• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
ilişkiye girdiyseniz lekelenme kanaması olabilir..ama acil beta hcg yaptır dış gebelikte olabilir...benim ilk dış gebeliğimde gününde adet oldum bitti..4-5 gün sonra tekrar başladı dış gebelikmiş...ihmal etmemek lazım...lütfen bizede haber verrr...

hayir iliskiye girmedim
yakin zamanda ay ölemi diyorsun ama iki gun önce kadin dr.ma gitmistim bakmisti hic birsey yok demisti ben belki asilmadan sonra kist falan vardir diye kontrele gitmistim hic bisey yok her yolunda demisti dis gebelikse ultrasalda görunmezmi ofya simdi ne olacak martta ikinci asilamai yapacaktim:(

hayir iliskiye girmedim
yakin zamanda ay ölemi diyorsun ama iki gun önce kadin dr.ma gitmistim bakmisti hic birsey yok demisti ben belki asilmadan sonra kist falan vardir diye kontrele gitmistim hic bisey yok her yolunda demisti dis gebelikse ultrasalda görunmezmi ofya simdi ne olacak martta ikinci asilamai yapacaktim:(

beta hcg yapılmışmıydı ordaki değeri biliyormusun

hayir iliskiye girmedim

ben iki kere dış gebelik geçirdim.1.sinde normal zamanda adet oldum bitti..4-5 gün sonra kahverengi leke başladı koyu renk ve kasığımda ağrı vardı laproskobi ameliyatı ile bir tüpümü aldılar.şimdi 2.yi geçirdim bu sefer adet gününden önce 5 günkahverengi lekelenme oldu sonra adet oldum bitti lekeler devam etti bu sefer ameliyatsız kendiliğinden düştü...5,5 haftalık olmuştu..dikkat etmek lazım...2.sinde 2 ayrı dr a gittim biri normal gebelik herşey yolunda dedi kendi dr um dış gebelik olabilir demişti..ama tüpümde normal görünüyormuş yani ultrasonda görünmeyebiliyor..

Allah yardımcınnnn olsun seni şerlerden korusun....İnşallah kötü bir şey çıkmaz...lütfen haberdar et bizi...

offff cok kötuyum yaa:((
ikinci kez umutlanmistim hamilelik testi isteyin dr.um sonuc yine nagetif sadece idrar testi yapti simdi ultrasala bakmadi kapanmasina yarim saat var mis hanim efendinin birde gulerek negatif demezmi evden namasil ciktim bilmem orda kendi halime birde guldum aceleden kazagi ters giymisim:) ey allahim aglanacak halimize guluyoruz sen sabir ver

beta hcg yapılmışmıydı ordaki değeri biliyormusun

hayir zaten adet tarihimde adetim geldi diye kan testi yapmamistim ama asilmadan sonraki adetim ucgun kahverengi lekenme seklinde oldu dörduncugun geldi sonrada normal adet gibi besgunden sonra bitmisti e simdi beklemelim sanirim degilmi devami gelicekmi diye

hayir zaten adet tarihimde adetim geldi diye kan testi yapmamistim ama asilmadan sonraki adetim ucgun kahverengi lekenme seklinde oldu dörduncugun geldi sonrada normal adet gibi besgunden sonra bitmisti e simdi beklemelim sanirim degilmi devami gelicekmi diye

anlamadım sen şimdi dr a gidip test yaptırdınmı?beta hcg bakılması lazım.kendin özel bir hastanede bile baktırabilirsin...bazı şeyleri dr a bırakmamak lazım

anlamadım sen şimdi dr a gidip test yaptırdınmı?beta hcg bakılması lazım.kendin özel bir hastanede bile baktırabilirsin...bazı şeyleri dr a bırakmamak lazım

ben kendi kadin dr..uma gittim oda idrar testi yapti artik lekelenme devam ederse kan testi yaptiririm

kendine dikkat et sağ veya sol kasığında gaz sancısı gibi batma gibi acı olursa dr git..kanama normalden koyu renk ise yine dikkatli ol..

sabah cook az kahverengi leke gelmisti ama simdi bisey yok insan tabiki titizleniyor normal zamanda olsa bunlar belki kayla almayiz ama simdi en ufak bir belirti insani tedirgin ediyor egerki devam ederse mutlaka giderim dr a bu arada cevapladigin icin tskederim sermuh cuma mübarek gun herkesin dualari kabul olmasi dilegimle

ilk dış gebeliğimin arkasından 1 hafta geçmişti görümcem hamile kaldı..arasında 1 hafta vardı...şimdi 2. dış gebelik geçirdim ve arada yine 1 hafta var...öyle bir sınav kiii çok zor...hemde bu arkadaşım çok yakın görüşmezsek haftada 1 gün görüşmüyoruz...isyan etmek istemiyorum kendime yakıştıramıyorum isyanı ama karmakarışık duygulardayım...öyle derin bir sınav kiii...dün akşam kan tahlili sonucunu bizim evde öğrendik 19.000 ve haftaya salı benim kontrolüm var birlikte aynı dr a gidicez..
şimdi bu durumda hemen sigarayı tamamen bırakma kararı aldım son paketimi içiyorum ve bir daha içmeyeceğim...belki kendiliğinden hamile kalırım...riske atmaya gerek yok...
dün akşam eşimde alt üst oldu benim üzüldüğümü fark etti o daha çok üzüldü..bu kızcağız ben hamileyim diye yatarken benim işlerime koşturup durmuştu...
bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
çok şey istemedim ki sadece sağlıklı bir bebeğim olsun dedim...bir tane bile olsa yeterdi...benimde eşiminde tüm kardeşlerinin çocukları oldu...herkezin çocuğu varrrr...her kez çocuklarını kucaklarını alıyor...ama bizzz burda birbirimizi teselli etmekten başka bir şey yapamıyoruz...çekmediğimiz rezillik kalmadı...saatler günler aylar beklemekle geçerken 8 sene bitti...daha ne kadar bekleceğiz....

