• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Hosgelmissin, zaten arkadasim aramizdasin.kendini yalniz hissetme lutfen.Biz burada kisa surede cok guzel bir aile olduk.gunden gune bu sicakligi hisseden ve ortak dertleri olanlar bir sekilde ulasiyor bu adrese.guzel gunlerimiz olacak insallah.Tekrar hosgeldin arkadasim:87:

kuntizella cm t.ederim.çok duygusal ve karmakarışık oldum bu gonal f ve tedavi sürecin de.ilk günden beri de tedavi sürecinde hep sizlerin yazıları ziyaret edip bilgi aldım kimi zaman sevindim ,kimi zaman üzüldüm.tutmadığının farkındayım moralim bozuldu sigarıyı bırakmıştım dün yine başladım:(( neyse bakalım adet gününe kadar sabır sonrasıda bakalım tüp bebek olur herhalde ben bir daha aynı stresi yaşamak istemiyorum:(( i.günler cnm

kızlar, 2 saat önce hsg çektirdim.
biliyorsunuz geçen ay aşılama yaptırmıştık, doktorum ilk aşılamada hsg ye gerek yok, tutmazsa çektiririz demişti, tekrar aşılama yada tüpe karar verdiğimizde hsg yüzünden 1 ay beklemeyelim diye çektirdim bende.

anestezi olmadım. aleti yerleştirirken çok acıdı, salak hemşire demir olanı vermiş, ben çığlığı basınca onu çıkartıp plastik olanı taktılar. ilaç sırasında da reglideki kramlar gibi kramp girdi karnıma. toplamda10 dk. sürdü. sonrasında kanama oldu hala da az az geliyor ama çok şükür 2 tüpte açık çıktı. a

hsg den sonra da hamile kalma olasılığı artıyor diyorlar, inşallah öyle olur.

bu arada ocağın ilk haftasında aşılama yaptıran arkadaşlarım yumurtlama dönemimiz geldi, herkese hayırlı işler:1:, bakarsınız bekleme odasındayken kendiliğinden hamiş kalırız :1::1::1:
geçmiş olsun eliz hadi hayırlısı evet kendiliğinden hamilede kalabilrisn bu çok oluyormuş...
SELAM GÜZEL ANNE ADAYLARI

öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun ve hepinize umut olsun sizleri buradanda takip ediyorum ben artık aşılama defterini kapattım ama başka konuda şu an mücadele veriyorum bizde morfoloji problemi çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyoruz nasipse nisanda da tüp bebek yaptıracağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız hepinizi çok öpüyorum güzel anne adayları:49::49::49:

ceymi hoşgeldin..senin topic sayasinde bulduk birbirinizi:) benimde sanırım tüp bebek olacak ama şu düşük hala bitmedi devamlı kanama devam ediyor..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

