merhaba arkadaşım ben izmirde tepecik akdın hastalıkları hastanesinde aneztesi almadan çekildim bneim nazcizane fikrim aneztezili çektirmen zaten ona anezteside denemez az miktarda oluyor..benim tahimde yapışıklık ve kist olduğu için ağrılı geçmiş tüplerim açıktı ama çok acı çektim ki çok dayanıklı bir insanın ama benden önceki giren bayan hiçbirşey yok gibi çıkmış sanki muayeneden çıkar gibi eşim dışarda oh demiş demek ki basit bir işlem beni görünce inanamadı..tavsiyem aneztezili bende çınarlıyı araştırmıştım 300 civarıydı ama sonra herkes çketiriyor az ağrılı diye normal çektirdim bu sende böyle olacak değil ama arkadaşımın dediği gibi 9 eylüle ya da tepeciğe sor zaten adetine göre gün ve saat veriyorlar..Merhabalar
bende izmirde oturuyorum. 5 ocak da cekıldı fılmım. ben bıkac yere sordum 500 lıra falan ıstedıler. doktorum 9 eylul e gonderdı sonra. bende aneztezili cekılsın dıye randevu aldım. oyle sıra da beklemıyorsun ssk ıle de para da odemıyorsun. adetın ılk gunu arayıp 9 veya 10. gune randevu verıyorlar işlem sırasında da uyuyorsun .deneyebılırsın bence. ama dedıgım gıbı ben forumda yazılanlardan sonra anestezili olsun dıye baya bı ugrastım.
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..
2 aşılama yapana kadar niye istememiş ?ya tüplerin kapalıysa boşu boşuna onca sıkıntı manevi yılgınlık..benim bildiğim en başta istenen filmlerden biridir bu..direk tüp bebek yapılsa neyse gerek yok denir ama aşılama da gerekli...kişisine göre değişiyor acı ağrı ..ama bu yola girince her sıkntı çekiliyor dilerim Rabbim hepimize çektiğimiz sıkıntıların sonunda güzel günler gösterir...