aylinciğim kaç zamandır söylüyorum bizim topik azıcık tembel :))) yani kimseyi bulamıyorum geldiğim zamansen de aynı şeyi söylemişsin.. 2 gündür giremedim ben de nete. ama çok işler başardım bu arada;
* evimi akladım pakladım heryer tertemiz
* bosch marka süpürgeme kavuştum :))))
* oriflame almak isteyen bana yapıştı oysa ben kendime almak için üye olmuştum
* doktorun verdiği ödevleri de yapıp çalışıyoruz ama bilemiyorum daha vakti gelmedi ama göğüslerim şişti, durmadan yiyorum vee ovulasyon testi sadece 1 gün silik olarak ikinci çizgiyi gösterdi daha hala pozitif sonuç alamadık testlerden(( çok bunaldım. 20 subat ilk gün reglimin ve 22 subatta bitti. sayıyoruz da bugun 14. gün yumurtlamam gerekmez miydi????adeti mi bekleyeyim yoksa doktora mı gitsem acaba???ne dersiniz arkadaşlar??
![]()
ooo Bilgecim sen baya yoğunsun inş ilgimdişi gibi hiç birşeye gerek kalmadan hamiş kalırsın Mart bereketi demiştin ya inş bu topik hamişlerle dolar taşar ben de tembel tembel oturuyorum tüp bebek merkezine gittik yaza yaptıracaz ozaman kadar kendimiz deneyeceğiz ilgimdişinin tarif ettiği tarçın pekmez yiyorum eşime keçi boynuzu içiriyorum bu arada eşim sigarayı bırakıyor sonunda hatırlarsan bizde hareketlilik problemi vardı bu arad bide ders çalışıyorum kpss ye çalışıyorum ama heran geçen yıki puanımla da atanabilirim 2011 bizim için yoğun geçecek galiba iş bebiş çalışmaları inş ikide aynı anda olur hamiş hamiş okuluma giderim Rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin:)