merhaba hanımlar bugün gittim doktora 4 tane yumurtalık oluşmuş3 tanesi sağda 1 tanesi solda rakadan büyüyyenlerde var dedi ama onlar olmaz dedi..pazar çatlatma iğnesi vuruncam.salı günüde aşılama olacak 11.30 doktor umutlu konuştu hiç birşeyi takma dedi ama çoğul olabilir dedi bunuda göze alıyormusun dedi..
hadi hayırlısı birde 4 tane birden geliyormu?:1::1: benimde 3 taneydi yumurta sanırım ikizdi biri erken düştü gibi geliyor..inşallah gzüel haberler getirir seninyumoşlar..
anunaki canım valla doktorda öyle söyledi çoğul olabilir dedi benim arkadaşım benim gittiğim bu doktora gitmişti 6 tane tutmuştu 4 ü sonlandırdılar 2 tanesini bıraktılar şimdi 1 yaşında ikizleri var.doktorumuzun eli bereketli tuttuğunda çoğul tutuyor :86: ama bakalım bizim bir tane bile tutacakmı..
elmas çoğul olursa ohh bir kerede biter ...bir anda 3 çocukkk :)güzel düşün dua et...
ya bende basladım canım çokkkkkkkigrenç bitat ya ama iştahım aynı bi kesilse benimki ilaçlar maf edio acaip kilo aldım
hepimiz çok kilo aldıkk...malesef ben geöen mekik yapayım dedimm aldım ağzımın payını..kanamam arttı düşük gibi dikkat etmem gerekiyormuş.. o yüzdenbiraz daha kilolar benle..
bende 31 ocakta yaotırdım inş ilk aşılamam bu tutar diye çok dua ediyorum.dualarınızı esirgemeyin rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
dilara önce hakkında hayırlsı ne ise o olsun ama kendisi kesin tutacakmış gibi hazırlama aşılamada şan %10-%15 inşallah olur ama şans yinede az...her ne olursa olsun sonuçta 1 sperm 1 yumurta ile olacak herşey..bol bol dua et...
ne yazıkki dün gece şekerim. keşke benimde gözümden kaçabilseydi :9::9::9:
ahh ahh keşke arkadaşımm...geçen ay aşılam yaptırıken pede baktım inşallah bu son kullanışımdır şöyle bir ara veririz sizi unuturum biraz dedimmm ne unutması 20 gündür hiç aralıksız bir leke bir kanama gidiyoruz normalde ben 3 gün adet olurum ama şimdiii..bir gün inşallah .....
herkese selam ben aranıza yeni katıldım..bugun 12. günüm dü aşılama yapılalı.Dayanamadım ve kan verdim sonuç malesef negatif çıktı..moralim çok bozuldu,hep istemiyorum diyordum ama aslında çok istiyormuşum anne olmayı..lütfen bana birşeyler yazın erken mi acaba kan testi için ..rabbim hepimize anne ve aile olabilmeyi nasip etsin..
karasu hoşgeldinnn ben lekelenmelerle başladım sonra adet gördüm..ama hamileydim araştırdım o sıra üzerine görmek diye bir şey var..ve evet bazen geç döllenmede olabilyor..karışık bir durum ama hemen pes etmemek lazım..birazcık daha sabır...bol bol dua et son anda bile mucize olabilir...
kızlar topic baya ilerlemiş maşallah.:nazar: ben biakaç gündr dokunsalar ağlayacak moddayım.Kimseye söylemedim aşılamma oljk die ama k.walide we k.pedere söylemek zorunda kaldık.çünkü maddi destek almak zorundaydık.şimdi arıyolar soruyolar.ben kimse bilmesin istedim.olsada olamdı dicem zaten.yani ben kendimi biliyrm.
sizlernde dediği gibi çewre hemen hazırlıyo seni. ay kızmı olur erkekmi.sen yat,seen ağır kaldrma,ccanın bişi istiyomu.yoruldnmu ws ws.insanın eşi ddiince güsel ama başkaları diince hiç hoş diil. ben aileme demedim bile. soruyolar bak sendn sonra ewlnnler hamile die. şuan yakın çewremde 10 hamile wardı.bu sabah 11.ciyi aldım.sewinsemmi üzülsemmi bilemyrm.:30: inş. bu listeme sizleride eklerim ve tabi kendmide :D :52:
sağlıklı bebeklerim olsun istiyrm hepimizin...
benimde çokyakın bir arkadaşım hamile ..kız şimdi yanıma bile gelmiyor moralim bozulmasın diye..sinir bir durum ama ne yapacaksın işte...etrafa fazla söylememek lazım..ben şimdi tüp bebek yaptırıcam onuda söylemiyecem kimseye çünkü her gün telefon susmuyor ...herkeze ayrı ayrı anlatt dur...kimse bilmeden daha iyi geçiyor...altı üstü 15 günnn...

canım bunlar hepimizin yaşadığı sorunlar malesef ben 2 kimyasal gebelik geçirdim kayınvalidem ebe birde
kadın beni yıpratmak için neler demedi düşüklerime bile laf etti olmamıştır sana öyle mi geldi tahlil mi yanlış ki allahtan doktora gitmişim rahim kalınlığını falan gördü doktor
ve o okadar attı tuttu ne oldu biliyormusunuz ben hep onun büyük konuşmalarından olduğunu düşünüyorum bir ara eşimin sperm sayısı 1 adete kadar düştü artık benim canımı yakmayı bırak bana ne yaptınız bile diyemiyor
kaldı ki üzerime evlilik bile düşünen insanlar bunlar dut yemiş bülbüle döndüler şimdi sesleri solukları kesildi ama yine ben çekiyorum bunun da ceremesini işte
rabbim eşime ve bana sağlık versin onlar dış kapının dış mandalları
sen de canını sıkma tiye bile alma kuzum hepsi aynı bunların
eden bulurrrrr derler sen kalbini temiz tuttt...kayınvalide kayınpeder ne kadar kızım desede bizler onların öz kızı değiliz malesef...bence çok samimi olmamak lazım araya resmiyeti koymak lazım...benimle ilk zamanlar çok uğraştılar sonra aldırlar ağızlarının payını şimdi çıt yokk sıkıyorsa olsun..ama eşim arkamda onun desteği var...yapmam gereken bir şey varsa onlara karşı sonuna kadar yaparım ama asla samimiyete izin vermem...çünkü kullanıyorlar...bu işler çok zor yaaa bir anda geçmiş geldi aklıma neler geçtiii şu ruhumuzdan neleri gömdükkk yüreğimize...

Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
- Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi sex te çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
-"Sandaletleri ters giydin lan!..."

işten çıkalı nerdeyse 5 ay oldu. hem işim çok ağırdı hemde bu tedavi olayı için vakit ayırmam gerekiyordu. bu aşılamalardan bir sonuç alamayınca tekrar iş aramaya başladım. bu sbh bir iş görüşmesine gittim. benim için oldukça iyi bir iş lakin bir sene hamilelik istemiyoruz dediler :20: gelde çık işin işinden şimdi. henüz ortada birşey yok tabi hbr bekliyicez ama gel başla derlerse naparım. çok hazırlamıştım kendimi tüp bebek için. yaşım oldu 30. hadi işe girdim diyelim, 1 sene bebek yok, en iyi ihtimalle ilk denemede tutsa bebek 2 sene sonrası demek. yaş olcak 32, ikinciyi, üçüncüyü, dördüncüyü ne zaman doğurucam :1: hadi işe girmedim diyelim, nisanda tüp bebekde tuttu diyelim yaklaşık 1 sene sonra doğurdum diyelim. eee küçüçük bebeği bırakıp nasıl çalışırsın (bide okadar beklemişim zaten), yaşı dolsun falan diyicen, 1senede öyle. gene oldu 2 sene. 32 yaşında 2,5 sene çalışmamış birini kim niye işe alsın. tam bir paradoks oldu bu, napçam ben şimdi :37:

slm kizlar bugun asilamanin 7. gunu.sonuc negatif cikti.0.81 cikti.
moralim cok bozuk:((( bu da olmadi.artik denemiyecegim.birakacagim kendi haline.ilac falanda almicam.beklicektim bir kac gun daha ama eger 0 cikarsa gerek yok dedim.yatmayada gerek yok artik bosu bosuna.adet olmayi beklicem.sonrada dogum kontrol hapi alicam.dinlenicem biraz.o arada duzenli adet olurum en azindan.hayirlisi olsn ama cok uzgunum:(((

...
Turk Cehennemi
...... Dört samimi arkadaş aynı arabada yolculuk ederken trafik kazasında ölürler. Azrail "Türk cehennemine mi yoksa avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?" diye sorar. "Fark nedir?" diye sorarlar. Azrail "Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe Türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz" der. Üç tanesi "biz Türk doğduk, Türk ölürüz" der. Bir tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer. Ve aradan epey zaman geçer avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyarete gider. Oysa onlar şen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar: "Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?" "Oğlum oğlum" derler "Burası Türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz bir gün kova olur bok olmaz, 3 aydır bir bok yediğimiz yok!". :60:
--
=^..^=

Boşanma

Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...

"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.

...

:62:

eden bulurrrrr derler sen kalbini temiz tuttt...kayınvalide kayınpeder ne kadar kızım desede bizler onların öz kızı değiliz malesef...bence çok samimi olmamak lazım araya resmiyeti koymak lazım...benimle ilk zamanlar çok uğraştılar sonra aldırlar ağızlarının payını şimdi çıt yokk sıkıyorsa olsun..ama eşim arkamda onun desteği var...yapmam gereken bir şey varsa onlara karşı sonuna kadar yaparım ama asla samimiyete izin vermem...çünkü kullanıyorlar...bu işler çok zor yaaa bir anda geçmiş geldi aklıma neler geçtiii şu ruhumuzdan neleri gömdükkk yüreğimize...
valla öyle canım zor işler hemde çok zor işler bende mesafeden yanayım ama anlamayan mesafeden de anlamıyor ki bende senin gibi lafı yapıştırıyorum neyse daha güleceğim günler gelecek benim :46:
slm kizlar bugun asilamanin 7. gunu.sonuc negatif cikti.0.81 cikti.
moralim cok bozuk:((( bu da olmadi.artik denemiyecegim.birakacagim kendi haline.ilac falanda almicam.beklicektim bir kac gun daha ama eger 0 cikarsa gerek yok dedim.yatmayada gerek yok artik bosu bosuna.adet olmayi beklicem.sonrada dogum kontrol hapi alicam.dinlenicem biraz.o arada duzenli adet olurum en azindan.hayirlisi olsn ama cok uzgunum:(((

iyi de 7 günde bebek bile yerleşmemiş oluyor ne bu acele bebeğin yerleşmesi döllenmeden sonra 9. günde oluyor beta hcg ondan sonra salgılanmaya başlıyor sen sakin olmazsan tutacağı varsa da tutmaz ki lütfen biraz sakin olalım ben 25 ocakta aşılama yaptırdım zamanı gelmeden tahlil yaptırmak hiç gelmedi aklıma ve hatta kısmet olurda regl olmazsam biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Kizlar forumda bazilarinizin vaktinden once hcg testi yaptirdigini ve umitsizlige kapildigini okuyorum.doktorunuz hangi gun derse o gun yaptirin testi.bos yere harab etmeyin kendinizi.biraz sabir lutfen arkadaslar.feryad adli arkadasimiz da bu konu da yazmis zaten.beklemek en dogrusu.

