• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
selam kızlar,

bugun ilk girdiğimde tam istediğim gibi yazamadım şimdi rahat rahat döktüreyim. birkaç haftadır eşim bende durgunluk sezmiş bunu da bu siteye bağlamıştı. kendi kendini üzüyorsundiye bana kızıyordu. ama ben aynı şekilde düşünmüyordum tabii ki. neyse. ilk aşılamanın başarısızlığı ardından oluşan kistler ruhen beni yıprattı kızlar ve ben başka seylere yönelmeye karar verdim çünkü yumurtlama zamanı olsa da olmasa da kendimi dinliyordum ve bundan bıkmıştım. dişlerime uygulanması gereken bir dizi işlem vardı uzun süreceği nezamandan beliydi ve ben hep güya bebek olur diye erteliyordum. kararımı jet hızıyla değiştirdim veeee tedaviye başladım. ilk günler oflaya puflaya gittim ama sonra sevinerek....sonra kuaföre gittim saçlarımı kestirdim. arka daşlara daha çok zaman ayırmaya başladım. canımı sıkanlardan da bir o kadar uzak durmaya başladım. 2 gündür migrenim azdı tamamen diş acısı yüzünden :((((((

durumu benimle aynı olanlara tavsiye ediyorum ben bi nebze rahatladım. ayrıca ben bazı arkadaşlar artık hiç uğramıyor onları çok özlüyorum. kuntizella mesela. nerede acaba???özelden de yazdım ama ulaşamadım. antalya2011, ecebru????kızlar neredesiniz???sermuh tembellikte o izinli :))) elmas da tayinle gitti herhalde. giremiyor galiba??? eslem2000 vardı o neden gelmiyor artık. merry zaten haberi verdi daha uğramadı :((((

selam kızlar,

bugun ilk girdiğimde tam istediğim gibi yazamadım şimdi rahat rahat döktüreyim. birkaç haftadır eşim bende durgunluk sezmiş bunu da bu siteye bağlamıştı. kendi kendini üzüyorsundiye bana kızıyordu. ama ben aynı şekilde düşünmüyordum tabii ki. neyse. ilk aşılamanın başarısızlığı ardından oluşan kistler ruhen beni yıprattı kızlar ve ben başka seylere yönelmeye karar verdim çünkü yumurtlama zamanı olsa da olmasa da kendimi dinliyordum ve bundan bıkmıştım. dişlerime uygulanması gereken bir dizi işlem vardı uzun süreceği nezamandan beliydi ve ben hep güya bebek olur diye erteliyordum. kararımı jet hızıyla değiştirdim veeee tedaviye başladım. ilk günler oflaya puflaya gittim ama sonra sevinerek....sonra kuaföre gittim saçlarımı kestirdim. arka daşlara daha çok zaman ayırmaya başladım. canımı sıkanlardan da bir o kadar uzak durmaya başladım. 2 gündür migrenim azdı tamamen diş acısı yüzünden :((((((

durumu benimle aynı olanlara tavsiye ediyorum ben bi nebze rahatladım. ayrıca ben bazı arkadaşlar artık hiç uğramıyor onları çok özlüyorum. kuntizella mesela. nerede acaba???özelden de yazdım ama ulaşamadım. antalya2011, ecebru????kızlar neredesiniz???sermuh tembellikte o izinli :))) elmas da tayinle gitti herhalde. giremiyor galiba??? eslem2000 vardı o neden gelmiyor artık. merry zaten haberi verdi daha uğramadı :((((

selam bilgecim...
beni özlemedin ama ben yine de bi ceee yapayım sana ben ösledim seni :34:
canım doğru kararlar verdin en iyisi kendimizi oyalayacak bişeyler bulmak....

ben de puzzle yapmaya başladım....konsolusmun üzerine 3000 parçalık bir puzzle aldım....sınavım var bir de ona da hazırlanıyorum....

kist çıkmıştı bende de ikinci aşılamadan sonra....beklemedeyim....beklerken hsg de çektiriyim dedim....şükür bişey çıkmadı....bu ay gerçekten de dinlenelim....gez toz alış veriş yap....
:24: :32:
sevgiler :16::16::16::16::16::16::16:

selam kızlar,

saçlar ve dişler hayırlı olsunn... evet dinlenmek,başka şeylere zaman ayırarak kafa dağıtmak gerekiyor. fakat yine de eve gelince insan ister istemez düşünüyor.. meselaaa ben elimde değill.. bu ay gerçekten düşünmedim.. hatta yumurtlama zamanımda beraber bile olmadım... ama şimdide adet olamadım onu kafaya taktım hadi olayım, neden olmuyor falan filan..bütün belirtiler var ama gelemiyor anlamadım gitti.. sözde bu ay kafaya takmayacaktım ama takacak bişey çıktı işte...

selam kızlar,

ben seni özledim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:59::58::92:

selam bilgecim...
beni özlemedin ama ben yine de bi ceee yapayım sana ben ösledim seni :34:
canım doğru kararlar verdin en iyisi kendimizi oyalayacak bişeyler bulmak....

ben de puzzle yapmaya başladım....konsolusmun üzerine 3000 parçalık bir puzzle aldım....sınavım var bir de ona da hazırlanıyorum....

kist çıkmıştı bende de ikinci aşılamadan sonra....beklemedeyim....beklerken hsg de çektiriyim dedim....şükür bişey çıkmadı....bu ay gerçekten de dinlenelim....gez toz alış veriş yap....
:24: :32:
sevgiler :16::16::16::16::16::16::16:

ay canım kıyamam sana yaa. özlemez olur muyum o nasıl söz? yazdıklarım nezamandır uğramayan arkadaşlar. zaman zaman mesaj metni hazırlıyorum buraya onlara ithafen nerdesiniz vs gibi, sonra siliyorum, oradan aklımda kalmışşş..ama seni de unutmam mümkün değil. puzzle iyi fikir ama dağınıklığı beni çileden çıkarıyor. bir de biz antalyada kışın klimayla ısınmaya çalışıyoruz benim puzzle'ı salonda yapmam lazım ee o zaman da totom donacak diye puzzle fikrini eledim aklıma gelmesine rağmen. bugun lara tarafındaydım doğalgaz döşeniyordu ayy ne kadar sevindim anlatamam. klimayla ısınmak berbat bir şey. valla bıktım kendimi dinlemekten eşimle görev gibi birlikte olmaktan zaten protesto ettik bıraktık.

hsg'de bir şey çıkmamasına çok sevindim. belki bu filmin etkisiyle doğal yoldan gelir bebek ne dersin? hem kafaya da takmıyorken :)))

saçlar ve dişler hayırlı olsunn... evet dinlenmek,başka şeylere zaman ayırarak kafa dağıtmak gerekiyor. fakat yine de eve gelince insan ister istemez düşünüyor.. meselaaa ben elimde değill.. bu ay gerçekten düşünmedim.. hatta yumurtlama zamanımda beraber bile olmadım... ama şimdide adet olamadım onu kafaya taktım hadi olayım, neden olmuyor falan filan..bütün belirtiler var ama gelemiyor anlamadım gitti.. sözde bu ay kafaya takmayacaktım ama takacak bişey çıktı işte...

canım çok sağol. yokluğumda burayı sahiplenmişsin bırakmamışsın çok mutlu oldum. üzülüyorum kızlar sayfalar başka topiklerde 3er 5er ilerliyor bizde yarım sayfa falan :59: neden acaba???ama sen canımcım ergitessciğimle birlikte hep buradaydınız size coook tesekkür ediyorum :))))
ben seni özledim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:59::58::92:

canım nasılsın? iyi misin? ben de seni özledim. ne aşamadasınız şuanda???doktora gittin mi? ne dedi?

aaayyy bir anda bombardımana tuttum çok özür ama bulmuşken sorayım dedim. çok öpüyorum.

bilgecim şimdi yazdıklarınızı okudum canım benim tedavilerin hayırlı olsun biz sizleri çok özledik hepinizi alışkanlık oldu bende anlayamadığım bağğımlılık yaptınız sizleri seviyorum yozgatlı hemşerim

bilgecim şimdi yazdıklarınızı okudum canım benim tedavilerin hayırlı olsun biz sizleri çok özledik hepinizi alışkanlık oldu bende anlayamadığım bağğımlılık yaptınız sizleri seviyorum yozgatlı hemşerim

kızlar beni çok duygulandırdınız kimsenin umrunda değil sanıyordum öyle mutlu oldum ki anlatamam. sizlere çok teşekkür ederim. hemşerim canım benim daha anneme soramadım bile verdiğin isimleri o kadar kötü şeyler oldu ki kafamı toparlayamadım. yarın eşim istanbula gidiyor cumartesi dönecek ben de o zaman annemde kalırım o zaman inşallah soracağım. :)))) unuttum sanma sakın :))) sizlerin varlığı da bana mutluluk veriyor arkadaşlar :)))) hamile olsak da hiç ayrılmayalım:49::nazar:

selam kızlar,

canım forum basında dedigin gibi yeni ümitlerle basladık inş.olur bizde anne oluruz allah büyüktür kendine zaman ayırmak çok güzel kuaföre bende gidicem yarın dr gidicem bakalım benim yumoşlar ne alemde agrımda yok büyürken ben agrı hissediodum ama inş. büyümüşlerdir:)

