ama belim koptu, oturarak ütü yapamıyorum ayakta dikile dikile yoruldum valla :))) ama rahatladım. ev temiz, ütüler tamam. :46: aferin bana:46:

aferin sana bilgecim ütü bittimi insanın herişi bitmiş gibi oluyor.bende aşılamadan önce yaptım hepsini şimdi yatıyorum içim rahaat bir şekilde çok şükür

gizemx.hpollyanna :nazar::nazar::nazar:allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende bugün aşılama yaptırdım.inşallah bizlerde :49::49::49:

Back
X