• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
aylinciğim kaç zamandır söylüyorum bizim topik azıcık tembel :))) yani kimseyi bulamıyorum geldiğim zaman:25: sen de aynı şeyi söylemişsin.. 2 gündür giremedim ben de nete. ama çok işler başardım bu arada;
* evimi akladım pakladım heryer tertemiz
* bosch marka süpürgeme kavuştum :))))
* oriflame almak isteyen bana yapıştı oysa ben kendime almak için üye olmuştum:51:
* doktorun verdiği ödevleri de yapıp çalışıyoruz ama bilemiyorum daha vakti gelmedi ama göğüslerim şişti, durmadan yiyorum vee ovulasyon testi sadece 1 gün silik olarak ikinci çizgiyi gösterdi daha hala pozitif sonuç alamadık testlerden :((( çok bunaldım. 20 subat ilk gün reglimin ve 22 subatta bitti. sayıyoruz da bugun 14. gün yumurtlamam gerekmez miydi????adeti mi bekleyeyim yoksa doktora mı gitsem acaba???ne dersiniz arkadaşlar??:53:

ooo Bilgecim sen baya yoğunsun inş ilgimdişi gibi hiç birşeye gerek kalmadan hamiş kalırsın Mart bereketi demiştin ya inş bu topik hamişlerle dolar taşar ben de tembel tembel oturuyorum tüp bebek merkezine gittik yaza yaptıracaz ozaman kadar kendimiz deneyeceğiz ilgimdişinin tarif ettiği tarçın pekmez yiyorum eşime keçi boynuzu içiriyorum bu arada eşim sigarayı bırakıyor sonunda hatırlarsan bizde hareketlilik problemi vardı bu arad bide ders çalışıyorum kpss ye çalışıyorum ama heran geçen yıki puanımla da atanabilirim 2011 bizim için yoğun geçecek galiba iş bebiş çalışmaları inş ikide aynı anda olur hamiş hamiş okuluma giderim Rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin:)

ben geldiiiim, çok şükür bunuda atlattık kızlar. anestezi kısmını hiç anlamadım, hangi ara uyudum farkında bile olmadım. sonra bi baktım odadayım. uyanınca karnım çok ağrıdı, ağrı kesici iğneyi yiyince kendime geldim. şimdi iyiyim çok şükür.
12 tane yumurtam toplanmış:nazar: durumlarıyla ilgili yarın arayacaklarmış. transfer gününüde yarın söyleyecekler herhalde.

hepinize desteğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar, iyiki varsınız.

hadi geçmişler olsun canım iyi fazla agrı çekmemişsin şükür ne güzel 12 tana bebişin olcak bak :)eniyisi koyuyolar sanırım ben bilmiyorum ama 2.aşılamadan sonra yaptırcam tutmasa inşallah tutar allahın izniyle bebişin de sana sımsıkı tutunur allah yardımmcımız olsun kızlar evlat haasreti çekenler bir an önce bebişlerine kavussun insallah gitmeden bolbol yasin oku arkadasım abdestli git eger narkossuz koyuluosada kadir suresini oku benim kardeşimin iş arkadası trans ver yapılırken hep kadir suresini okumuş şimdi 5aylık hamiş :49:

amın canım amınn stres en buyuk dusmanımız sabır ıste dua etmekten baska ne gelrkı elımızden sadece acız kullarız hepsı bu Rabbım ol dıycek olucak arkadasım dualarım senınle..

bu arada tebrik ederim seni.Allah bebenizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza:)

canım senin gördüğün rüyaların ardından hayırlı bişey geleceği belli ama baksana bana tırın altında kalıyorum:1::1::1:
ohhh boşver kus batır:nazar::nazar::nazar: senin kusman bitsin sonra bebişin pisletsin bütün evi, sefanız olsun:1::1:
evet canım hamişlerin duası kabul olurmuş, sen dualarını eksik etme bizlerdende.

sorma bırde smdı dogalgaz baglatmayı dusunuyorum mutfagımı degıstırcem balkonlarımı kapatıyorum felaket evın halı kızlar napıcm bılmıyorum kaynanam afedersınız ..cımın dıbınde ama ne fayda annem uzak kadın tuttum ama oda ınce ıs yapmıyo cıldırmak uzereyım kusuyorum ya bıde ohh dıyorumm esım nasıl guluyoo batırsın cıkarsın hıc gozumde degıl kırsın batırsın ortalıgıı... Rabım yanınızda olsun kızlarr...

ben geldiiiim, çok şükür bunuda atlattık kızlar. anestezi kısmını hiç anlamadım, hangi ara uyudum farkında bile olmadım. sonra bi baktım odadayım. uyanınca karnım çok ağrıdı, ağrı kesici iğneyi yiyince kendime geldim. şimdi iyiyim çok şükür.
12 tane yumurtam toplanmış:nazar: durumlarıyla ilgili yarın arayacaklarmış. transfer gününüde yarın söyleyecekler herhalde.

hepinize desteğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar, iyiki varsınız.

gozunn aydın canım cok sukur atlattın nazar degmesın canım arkadasım masallah sana hadı ınsalah ardı arkasıda sorunsuz gecer kavusrsun bebecıklerıne =)))

ilgimdisi ben de gectigimiz aylarda buğday başaklarının arasındaydım hani gladyatör filminin finalini hatırlayın aynen öyle. uzaktan annemi gördüm bir de çok sevdiğim bir dostumu sonra avucuma bir baktım buğday dolu. tabirlere baktım yeni evlat yazıyordu. ama bu rüyayı göreli en az 3 ay oldu :(((son zamanlarda da rüya görmüyorum aksi gibi :))) görürsem buraya hemen yazarım.

ayyy sorma bılge bnde 3 ay once baslamıstım heray gordugum ruyaları bakardım ınternetten hep cocuk evlat mujdeydı anlamları bakın ıste 4 . ayda ruyam cıktıı Rabbım mutlaka bızlerı ruyalarla uyarıyorum boyle ruyalar gordugumude dahada cok dua etmemız ıstıyor bızden Rabbım ol desın ıznıyle olucak arkadasım..

ilgimdisi aradan fırlayıverdi bebeğin ve şimdi sana çektiriyor doya doya yaşa her acısı güzeldir heralde..dualarında bizleri unutma...istemeden hamile kalanlara kızıyorum..ama senin ve bizim gibi bebek hasreti çekenlerin bebeği olduğunda inanki çok mutlu oluyorum sanki kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum...çünkü bizler bebeklerimizin kıymatini daha gelmeden biliyoruz...Allah yardımcın olsun akadaşım...kader arkadaşı dedik bakalım bakarsın bende tez zamanda gelirim yanına:))))

evet canım bnm kader arkadası dedık ınsallah yetısıceksın bana ınanaıyorum bn hıssedıyorum ya Rabbımden umut kesılmez... dua edın bnm ıcın canım bnm bı kac gundur ıyı degılım kasıklarım cok agrıyor dayanamıyorum dr umu aradım ulasamıyorum sehır dısındaymıs napcam bılemedım smdı hayra alamet degıl yalnız bu agrılarım bnm...

ooo Bilgecim sen baya yoğunsun inş ilgimdişi gibi hiç birşeye gerek kalmadan hamiş kalırsın Mart bereketi demiştin ya inş bu topik hamişlerle dolar taşar ben de tembel tembel oturuyorum tüp bebek merkezine gittik yaza yaptıracaz ozaman kadar kendimiz deneyeceğiz ilgimdişinin tarif ettiği tarçın pekmez yiyorum eşime keçi boynuzu içiriyorum bu arada eşim sigarayı bırakıyor sonunda hatırlarsan bizde hareketlilik problemi vardı bu arad bide ders çalışıyorum kpss ye çalışıyorum ama heran geçen yıki puanımla da atanabilirim 2011 bizim için yoğun geçecek galiba iş bebiş çalışmaları inş ikide aynı anda olur hamiş hamiş okuluma giderim Rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin:)

ınsallah kızlar ınsallah ayagımı suruyeyımde arkamdan gelıverın sızde..

bu arada tebrik ederim seni.Allah bebenizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza:)

amın canım ınsallahhh ... dualarım sızınle Rabbım tez zamanda kavustursun sızı bebeklerınıze

elizcim hadi hayırlısı bebişlerin gelmeye başladı 12 yumurta iyi bir sayı şimdi döllenecek ve en iyi gelişim gösteren embiryo yani minik minnacık bebişin sana gelecek....transferden sonra çok dikkatli ol...Allah yardımcın olsun...hiç negatif düşünme unutma bebeğin transferle birlikte seninle kendini anne olmaya hazırla arkadaşımm...

ilgimdisi aradan fırlayıverdi bebeğin ve şimdi sana çektiriyor doya doya yaşa her acısı güzeldir heralde..dualarında bizleri unutma...istemeden hamile kalanlara kızıyorum..ama senin ve bizim gibi bebek hasreti çekenlerin bebeği olduğunda inanki çok mutlu oluyorum sanki kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum...çünkü bizler bebeklerimizin kıymatini daha gelmeden biliyoruz...Allah yardımcın olsun akadaşım...kader arkadaşı dedik bakalım bakarsın bende tez zamanda gelirim yanına:))))

bilgecim aynen temizlik temizlik şimdi hem ben şehir dışına çıkıyoru hem eşim dolayısıyla valizler hazırlanıyor birde eve gelince temizlik işi olmasın diye detaylı temizleride yapıyorum...yaklaşık 10 gün yokum ama netbok yanımda olacak yine girerim nete..annemi babamı çok özledim ailemi çok özledim yaa:( benim 34 gün oldu hala kırmızı gelmedi eşimle bir karar aldık tatilin arasında gelirse kırmızılar bu ayı es geçeceğiz en azından kendimiz deneriz...dr aşılma yapacak tekrar...tabi arada ilgimdisi gibi süpriz olmazsa:)merak ediyorum acaba bu 40 günde hamile kalınırmı?düşük sonrası 40 günde hamile kalanı hiç duydunuzmu kızlar?gerçi bende hiç belirti yok...hadi bakalım sıra bizde bilge çalışmalara devam...

ayy sermuh ben de coştum bu aralar temzilik, ütü, yemek, tatlı derken akşam hemen uyuklamaya başlıyorum. pazar günü sonuncu ovulasyon testini yaptım, negatif, halbuki 14.gündü fırlattım attım, daha da almadım. iştahım da açıldıkça açıldı 10 dönüm bostan olmama az bi zaman kaldı:14: acaba o atılamayan 2 yumurtların hali ne oldu çok merak ediyorum doktora da gidemiyorum kötü birşey derse diye. öyle kendimi yiyorum. regl gelirse ve sorun yok kist oluşmamış derse nisan başında aşılamam olacak. 2 güne bir çalışın dedi çalışıyoruz da artık sıkıldık :)))))

aylincim bugun bomboşum mesela iki üç arkadaşı aradım şansımı deneyeyim diye bir yerlere gidelim diye ama deli şaziye arkadaşlarım ya doktorda ya temizlikle meşgul ya da havayı bahane ettiler kaldım evde :((( yapacak bişi de yok. akşama yemeğim var olmasaydı da sorun değildi yemeğe davetliyiz. offff nezaman kımıldayamaz olurum ararlar müsait olurum kimseden ses çıkmaz:27:deliriciiim

ben bıraktım herşeyi bir tek preseed kullanmaya devam ediyorum. eşim de içmek istemiyor keçiboynuzu pekmezini. inşallah elde var olan imkanlarla hamile kalırız diyelim ne diyelim. biz de ikinci aşılama olmazsa artık 3.ye gitmeyip tüp bebek deneyeceğiz.hayırlısı. inşallah topiğimiz bebeklerle dolar taşar.

Son düzenleme:
kızlar merhaba giremiyodum ne zamandır ozledım sızlerı valla cuma aldım kan tahlılı sonucumu 0.45 cıktı yanı negatıf ama halen adet olmadım doktorumla konustum 1 hafta daha bekle dedı adet olmazsan kan tahlılını yenıle dedı anlamadım ben bu işten bişey sizce bu deger yukselebılırmı yada ben nıye halen adet olmuyorum yardım edın

kızlar merhaba giremiyodum ne zamandır ozledım sızlerı valla cuma aldım kan tahlılı sonucumu 0.45 cıktı yanı negatıf ama halen adet olmadım doktorumla konustum 1 hafta daha bekle dedı adet olmazsan kan tahlılını yenıle dedı anlamadım ben bu işten bişey sizce bu deger yukselebılırmı yada ben nıye halen adet olmuyorum yardım edın

adetime 4 gün kala benim değerim 0.5 çıkmıştı gebelik varmış.sonra yükseldi.adetine kaç gün var..inşallah bebiş yoldadır...

