bende bugun çektirdim rahim filmini bendenmi kaynaklandı bilmiyorum ama hayatımın en kötü tecrübesiydi hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum. film çekimini 3 sefer tekrarladı ilk denemede rahim ağzında tıkanıklık varmış sıvı hiç içeri girmedi aletlerin hemen hepsi cıkarılıp daha incesi takıldı bu sefer az da olsa rahim agzı acıldı dedi sonra tekrar yerleştirdigi butun aletleri cıkarıp tekrar ilkini taktı asıl verilmesi gerektigi gibi cekti filmi yaklasık yarım saat sürdü bi cok kişi basit oldugunu yazdıgı için anesteziye gerek yok dedim ama resmen işkence gibiydi. ve işin kötü tarafı film tam cıkmadı ve bir ay sonra tekrar cekelim dedi kafayı yiyecem bir ay sonra aynı işkenceyi cekecegimi düşünmek delirtti beniben asılama tedavisi istiyordum artık beklemek istemiyordum ama doktor tıkanıklık acıldı asılamaya gerek yok bi kaç ay daha deneyin dedi bu ay hamile kalma sansım cok yüksekmiş hiç bi sorun görünmüyormuş kızlar lütfen dua edin bu ay hamile kalırım inşallah yoksa bir daha o işkenceyi çekmek epey zor olacak astım hastası oldugum içinde anestezi almaya cesaret edemiyorum dualarınızı bekliyorum
biraz uzun oldu ama ne yapıyım![]()
canım öncelikle geçmiş olsun bende rahim filmi çektirdim bana sorsan bende derdim hiç ama hiç anestesiye gerek yok die çok kolay olmustu benim...inş.kendiliginden olursunda hiç bişeye gerek kalmaz tatlımm allah yardımcımız olsun