canım aynı dertteyiz benim eltimde dördüncüyü doğurdu yaşı 40a yakın sırf bana inada geçen görümcem 5. yide yap deyince sıramı başkalarına saldım onlar yapsın deyip pis pis güldü inanılmaz üzldüm ve kinlendim boş verdim ama Rabbim bu düşüncesiz insanlara sabrettiğimiz için bizi ödüllendirecek inş
böyle insanların olmasına anlam veremiyorum yani kim bir başkasının acısıyla mutlu olabilir ki???ne tür bir insan evladı??? hayret ediyorum, sinirleniyorum hakikaten. oysa ne hassas bir dönem. Allah'a havale et arkadaşım. takma kafana. seni kaybettiklerine yansınlar. isterse 10 tane doğursun sağlıklı, hayırlı ama 1 tane evlat versin Allah.
Merhaba arkadaşlar
Bende Ocak 28 de ilk aşılamayı yaptırdım ama tutmadı çünkü dün regl oldum ama henüz tam başlamış değil öncesinde çok garip bir şey oldu perşembe günü yani aşılamanın 13 günü idrar testi yaptım tek çizgi gördüm annemler görmesin diye testi çantama koydum aradan 3-4 saat geçti test çubuğunu tam çöpe atacakken çok silik ikinci çizgiyi gördüm ama gerçekten ikinci çizgi vardı cuma günühemen kan testi yaptırdım sonuç negatif hatta hemşirede gördü ikinci çizgiyi ama sonuç negatifti Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Acaba test durdukça ikinci çizgi kendiliğinden mi beliriyor?
merhaba, hoşgeldin. alınan ilaçlar da beta hcg içeriyor ve kan idrardan daha kesin sonuç verir diye biliyorum yanılıyor da olabilirim. 13 gün de baya olmuş aslında yani klomen bebek tutunmamışsa erken regl olmanı sağlıyor sen biraz daha bekle. regl dediğin tutunma kanaması da olabilir. dikkat et kendine.