kızlar benim kırmızı sabahtan geldi ve hastanelik oldum çok şiddetli ağrı ishal bulantıyla mahvoldum daha yeni kendime geliyorum..bu ay aşılamayı erteledik demiştim şimdi ısı takibi ve lh takibi yapıcam sanırım kocişim yurt dışından gelir gelmez yumurtlama olacak bu sefer kendimiz deneyeceğiz benim aşılama nisana kaldı belki gerek kalmaz..:1::1:şükür kist filan yokmuş.şimdi tatilde yumoşları büyütecem kocam gelincede maratonn:1::1::1: bilge nisan bize yarasınnn....

seninle aynı dönem hamile kalan arkadaşımdada şiddetli kasık ağrısı vardı aynı dr a gidiyoruz..dr normal olur böyle dedi..adet döngünde daha çok ağrı olurmuş..merak etme korkulacak bir şey yok...

adetime 4 gün kala benim değerim 0.5 çıkmıştı gebelik varmış.sonra yükseldi.adetine kaç gün var..inşallah bebiş yoldadır...

pazar gunuydu adetım halen tık yok ne agrım var ne bısey kan tahlılınıde doktorun soyledıgı gun yaptımnegatıf cıktı bılmıyorum valla hayallerım yıkıldı

hoşgeldin hayatım. ümitsizliğe kapılma doktorlar bazen bizim anlayamayacağımız gelişmeleri görüyorlar ve umutlandırmamak için bir şey söylemiyorlar. sermuhun değeri sonradan fırlamış bak hala şansın var. 1 hafta sonra hala negatif ise yılmak yok çalışmaya devammmmm :) sonumuz ilgimdisi gibi olsun.

kızlar benim kırmızı sabahtan geldi ve hastanelik oldum çok şiddetli ağrı ishal bulantıyla mahvoldum daha yeni kendime geliyorum..bu ay aşılamayı erteledik demiştim şimdi ısı takibi ve lh takibi yapıcam sanırım kocişim yurt dışından gelir gelmez yumurtlama olacak bu sefer kendimiz deneyeceğiz benim aşılama nisana kaldı belki gerek kalmaz..:1::1:şükür kist filan yokmuş.şimdi tatilde yumoşları büyütecem kocam gelincede maratonn:1::1::1: bilge nisan bize yarasınnn....

canım çok geçmiş olsun. bayağı hırpalanmışsın, üzüldüm. evet benim de aşılama nisan başına denk gelmesi lazım. double haber verebiliriz peşpeşe hatta diğer gebe haberleri de katılır 25 hamiş haberi :)))):49::49::49::49:

Son düzenleme:
seninle aynı dönem hamile kalan arkadaşımdada şiddetli kasık ağrısı vardı aynı dr a gidiyoruz..dr normal olur böyle dedi..adet döngünde daha çok ağrı olurmuş..merak etme korkulacak bir şey yok...[/Q

kızlar nasıl gıdıyor bakalım...? dun agrılarımdan dolayı dr umu aradım sıkayetlerımı agrılarımı anlattım progestan hapa baslıyosun hemen dedı dusuk tehlıkeı olabılır dedı hmen komsuma aldırdım eczaneden ıctım bıraz kestı gıbı oldu aksam ustu 4 te tekrar cogaldı yıne aradım dr umu belımde cok agıyor dedım hemen gelıyosun bana muayene edıcem dedı normalde cmtsı gıdıcektım bebgımle tanısmaya.... nyse annemle gttık kosa kosa tabı bn agrıdan oluyorm .. suratım sapsarı dıs gebelıkmısın acaba dıyede soledı telefonda nys tansıyon vs.. bakıldı cok sukur bebeıgımı gordum kızlarrr tanıstı yavrum annesıyle 6mm dusunsenıze ufacık kalp atısı cok derınden gelıyo bole yavas yavas .. dr um bu kez bebek bebek bebek sıye tutturdun al sana bebek buda resmı al bebegının resmını gel yanıma dedı nyse konustuk bana progestan hapı gunde ıkı kere ıkı adet vajınadan kullanmamı soyledı hemen bıde proluton ıgne verdı bes tane 3 gun arayla dedı bırını aldık hemen kendı vurdu buda sarı hormon eksıklıgınden kaynaklanan sorunlar ıcın dedı dusugu onlemek ıcın dedı yanı bu hormon omayınca dusuk tehlıkesı artıyomus kızlar nyse masallah dıyım kendımede bebısımede agrım azaldı hatta yok dıyebılırım ama dr uma yuruyus yaptıgımı soledım coookkk kızdı evden dısarı cıkmıyosun dınlenıyosun yatıyosn hıcbısı yapmıosun dedıı bn 3 saat utu yaptım ayakta pazar gunu pztsı yurudum temızlk yaptım e ıste sonuc salı gunu dusuk tehlıkesıyle dr luk oldumm Rabbım korudu melegımle bnı ...

nyse son gelısmelerım bunlar kızlar umarım kafanızı sısırmıyorum hanı bnde anlatıyorm sıznde bılgınız olsun dıye buarada bu proluton ıgne bebek sahıbı olmak ısteyenlerede vuruluyomus canlarım bu sarı hormon eksıklıgı bebegın olusumunu tutunmasını zorlastırıyomus bı arastırın derı m bn .. kızlar dualarımda sızlerdevarsınız ama sızde bebegımle bnı unumayın dualarınızda...

seninle aynı dönem hamile kalan arkadaşımdada şiddetli kasık ağrısı vardı aynı dr a gidiyoruz..dr normal olur böyle dedi..adet döngünde daha çok ağrı olurmuş..merak etme korkulacak bir şey yok...[/Q

kızlar nasıl gıdıyor bakalım...? dun agrılarımdan dolayı dr umu aradım sıkayetlerımı agrılarımı anlattım progestan hapa baslıyosun hemen dedı dusuk tehlıkeı olabılır dedı hmen komsuma aldırdım eczaneden ıctım bıraz kestı gıbı oldu aksam ustu 4 te tekrar cogaldı yıne aradım dr umu belımde cok agıyor dedım hemen gelıyosun bana muayene edıcem dedı normalde cmtsı gıdıcektım bebgımle tanısmaya.... nyse annemle gttık kosa kosa tabı bn agrıdan oluyorm .. suratım sapsarı dıs gebelıkmısın acaba dıyede soledı telefonda nys tansıyon vs.. bakıldı cok sukur bebeıgımı gordum kızlarrr tanıstı yavrum annesıyle 6mm dusunsenıze ufacık kalp atısı cok derınden gelıyo bole yavas yavas .. dr um bu kez bebek bebek bebek sıye tutturdun al sana bebek buda resmı al bebegının resmını gel yanıma dedı nyse konustuk bana progestan hapı gunde ıkı kere ıkı adet vajınadan kullanmamı soyledı hemen bıde proluton ıgne verdı bes tane 3 gun arayla dedı bırını aldık hemen kendı vurdu buda sarı hormon eksıklıgınden kaynaklanan sorunlar ıcın dedı dusugu onlemek ıcın dedı yanı bu hormon omayınca dusuk tehlıkesı artıyomus kızlar nyse masallah dıyım kendımede bebısımede agrım azaldı hatta yok dıyebılırım ama dr uma yuruyus yaptıgımı soledım coookkk kızdı evden dısarı cıkmıyosun dınlenıyosun yatıyosn hıcbısı yapmıosun dedıı bn 3 saat utu yaptım ayakta pazar gunu pztsı yurudum temızlk yaptım e ıste sonuc salı gunu dusuk tehlıkesıyle dr luk oldumm Rabbım korudu melegımle bnı ...

nyse son gelısmelerım bunlar kızlar umarım kafanızı sısırmıyorum hanı bnde anlatıyorm sıznde bılgınız olsun dıye buarada bu proluton ıgne bebek sahıbı olmak ısteyenlerede vuruluyomus canlarım bu sarı hormon eksıklıgı bebegın olusumunu tutunmasını zorlastırıyomus bı arastırın derı m bn .. kızlar dualarımda sızlerdevarsınız ama sızde bebegımle bnı unumayın dualarınızda...

tam sopalıksın yani çünkü 3 saat ayakta ütü yapmak ve ev temizliği senin yapman gereken seyler mi su an????:4: aşkolsun.:43: lütfen kendine de bebişe de dikkat et.:54: bize anlatmanla asla kafamızı şişirmiyorsun ayrıca, böyle düşünme lütfen. biz mutlu oluyoruz bizi bırakmadın, paylaşmaya devam ediyorsun, ne güzel. :nazar: doktorun dediklerini de sakın ihmal etme canım yat diyorsa yat. bebişini de yorma annesi.

tam sopalıksın yani çünkü 3 saat ayakta ütü yapmak ve ev temizliği senin yapman gereken seyler mi su an????:4: aşkolsun.:43: lütfen kendine de bebişe de dikkat et.:54: bize anlatmanla asla kafamızı şişirmiyorsun ayrıca, böyle düşünme lütfen. biz mutlu oluyoruz bizi bırakmadın, paylaşmaya devam ediyorsun, ne güzel. :nazar: doktorun dediklerini de sakın ihmal etme canım yat diyorsa yat. bebişini de yorma annesi.

sormaa ya herkes aynı seyı soyluyor kızlarr bnde smdı keske dıyormda olsun sonucta melegım yanmdaa.. tesekkur ederım kızlar ıykı vrsınız valla baska topıcte bu sorunları konusmak ıstemıyorm o yuzden sıze yazıyorumm..

ilgimdısı lütfen kendini ve bebişini yorma tatlım yatbol bol dinlen bosver bırak evi ütüyü kırısık giy dokuz ay bebişini al kucana hayırlısıyla aman bak lütfen yorma kendini sen bizim ilk hamişimizsin :nazar::nazar:allaha emenet olun ikinizde

kızlar bende kırmızı felen yok daha sabah doktoruma giittim baktı kist kaybolmuş ama halen adet yok belirti yok progestan verdi kullan 15günde gelir dedi ya çok üzghünüm kızlar inanın

merhaba
bu siteyi internette dolasirken gordum ve bazi konular benim de kafamda sorun olan seyler, ben de bugun 3.asilamayi yaptirdim ama cok umut beslemek istemiyorum zira daha oncekilerde cok umitlendim ve sonuc husran oldu , neyse bakalim hayirlisi Allah'tan. Allah isteyen herkese versin , inanin bu yol cok zor...

ilgimdişi canım dikkat et kendine bebeğini görmüşün ayyy ne güzel duygudur inş rabbim tamamına erdirir sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder öyle ütü yürüyüş falan yapma boşver kirlensin evin al kiloları bu kıymetli bebek ne hallerle bulduk bize de dua et canım :16:

ilgimdısı lütfen kendini ve bebişini yorma tatlım yatbol bol dinlen bosver bırak evi ütüyü kırısık giy dokuz ay bebişini al kucana hayırlısıyla aman bak lütfen yorma kendini sen bizim ilk hamişimizsin :nazar::nazar:allaha emenet olun ikinizde

amın sancal canım arkadasımm... sorma smdı yata yata buyuyorum ıkı gundurr Rabbım nasıp etsın ınsallah o gunlerı goryım..

kızlar bende kırmızı felen yok daha sabah doktoruma giittim baktı kist kaybolmuş ama halen adet yok belirti yok progestan verdi kullan 15günde gelir dedi ya çok üzghünüm kızlar inanın

e banada progestan progestan verdı dr um dusuk tehlıkesıne karsı ve verırken hemsıresıde bak cok ıyı bı ılac bu ocuk sahıbı olmak ısteyenlerede bunu verıyo kullandırıyo dedı cnım bnm hadı ınsallah bu adetın son adet olur dualarımdasınız..:nazar::nazar::nazar:

merhaba
bu siteyi internette dolasirken gordum ve bazi konular benim de kafamda sorun olan seyler, ben de bugun 3.asilamayi yaptirdim ama cok umut beslemek istemiyorum zira daha oncekilerde cok umitlendim ve sonuc husran oldu , neyse bakalim hayirlisi Allah'tan. Allah isteyen herkese versin , inanin bu yol cok zor...

hoşgeldin aramıza canım evet çok zorlu bir yoldayız rabbim hepimizin yardımcısı olsun aşılama da başarı çok az hamile kalanlarda var ama çoğunlukla negatif önce ümitlenip hayal kuruyoruz sonra hüsran...:( umarım senin 3. aşılaman son deneme olur ve inş bebeişine kavuşursun buradan güzel haberlerini verirsin:)

Back
X