Ya kızlar birşey sormak istiyorum aranızda folik asit kullanan var mı bana hiçbir doktor vermedi acaba ne zaman hamile kalacağımız belli olmadığı için mi ? Kullanan varsa aranızda kendi mi alıyor doktoru mu yazdı ve markası ne kafam çok karıştı kendim alsam içsem olur mu?
folik asidin bi zararı yok. hamileyken 3 tane kullanabilirsin.şimdiden günde bi tane almaya başla. vücut depoluyor.bebişe çok faydası oluyomuş.
hayırlısı olsun canım hepimiz için. yeni tur yeni biletOlmadı kızlar benim de tutmadı aşılama.Bugün kan testimi yaptırdım 0...bir şey gördüm.Ama olsun çok şükür sağlığımız yerinde değil mi?Diğer arkadaşlar naptı acaba?Bugün sonuç alacak bir çok kişi vardı kimse yazmamış.Şimdi ben de dinlenmedeyim artık.

kızlarr beni de yazın bekleme listesine bir negatif te benden geldi ama hala umutluyum bu ay olmazsa bir sonraki aya kısmet :)) hahah birbirimizden kopmadık herseyde varmış bi hayır...
bende ara verilmeden devam edilmesi taraftarıyım.zaman geçtikçe daa bi sters oluyoyrm sanki.slm gizem cim ben de seni arıyordum nerde yazın diye ben de bugun adet oldum .zaten 12.gun de negatf çıkmıştı sonuç.bız senın le aynı gün aşıla yaptırdık okudum senın yazını.ben biraz alıştım negetf çıkınca bekliyrdum adeti.ben önumuzdeki ay tup bebek denemeyi duşunuyrm eşim de kabul etti uzgun oldugum için senın düşüncen ne ben başlamışken tedavi ye bırakmamak lazım peşini diyorum.. hayırlısı olsun boşver.dediğin gibi sağlığımız yerin de .