kızlar gerçekten bende hepinizi sevdim görmesemde varlıgınızı bilmek yetio hamişde kalırsak bilge bize yeni forum acar ordan devam ederizzzzzinş.allaha emanet olun çok öpüldünüz hepiniz iyi geceler gelecegin anne adayları:49::emir_bebek:

selam kızlar,

canım özeldende dedigim gib unutmadıgın için çok teşekkür ederim.
bende sizleri unutmadım ama başka sorunlar olunca onları çözmeye çalışıyorum.
inşallah regl olmam olursamada dogru doktora gidicem bakalım
şu diş işi bendede var ve hep erteliyorum çocuk işi için aslında kötülük ediyoruz kendimize
bende kuaföre bile gitmez oldum.sen çok iyi yapmışsın.:71::71::71::71::71::71::71:

evet kızlar dün kan tahlili verdim ve sonucu hep aldığımız sonuçlar gbi negatifti kan değerim sıfır çıktı dün 13. günümdü bugün 14 doktor yarın da gel kan testi yap dedi sizce gerek var mı?zaten olsaydı olmaz mıydı geç döllenme diyorlar ama biz aşılamadan sadece bir gün ilişkiye girebildik...daha sonra hiç olmadı... benim umudum yokta hani yarın gidip gitmeme arasında kararsız kaldım

Bugün ben de 3. aşılama için start verecektim ama hastaneye gittiğimde doktorlar değişmiş üzülmüştüm ama onda da varmış bir hayır bayan bir doktar baktı çok ilgilendi.Doktor test sonuçlarına bakınca sende sanırım guatr var dedi bide fsh ve prolaktinim yüksekmiş daha önceki doktor hiç söylememişti.Çok moralim bozuldu doktorun yanında başladım ağlamaya doktor beni öyle görünce bu tedavi süreci uzun ve yıpratıcı oluyor psikolojik destek al dedi neyse beni psikoloğa yönlendirdi.Onda sağolsun bayağı moral verdi.Tek sperm tek yumurtayla çok kişi hamile kaldı haline şükret üzülecek bişey yok dedi.Sonra başka bir hastanenin endokrin servisine yönlendirdi.Ama akşam olmuştu yetişemedim yarın sabah gidip guatr için test yaptırcam.Birde eşimin varikosel ameliyatından sonra 6. ayı dolmuştu 3 ayda test yaptırdığımızda sonuç değişmeyince üzülmüştük ameliyat işe yaramadı diye ama bu sefer anladık yaramış.19 milyondan 34 milyona çıkmış.Buda bizim için bir umut oldu 1 seneye kadar dahada yükselebilirmiş inşallah öyle olur.İşte kızlar benim durumum şimdilik bu test sonuçlarına göre aşılamaya karar verecek.Burdan sizede yazarım inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize daha fazla yıpranmadan gerçekten çok zormuş bunları yaşamak.Herşeye rağmen Allahıma şükür ediyorum genede mutluyum umutluyum.

kızlar beni çok duygulandırdınız kimsenin umrunda değil sanıyordum öyle mutlu oldum ki anlatamam. sizlere çok teşekkür ederim. hemşerim canım benim daha anneme soramadım bile verdiğin isimleri o kadar kötü şeyler oldu ki kafamı toparlayamadım. yarın eşim istanbula gidiyor cumartesi dönecek ben de o zaman annemde kalırım o zaman inşallah soracağım. :)))) unuttum sanma sakın :))) sizlerin varlığı da bana mutluluk veriyor arkadaşlar :)))) hamile olsak da hiç ayrılmayalım:49::nazar:

arkadaşım bencede ayrılmayalım bizler birbirimize çok alıştık. rabbim ayırmasın.sevgilerimle.artık kaybolmayın sakın üzülüyorum

evet kızlar dün kan tahlili verdim ve sonucu hep aldığımız sonuçlar gbi negatifti kan değerim sıfır çıktı dün 13. günümdü bugün 14 doktor yarın da gel kan testi yap dedi sizce gerek var mı?zaten olsaydı olmaz mıydı geç döllenme diyorlar ama biz aşılamadan sadece bir gün ilişkiye girebildik...daha sonra hiç olmadı... benim umudum yokta hani yarın gidip gitmeme arasında kararsız kaldım

geç döllenme olsaydı bile değer olarak düşük de olsa bişeyler çıkmaz mıydı? ben ilk aşılamamda 12. günde yaptırmıştım sonrada yaptırmadım ve adet gördüm...sen umutlanma canım ama yinede doktor ne diyorsa onu yap..

