- 7 Mayıs 2008
- 547
- 45
- 318
kızlar sinirden her yerim titriyor kimseyede söyleyemiyorum size yazıcam, kaynanamlar 3 aydır bende ve kendini bana rakip olarak görüyor ben dinleneyim diye fırsat buldukça yatıyorum son 5 gündür o da benden daha çok yatmaya başladı en ağır yemeklerin malzemesini alıp, yap diyorlar. dün kaynanam sen bu gün hiç oturmadın bu bulaşığıda ben yıkayayım dedi kafasına taş düştü galiba, kayınpeder panter gibi atladı senn ellerinde kireçlenme var bi şeye elini sürme dedi onunda canına minnet. bu gün kahvaltıdan sora akşam 4 e kadar yattı elinde kumanda yanında çekirdek yok neymiş heryerinde ağrı değilde garip adlandıramadığı bi şey varmış kendini yormak istemiyomuş. doğuracağın çocuk torunum olacak yoruldun bırakta bi işin ucundanda ben tutayım demiyor. bi şey yeyip içiyosam tıkabasa tok olsa dahi oda istiyor. eşimime işve cilve yapayım şakalaşalım onu bile yapıyor hemde kelimelerimi taklit ederek. kedimin bile yanımda durması hoşuna gitmiyor bu niye hep seni istiyor muhabbeti. geçenlerde bi yere gidicez eşim dışarda arabada bizim çıkmamızı bekliyor kaynanamda giyinmiş benm çıkmamı bekliyormuş kapının yanında odadan çıkınca ayyyyy sen makyajmı yaptın dur bende yapayım bekleyin beni dedi epey bide onu bekledik. kimseyi kabul edemiyorum eve yada gitdemiyorum çünki arkadaşlarım hep yaşıdım biri kö dese köpekle ilgili anısını anlatıyo yani o kadar çok konuşuyoki bunalıyoruz onsuz bi yere gittiğimdede eşimle kavga ediyoruz neymiş annesi sıkılıyomuş. kapandım kaldım eve gitmiyorlarda. çok stresliyim uzun yazdım ama içimide dökmem lazım :2: