Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize yürekten katılıyorum ne kadar köfte o kadar ekmek ne kadar ilgi gösterirlerse o kadar ilgi görürler.aman kaynanam ister beni sevsin ister sevmesin oğlu seviyorya o yeter.zaten bende çok sevmem kendilerini
mrb.. yeni üye oldum.bende kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?
mrb.. yeni üye oldum.bende kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?
Hosgeldin cnm.benim doktorumda tam tersi iliski onermedi.hatta asilama sonrasi ben dr iliskiyi ne yapalim dedim esimde yanimdaydi,bugun ve yarin kesinlikle olmasin sonra serbestsiniz dedi.esim bunu duyunca yanima bile yaklasmadi tabi korktu yani bana bisey olur diye.ama bencede iliski olmali illaki asilamada tutacak diye bisey yok ki nitekim benim tutmadi hazir yumurtalar buyumusken sans artirilabilir.ama 6. gunden sonrada bence iliski tehlikeli.tutmussada etkileyebilir bebisi.bunlar cok ince konular yani.kizlar bu arada bende diyabet hemsiresiyim.mrb.. yeni üye oldum.bende kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?
aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.
mrb.. yeni üye oldum. kaynana yanında bir de elti sorunu var..ama takmıyorum sadece bi bebek istiyorum.2 şubatta 2. aşılamamı oldum.ümitli değilim o nedenle hevesle beklemiyorum.merak ettiğim bişi var..doktor aşılama sonrası ilişki önermişti.malesef eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için beraber olamadık.sonucu çok etkilermi sizce?
slm eliz81 cm beklemek yordu beni biraz.. çatlatma iğnesi vurulalı 13 gün oldu , yazılanlardan anladığım kadarıyla benim şimdi 1 ya da 2 gün için de mi adetı olmam gerekiyor??adet tarihim 10 şubat benim dr um adet günü beklicez üzülme diyor. sen tekrar düşünüyormusun aşılama?
hareketliliği ve sayısı arttırıcı birşeyler biliyormusun ? bir ara keçibuynuzu kürü denedik ama eşim 2 günde vazgeçti, dayanamadı.birde bir sürü doktora gitti ama hiçbiri sayısıyla ilgili bir ilaç falan vermedi
aşılamadan sora doktor progynex100mg hap verdi sabah 1 akşam 2 sizlerdende bu ilacı kullanan varmı acaba? yada hangi aşılama sonrası hangi düşük önleyiciyi kullanıyorsunuz.