aşılamanın 13.günü bende 0.5 idi...negatif çıktı diye üzülmüştüm..15.günü idrara baktık negatif. 16.günü adet günümdü kanda 15 çıktı...
gerçekten mi inşallah benimde öyledir biraz olsun umut oldu sağol walla.dua et bana nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılamanın 13.günü bende 0.5 idi...negatif çıktı diye üzülmüştüm..15.günü idrara baktık negatif. 16.günü adet günümdü kanda 15 çıktı...
aşılamanın 14. günündeyim..kan testi yaptıracaktım ama gerek kalmadı malesef kahverengi lekeler gelmeye başladı,adet oluyorum... adetimi 18 şubatta bekliyordum erken başladı.. çok üzüldüm,ağladım yaa![]()
iyi yanından bakmaya çalışıyorum, en azından kan testinde negatifi görmedim hem de param cebime kaldı dimi yaaaa :)
canım bozma moralini benimde aynı şekilde erken gelmişti adetim aşılamamın 10. gününde bende senin gibi en azından kan testi yaptırmadım diye teselli olmuştum bir gün inş bebişlerimiz bulur bizi ümidini kesme hiç:)
nasıl bozmayayım elimden gelmiyor.. şuan tepkisizim,boş boş bakıyorum,ağlayabilsem rahatlarım belki. öylece oturuyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.
çektiğim eziyete mi yanayım,harcadığım paraya mı yoksa bozulan sinirlerime mi? doktora gidip gitmemek arasında kararsızım. gidesim gelmiyor(((
nasıl bozmayayım elimden gelmiyor.. şuan tepkisizim,boş boş bakıyorum,ağlayabilsem rahatlarım belki. öylece oturuyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum.
çektiğim eziyete mi yanayım,harcadığım paraya mı yoksa bozulan sinirlerime mi? doktora gidip gitmemek arasında kararsızım. gidesim gelmiyor(((
acelya üzülme inşallah birgün bizde hamile kalacağız, bende geçen ay aşılama yaptırmıştım 15. gün adet oldum heveslenmiştim biraz ama olmadı yalnız şunu anladım 15.güne doğru adet belirtilerim azalmıştı hatta tüm şişlikler filan 2 günde indi sonra adet oldum forumdan okuduğuma göre adet belirtileri (hamilelik belirtileride diyebiliriz) azalmayanlar genelde pozitif sonuç almış. tabi herkeste aynı olmayabilir...![]()
bu arada bilginiz varsa birşey sormak istiyorum. bazı yorumlara baktım aşılama sonrasında kan testi yaptırmadan adeti başlayıp doktorunu arayan birkaç kişi doktorlarının yine de kan testi istediklerini yazmışlar.
şimdi ben kan testi yaptırmalı mıyım yoksa gerek yok mu? iyice kırmızıya dönerse gerek kalmaz sanırım![]()
bu arada bilginiz varsa birşey sormak istiyorum. bazı yorumlara baktım aşılama sonrasında kan testi yaptırmadan adeti başlayıp doktorunu arayan birkaç kişi doktorlarının yine de kan testi istediklerini yazmışlar.
şimdi ben kan testi yaptırmalı mıyım yoksa gerek yok mu? iyice kırmızıya dönerse gerek kalmaz sanırım![]()
merhaba hanımlar üşütmüşüm herhalde bütün kemiklerim ağrıyor belim ortadan bölünüyor resmen ayağa kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok bitkinim çookk...
dün gece bayağı bir şeyler yazmıştım ama bilgisyarım kapandı, yazdıklarım gitti. sermuhcum geçmiş olsun. biliyorsun sahneye çıkmama az kaldı 2. aşılamam yaklaştı. :)))) Elmas geçmiş olsun. benim ve aylin25 gibi teste gidemeyen arkadaşımız acelya30 muydu ona da kendini yıpratma demekten başka bir şey gelmiyor elden.![]()
merhaba hanımlar üşütmüşüm herhalde bütün kemiklerim ağrıyor belim ortadan bölünüyor resmen ayağa kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok bitkinim çookk...
teşekkür ederim canım..sağ tarafımda ağrı hiç gitmedi benim..şimdi üşütünce daha çok ağrıyor belim çok ağrıyor..anlamadım bir acayip ağrılar var kasığım bacağımı sızlatıyor..sen nasılsın iyimisin...canım çook geçmiş olsun tez zaman da iyileşesin inşallahbu arada kasık agrıların batmaların devam ediyo mu merak ettim canım
![]()
teşekkürler canım...geçmiş olsun tez zamanda iyleşirsin inşallah..
Elmas geçmiş olsun....