benim şişko dr karar verdi...gerçi dr a şişko diyorumda benimde ondan aşağı halim yok:)...aşılamada olur tüp bebekte olur dedi ama önce tekrar aşılama yapmak uygun olurmuş bende aynı fikirdeyim dedim..şimdi kırmızlıları bekliyorum.bu gün 31.gün oldu.tabi ben sabırsız test yaptım negatif yine 40 ın dolmasını bekleyecem galiba...martta kırmızıların gelişine göre aşılama olacak çünkü eşim yurt dışında...bakalım hayırlısı neyse o olsun..şöyle bir annemlere gideyim hasret gidereyim..sonra hamile kalınca bunlar beni hareket etmiryecekler :)heyecanla ayın 11.ini bekliyorum bu bekleyiş aynı aşılama sonucunu beklemek gibi...
sermuhcum haklısın gercekten butun bu ıslemlerın yapılması bıle asılama sonucunu beklemek gıbı zor gecıyo gez toz arkadasım kalkdırmıycaklar madem yerınden buarada tarcın pekmez karıstır ye canım bnm bn bunu teyzemden bılıyorm tup bbeklerı ıcın dr u solemıstı yumurtalar gelıssın dıye ve ıkızlerı oldu dualarım senınle canım hamılelerın duası kabul olrmuss..
kızlar bu sabah son kontrolüm vardı, doktorum durum gayet güzel 10 dan fazla yumurta toplarız dedi. yarın akşam çatlatma iğnesini vurucam, pazartesi sabahta toplanıcak hayırlısıyla.
kontrol için beklerken 2 kişiyle tanıştım, birinin 2. denemesi ilk denemesinde de hamile kalmış ama dış gebelik olmuş ve embriyo tüplerde tutunmuş, kadıncağız sonrasında birsürü operasyon geçirmek kalmış, yüzde bir ihtimal olacak şey başına gelmiş. korktum açıkçası :18: diğerinin benim gibi ilk denemesi, o kadar pozitif bir kadındik o da bana moral oldu
birde şunu anlatiyimdün gece rüyamda arabada gidiyoruz, önümüze iki tane koooooocaman tır çıkıyor, bizde duramıyoruz ve tırın altına giriyoruz. rüyamda herşey buraya kadarmış diyorum, sonra bi bakyoruz hayattayız, tır o kadar büyükkü sadece araba hasar görüyor biz sağ salim çıkıyoruz. sabah hemen anlamına baktım, çok enteresan ama yeni bir oluşum, müjde demekmiş
araba kazasının bu anlama geleceğini hiiiç düşünmezdim
bu rüya bile moral oldu anlayacağınız.
heycanlıyım heycanlıyım heycanlıyım kızlaaaaar![]()
ah ahh kıyamam canım bnm smdı aklında karısık ya bol korkunc ruyalar goruyoruz sanıyoruz aslında Rabbım rahatlamamamız ıcın bıze ruyalarda mesaj gonderıyo derler bn hamıle oldugumu ogrenmeden oncekı gece ruyamda bı arkadasımızın dugununde gumus tepsı ıcıne altın bılezık bıraktım ve ıkı tanede yesıl elma koydum dugun hedıyesı dıye anlamına baktım ki adetım gecmıstı erkek bebek sahıbı olmya hamılelık mujdesıne sevınce ısaret dıye yazıyodu ama bn kıstlerden gecıktım dıyodum ve suprız oldu takıp eın ruyalarınızı canlarım herseyın hayırlısı
[/QUO canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi bi müjdede senden gelsin allah sana sıkıntını azaltmak içini rahatlatmak için rüya yoluyla bi işaret göndermiş hadi gözünaydın rahat ol sende rabbimize sığın bizimde dualrımız senle
amin amin amin amin

sağol canım, hadi inşallah sizde bu arada ilgimdışı gibi süpizler yaparsınız ohhh daha ne olsun

bu akşam 22 de çatlatma iğnemi vurucam. hyecan dorukta

hadı ınsallah kızlarr dualarım sızınle hamılelerın duası kabul olurmuss dımı ama buarada kızlar heryere kusuyorum tutamıyorum kendımı evde mutfakta salonda arabada dolmusta merdıvende batırdım heryerı 10 gunde 10 tane yatak carsafı degıstırdım gece uykumda bıle kusuyorumm... bnm ufaklık yaramaz olcak heralde....