bende hiç belirti yoktu canım...bu aşılamam sonrasında hiç bir sancı ağrı hissetmedim....
ben 4 kere gebelik yaşadım onlarda da hiçbir şey hissetmemiştim...belli olmaz yani....kanamanın kesilmesi ilginç....umarım bir daha gelmez ve o kanamada geç yerleşme kanamasıdır....
mutlu haber ver bize inşallah canım...öpüyorum...
teşekkürler bilgecim....adını başka bir topikten hatırlıyorum da infertilite deki 30 lu yaşlar yada yolun yarısındakilerden olabilir mi....yanılıyor muyum???
buraya terfi etmişiz ne güzel
biliyorum burda kimse kimseyi üzmüyor ama ben burdaki bir çok hikayeyi okuyunca ekranın başında çoook göz yaşı döküyorum.....
sonra kızıyorum girmiceksin bir daha diyorum herkese dua göndermek daha bi rahatlatıyor beni....
aradan biraz zaman geçince de merakımdan güzel haberler varsa biraz sevinirim diyorum yine aynı şeyleri yaşıyorum....
31 yaşımı bitirdim....79 sun sen de sanırım....bir tek

bu eksik hayatımızda belki eksikler fazla olsa hemen gelecek....çoooooooooook şükür.....
bugün regl oldum bende....
sen de kararsız kalma....doktoruna güveniyorsan değiştirme....adet olursan ki inşallah olmazsın hemen ikinci aşılamaya geç....
ben çok kararsızlıklar yaşadım her doktor baştan aldı çok zaman kaybettim....ve taabi çok para.....
preseedle denemeyi bekleme.....eğer 3. aşılamada tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorsanız kendine dinlenmek için nasıl olsa zaman verirsin....3 ay 4 ay işte o zaman preseedi kullan....
kullandım preseedi de bize bi faydası olmadı....biraz aşılama ortamını oluşturuyor gibi...
görüşmek üzere...bol şans diliyorum sana....dualarım sizinle.....