Simdi de fikramiz gelsin
KADIN ZEKASI.... (kadınlardan korkun !)
John isten cikmadan once karisini evden arar; -Tatlım, patron bir kac arkadasiyla beraber komsu eyaletteki
buyuk golde balik avlamaya gidecek, benim de gelmemi istiyor. Bu hafta
sonunu orada gecirecegiz. Bu benim terfi almam icin iyi bir firsat.
Benim icin yeteri kadar giysi ve olta takim cantami hazirlarmisin? Direk ofisten cikacagiz ve gecerken evden cantalari alirim. Ha, yeni ipek
mavi pijamami da Koymayi unutma. Karisi biraz iskillenir. Fakat
kocasinin istediklerini yapar. Hafta basinda adam eve gelir, biraz yorgundur
ama iyi gozukmektedir. Karisi onu karsilar ve cok balik tutup
tutmadigini sorar.
John: Ha, evet epey balik tuttuk. . Fakat sana soyledigim pijamayi cantaya koymamissin.
Karisi: Oltanın bulunduğu takim cantasina koymuştum.

iyi de 7 günde bebek bile yerleşmemiş oluyor ne bu acele bebeğin yerleşmesi döllenmeden sonra 9. günde oluyor beta hcg ondan sonra salgılanmaya başlıyor sen sakin olmazsan tutacağı varsa da tutmaz ki lütfen biraz sakin olalım ben 25 ocakta aşılama yaptırdım zamanı gelmeden tahlil yaptırmak hiç gelmedi aklıma ve hatta kısmet olurda regl olmazsam biraz daha beklemeyi düşünüyorum[/QUOTE]

oyle mi dersin arkadasim.saol cvbin icin.umudumu kaybetmiyim mi yani.cok geriyor beni beklemek.elimde deil.eger adet olmazsam testi tekrarlarim o zmn bende.

merhaba Ceymi, morfolojiyi nasıl düzelmeye çalışıyorsunuz? ürolog ilaç mı verdi?

evet canım kaan aydosa gidiyoruz şimdi pazartesi sperm dna hasar testi yapılacak tam olarak morfolojinin durumuna bakılacak bize klomen ve proxeed plus verdi biliyorsun morfoloji çok önemli tüp bebekte bile yumurtayı dölleme yeteneği diyelim buna artık ne kadar düzelir bilemem sayı ve harekette pek bir problem yok bundan sonrasi nasip artık şimdi dua ediyorum inşallah tüp bebekte tutar bir taraftanda rejim yapıyorum nisana kadar....

geldi elizcim içinden tuhaf hediyeler de çıktı 3 tane fsh testi 3 tane ovulasyon testi :)))) preseed'e bağladım umutlarımı bu ay. sen aldın mı canım?

ceymi bu kadar olur ben seni anmıştım bugun. müsaden olursa seni de listeye eklemek isteriz. inşallah herşey istediğin gibi olur da senden de güzel haberler alırız. tüp bebek konusunda başarılar diliyorum. kalbini ferah tut. çok çok öptüm.:54:

kalplerimiz temiz arkadaşım allahta bu güzel kalbimize versin inşallah bende ekleyin tabiii aranızda olmak büyük mutluluk ne kadar tüp bebek yaptırsamda herşeyimi burada paylaşmak isterim bende kocamaaaan öpüyorum

geçmiş olsun eliz hadi hayırlısı evet kendiliğinden hamilede kalabilrisn bu çok oluyormuş...

ceymi hoşgeldin..senin topic sayasinde bulduk birbirinizi:) benimde sanırım tüp bebek olacak ama şu düşük hala bitmedi devamlı kanama devam ediyor..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

canım çok geçmiş olsun öncelikle bence kendini aşılama yaparak yıpratma düşük olayın bitsin 1 ay dinlen ve hemen tüp bebek yaptır en azından şansın artıyor aşılamada şans %10 tutmazsa yıpranma %100 inşallah tüplerimiz tutar:49::49:

24 Ocak aşılama-7 Şubatı bekliyorum.Dua edin noooooluuuuur

selam gizemcim biz seninle aynı gün aşılama yaptırmışız..Ama ben dün dayanamadım ve 12.günde test yaptırdım sonuç negatif ben de.ama doktorum adet tarihine kadar beklicez diyor inşallah gönlüne göre verir rabbim umarım hayırlı hberler verirsin bize.

Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

semuhcum inşallah dediğin gibi olur sonuç.ilk denemem olduğuı için sabırsızım galiba drum adet tarihini beklicz diyor aslında pazartesi 15. günüm ne dersin tekrar baktırsam mı acaba ?hımm,sen bilirsin çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılama olumlu olmazsa adet olur???

Back
X