yine çok yazdımmm ...kimseye bunları konuşamazdım şu an bile ağlıyorum...iyiki sizler varsınız arkadaşlarım...bir gün burda bende yine hamileyim diye yazacağım hemde bu sefer normal gebelik olacak....bir gün bende hamiş olucam...hep dua ediyorum hepimiz için Allah dualarımızı eminim kabul etti..ve bizde bir gün ANNE olacağızzzzzzzz...........

seni çok iyi anlıyorum. allah yardımcımız olsun ne diyeyim, arkadaşlarımızın adına sevnsek de hamilelik haberlerini duyunca içimize bir hüzün çöküyor.kardeşim de hamilelik şüphesi duyunca benim evimde test yapmıştı.pozitif çıkınca çok üzülmüştü benden önce hamile olduğu için, boynuma sarılıp ağlamıştı. ben de çok üzülmüştüm ama tutmuştum kendimi. bak ne güzel işte anne olmadan teyze oluyorum diye kendimi de onu da teselli etmiştim.isyan etmediğimiz sürece çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verecektir rabbim. hem fiili duamızı (tedavi olmak) hem de sözlü duamızı yapıp allaha tevekkül edeceğiz. dünyanın herkes için bir imtihan dünyası olduğunu unutmayacağız.

benim bu ay ikinci aşılamam olacaktı ama yumurtalar yeterince büyümediği için iptal edildi. dünden beri kafam dağılsın diye olmadık şeyler yapıyorum, evde iş çıkarıyorum kendime.hastane çıkısı yollarda ağlamamak için kendimi sıkmaktan migrenim azdı. bir umut var ya yine de hiç bitmeyen ilaç ta almıyorum.ama yine de mutlu olmaya çalışıyorum. bu üzüntülerin bana galip gelmesine izin vermeyeceğim inşallah.

selam kızlar bende 28 subat gunu evraklarımı verecegım hemen rapor cıkarsa martta asılama yapılacak ınsallah ...

ılk denememız olacak bakalım hayırlısı
sebepsız ınfertılıte dıye gecıyoruz
bebek ısteyelı 15 ay oldu
esım de de bende de sorun yok cok sukur ama olmadı nasıb ıste

ıstanbulda zeynep kamılde yaptıracagım bakalım

selam kızlar bende 28 subat gunu evraklarımı verecegım hemen rapor cıkarsa martta asılama yapılacak ınsallah ...

ılk denememız olacak bakalım hayırlısı
sebepsız ınfertılıte dıye gecıyoruz
bebek ısteyelı 15 ay oldu
esım de de bende de sorun yok cok sukur ama olmadı nasıb ıste

ıstanbulda zeynep kamılde yaptıracagım bakalım

allah kolaylık versin.inş. olumlu sonuç alırsın..

günaydın canım şimdi okudum yazını..çok üzüldüm sana çünkü aynı acıları aynı sıkıntıları yaşıyoruz maddi manevi...bizi bizden başka kimse anlayamaz allah yardımcın olsun..bebeğin seni bekliyor ama günü var demekki...sen güçlü olursan bebeğin sana çabuk tuttunur gerçi bunu hiçbirimiz yapmıyoruz ben bile bıraktım kendimi benim sizden tek farkım bir tane evladım var ama yinede çok istiyorum...

bebek yok diye üzülürken başka üzüntü yaşamak istemiyorum çünkü adetim gelmedi daha bugün 2.gün hiç geçikmezdi kist falan olmasın da. yoruldum çok gerçekten bizi birbirimizden başka anlayan yok.ALLAH hepimize yardım etsin :43::43::43::43::43::43::43:

allah kolaylık versin.inş. olumlu sonuç alırsın..
saolasın canım ınsallah hepımız ıcın olumlu sonuclar olur

bebek yok diye üzülürken başka üzüntü yaşamak istemiyorum çünkü adetim gelmedi daha bugün 2.gün hiç geçikmezdi kist falan olmasın da. yoruldum çok gerçekten bizi birbirimizden başka anlayan yok.ALLAH hepimize yardım etsin :43::43::43::43::43::43::43:

canım bence olumsuz dusunme
cunku gecıkmeler gebelık dusunurken olabılıyor
benım de hıc bı sorunum yok

sımdıye kdr hıc gecıkmezdı bu ay benım de 3 gun gectı
sonra normal adet oldum yanı
kotu dusunmme bence sen de

arkadaşlar bişi sormak istiyorum.. 2 aşılama yaptırdım ama ben rahim filmi çektirmemiştim..doktor onu çektir daha iyi olur 3 . yü öyle yapalım dedi.. ama bir arkadaşım çektirmişti çok can yakıcı bişeymiş.. doktorum biz anestezi uygulamıyoruz gerek de yok dedi.. aranızda çektiren var mı? ne kadar sürüyor, çok mu zor oluyor? korkudan karar veremedim..

Merhaba... Benide cok korkutmuslardi ama hicbirsey olmadi. Hamdolsun herhangi bir sorunda cikmadi, sanirim kist yada bir tikaniklik varsa tuplerde o zaman sancili oluyomus. Ilaci verdikleri sirada bir basinc olyo ama det sancisi gbi bisey benimki hafifti. Sonrasinda gaz oldu siskinlik felan ama korkma bence. Hakkinda hayirlisi.

Back
X