selam kızlar,

canım benim topiğe giremiyorum suçluyum biliyorum.topikteki mesajlarında sitemkar şekilde görüşemediğimizi yazmışsın,haklısın.ama özelden msj kutumda sana ait yeni bir msj yoktu canım.son zamanlar iş ve özel yaşamım biraz haraketli geçti bu yüzünden çok uğrayamadım doğru.ama bu topikten ne olursa olsun ayrılmayı düşünmüyorum.hamile olsam da olmasamda.herkes kendine birilerini yakın hisseder ya ben bu topiğe(hatta diğer topiğe ilk girdiğimden bu yana)ilk geldiğimden bu yana seni kendime çok yakın buluyorum.neden bilmiyorum ama öyle işte. arkadaşlar lütfen kırılmasın.hepsini seviyorum .tek tek topikteki msj larını takip ediyorum. durumum yine aynı hamile değilim.evlilğimin 11. yılı 5 yıl korunduk(nedense)sonrasında 3 düşüğüm var.1 yıldır hamile kalamıyorum.sonuçta spontan hamile kalabiliyordum.halen ikimiz için de tıpta bir anomali yok.ama olmuyor işte.bazen umutsuzluğa kapılıyorum.bunu konuşabildiğim tek yer burası.bekara karı boşamak kolay.herkes kendine göre bir sürü yorum yapıyor,akıl veriyor.halbuki ben ne akıl istiyorum ne de soru sorulmasını.bazen de zamanı var elbet diyorum.Allah kısmet etmişse bebeğimiz olacaktır diyorum.belki de olmayacak bunu da bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.ama artık çok yoruldum.umutsuz ya da isyankar değilim.ama bazan kendimi çok bitkin hissediyorum.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.hamilelik haberi alan tüm anne adaylarına Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin diyorum.bundan sonra topiğe daha düzenli uğramaya çalışacağım.şimdilik hoşça-kalın...

arkadaşlar merhaba öncelikle dayanışmaya ve bilgi alışverişine hayran kaldım hepiniz harikasın umarım en kısa sürede hayırlısıyla herkes bebişine kavuşur. 1 ay önce laparaskopi oldum çok şükür ciddi bir sorun yokmuş ancak doktorum hemen aşılamaya geçelim dedi ilk aydan aşılama düşüncesi beni biraz rahatsız etti.Laparaskopiden hemen sonraki ay aşılama oluyormu?birde aşılama evresini ve masrafları yazarsanız çok sevinirim.

Tüp bebek de olmadı kızlar,

Pazar akşamı 8. Günümde dayanamadım ve kan verdim 0 çıktı. Dünya başıma yıkıldı. Hiçbirşeye bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum. Allah bir daha yaşatmasın.
Doktorum asıl test günüm olan 10. Gün tekrarlamamı istedi, dün tekrar kan verdim gene 0 çıktı.
Bebeğimden bana vücudumdaki iğne morlukları kaldı.
Cuma günü doktorla randevumuz var. Neden olmadı, bundan sonra ne yapmalıyızı konuşucaz.
Bundan sonra bişey yapma gücünü kendimde bulabilirsem tabi.

Bilge'cim durumumu değiştirebilirsin canım, hamiş haberi suya düştü:43:

Pazar akşamı 8. Günümde dayanamadım ve kan verdim 0 çıktı. Dünya başıma yıkıldı. Hiçbirşeye bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum. Allah bir daha yaşatmasın.
Doktorum asıl test günüm olan 10. Gün tekrarlamamı istedi, dün tekrar kan verdim gene 0 çıktı.
Cuma günü doktorla randevumuz var. Neden olmadı, bundan sonra ne yapmalıyızı konuşucaz.
Bundan sonra bişey yapma gücünü kendimde bulabilirsem tabi.

Bilge'cim durumumu değiştirebilirsin canım, hamiş haberi suya düştü:43:

canımın içi çok çok üzüldüm ama sen iyisin ya saglıkla ilgili problem yok inş.olacak hissediyorum tatlım üzülme allah büyüktür sana ömür versin rabbim olur hepimizin sorunu piskolojik bi atabilsek rahatlıcaz

bugun drla görüstüm yumoşlar azcık azcık bvüyüyolarmış igneye devam ama ignem bitti 2rapor almıştım 3ye yokmuş parayla alcam napalım olur inş.maddi durumu çok zorluo kızlar ya oyönden çok rahatsız oluorum ama bebiş olursa allahın izniyle rabbbim büyüktür..............

Bundan sonra bişey yapma gücünü kendimde bulabilirsem tabi. :43:

inan bana nasıl üzüldüğümü anlatamam...ben de geçen ay tutmayan aşılamam sonrası depresyona girmiştim..
ne olur güçlü ol, bir daha dene..olmazsa bir daha... en çok ihtiyacımız olan şey moralimiz.. ne olur moralini bozma,sabret canım..Allah bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah..:59::59::59:

Back
X