Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizlere ne oldu kayıplaramı karıştınız hepiniz:82::82::82:
allah bebeğini korusun cnm ne güzelll bi duygudur kalp atışlarını duymak benim de 31 martta randevum var inş biz de duyarız
bence de yani.. kimsecik yok ortalıkta.. bugün pazar herkes çalışıyor sanırım :) bişi sordum cevap yok kimsecikten.. offf bende kırmızılar geldi mi diye bakıp duruyorum.. :)))
benim olmadı inşallah sizin olur
arkadaşım test yap lütfen bence olumlu sonuç bir an önce yaptır
arkadaşlar bu günler sizi çok durgun görüyorum neden eskisi gibi yazmıyorsunuz kardeşlerim
35.gün oldu bakalım bugün gelecek mi?senede bir düzensiz olur o da bu ay sanırım.. ben kafama takıldı idrarda baktım negatif... zaten olması ihtimali yok denecek kadar azdı.. çünkü çatlatma iğnesi etkisi 2-3 gündğr ben 5. gün bareber oldum.. neymiş efendim bu ay oldu mu olmadı mı kafama takmamak için,kafamı dinlemek için istemedim.. ama bendeki şans ne şansı bilmiyorum şimdi de adet olamadım anlamadım gittii![]()
açelyacım idrar testi çok doğru sonuç vermiyor.birde çatlatma iğnesinin tesiri daha çok sürüyor.bence kan tahlili yaptırmalısın sonrada için daha rahat olur.tavsiye ediyorum
zannetmiyorum.. çünkü adet tarihimi geçtim olsaydı idrarda da çıkardı.. En iyisi 3-4 gün beklemek.. Adet olsam doktora gidip bu ay için start vericem ama eğer kistten dolayı falan geç kaldıysa yandım demektir 1 ay daha beklemek zor gelecek![]()
arkadaşım neden olumsuz hep düşüncelerin ben iki kez hamile kaldım ikiside olmaz dediğim zamanlardaydı.ya varsa bir kaç gün önce öğrenirdin fenamı.yoksada şüphen kalmazdı bence.benim bebişler biri düştü biride dış gebelik oldu.dua et banada sevgiler
kızlar sizlere ne oldu kayıplaramı karıştınız hepiniz:82::82::82:
benim olmadı inşallah sizin olur
selam, ben de 3.asilamayi martta yaptirmistim ve bugun maalesef regl oldum(( biraz dinlenmek istiyorum..umarim isteyen herkese Allah nasip eder...
evet yaaa... bende de alışkanlık oldu ne zaman pc başına otursam uğruyorum fakat kimsecikler yok.. bir tek burası vardı içimizi döktüğümüz ama kimsecikler yok kaç gündür..bilge 79 nerdesiinnnnnn :)
Kayıp aranıyor.sitemizdeki arkadaşlarımız bizi unuttu kayboldular lütfen nerdeyseler çıksınlar artık özledik hepinizi
arkadaşlar döndüm bende. topiğe yazarmısınız dinlenme bitti :)))))))) 2.aşılama tedavisi bugün başladı umarım bu sefer tutaryalnız bişey soracağım geçenkinde gonol-f ten 75 ıu başlatmıştı bu sefer o aşılamanın son dozu olan 300 ıu ile başladım sizinde böyle olan var mıydı?????:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: