Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sancal aşılamanın 5.günü idrar testi pozitif çıkarmı hala iğnenin etkisi devammı ediyor yoksa bilgin varmı
sancal aşılamanın 5.günü idrar testi pozitif çıkarmı hala iğnenin etkisi devammı ediyor yoksa bilgin varmı
ne diyorsun sancal varmı bir bilgin
canım yükselmiş işte degerlerin dr görüşseydin tatlım ama hastanenin makine degerlerinden de oluomuş ama neden korktun anlamadım ?
Canım korku değilde doğru değerlermi alıyorum onu mera ettim. Doktora ilk değeri gösterdim gebelik var ama henuzgoremeyız dedı ayın 9 una randevu verdı sanırım ultrasonda bakmak ıcın. Gorunmıycenı bende bılıyorum burdakı tecrubeerımden ama yarın bır test daha yaptırcam baklaım ne olcak.
aşılama günü ilk günmü sayılıyor yoksa ertesi günmü başlıyoruz saymaya
evet ilk günü sayıyoruz ama çok erken 5günde bi sonuç şaşirdım yani sen testmi yaptın kanda bile 15ün bekleyin dio drlar canım
idrar testi yaptım meraktan pozitif çıktı şaşırdım çatlatma iğnesinin 6 günü onun etkisimidir hala kafam karıştı şimdi
idrar testi yaptım meraktan pozitif çıktı şaşırdım çatlatma iğnesinin 6 günü onun etkisimidir hala kafam karıştı şimdi
kızlar hep bi boşluktayız ama bende atlattım artık bebek düşünmüyorum....yazın keyfini ve güzelligini çıkarıcam sermuh gibi....kışın başlıcam tüp bebege.....bilgecim geyik yapalım artık bırakalım bu bebek olayını hadi lüytfen lüytfen hem kafamız dagılmış olur yaz tatili topigi aç ::)))9))ilgimdışı ve digerhamişlerden haber alalım sadece.....
kızlar ziyaretler iptal oldu dışarıda yağmur var havalar güzel olur olmaz ilk fırsatta gideicem Allah'tan ümit kesilmez.dr kontrole gitmem gerekiyordu onuda yarına erteledim. dün gece yatılı misafirlerim geldi gece 3,5 ta kalktık 4.00 hava alanında olmaları gerekiyormuş berbat bir gece trafiğiydi...bu gün bana kalan gidnlerin ardından yastık çarşaf nevresim yıkamaksanırım hafta sonu tekrar yatılı misafir gelecek kısacası ben otelciliğe başladım:))))
Bilge.. Sermuh.. Sancal...ve diğer arkadaşlar... yeni öğrendiğim birkaç dua yı sizlerle paylaşmak istiyorum. İlki... Enbiya süresinin 87 ve 88. ayetlerini ilişki öncesi özellikle erkek 3 kere okuycak. Hem erkek hem kadın okursa dahada iyi olur. İkincisi.. Yasinin 5. sayfasında geçen bir ayet var (Selamun kavlemmir Rabbirrahim)Bunu 1479 kez bir oturuşta okumak gerekiyo. Sadece bebek için değil istediğiniz butun dilekler için okunabilir.
KIzlar dün test sonucu 84.53 tü bugun tekrar yaptırdım 175 çıktı bu test leri ayrı hastanelerde yaptırdım sizce farkedermi? Yoksa heryerde aynımı çıkar sonuç?
ya çok yagmur var hava çok karardı oıffffff içim bayıldı resmewn
KIZLAR YENİ KİSTİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN.VÜCUDUM BEBEK YERİNE BOL BOL KİST ÜRETİYOR NE YAZIKKİ![]()
bu topik her konuya açık tatlım boşver başka yere gitmeyelim. ocak geçeli yıl oldu :))))evet şu bebek mevzusu beni de rahatsız ediyor. ara ara başka seyler de okumak istiyor insan..
ziyaretlerin için üzülme canım başka sefere inşallah.
sizin ev hakikaten pamukkale dinlenme tesisi sermuh sadece çaya gelen pek yok galiba :)))
ben de kırmızıları bekliyorum ama gelmiyor zındıklar :)))
ayy hürrem 1 tane daha pırtlattı bu bölüm :)))
canım çok sağol ben araştırıp bulacağım ama o sabrı gösterebilir miyim düşünüyorum :))) övünmüyorum da üzülmüyorum da ama eşim asla okumaz. cennet cehenneme inanmaz çünküve daha bir sürü önemli detaya.
hayatım beni yanlış anlamayın ama geçen seneye kadar biz bir özel hastanenin sahibiydik antalyada ve cihazlar hemen hemen aynı. zırt pırt o değerli kanını verme. farketmez tabii ki.
hürrem doğurdu ben de ona bayıldım :)))
ergitess ben burada bir aktara gittim. içinde fitoterapist varmış. ellerine bakıp sağlık sorunlarını söylüyor adam doktorumla aynı şeyleri söyledi. yumurtluyorsun ama çatlamıyor dedi vee bir de tüplerin daralmış bebek olmaz dedi(((inansam bi türlü inanmasam bir türlü
((( üzülme bak bana artık tınnnnnn ama soğan suyu iç tatlım
Tesekkur ederim canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben hala inanamıyorum. Sanırım içimde hissedene kadarda inanamıycam.
Tesekkur ederim canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben hala inanamıyorum. Sanırım içimde hissedene kadarda inanamıycam.
ilgimdisi senin içinde bebek yerine umut ağacı mı büyüyor acaba merak ediyorum ????:))))rahim bebek arıyor da nerede bu bebek ????hayırlısı olsun ne diyelim. gecen ay da yani aşılama ayında 10. günü geçirmiştim 12.gün bile yoktu belirtim kanda negatif çıkmıştı.neyseki umutlandım demiştim bu ay da gecikti. bakalım önümüzdeki ay ne olacak????
kızlar hep bi boşluktayız ama bende atlattım artık bebek düşünmüyorum....yazın keyfini ve güzelligini çıkarıcam sermuh gibi....kışın başlıcam tüp bebege.....bilgecim geyik yapalım artık bırakalım bu bebek olayını hadi lüytfen lüytfen hem kafamız dagılmış olur yaz tatili topigi aç ::)))9))ilgimdışı ve digerhamişlerden haber alalım sadece.....
KIzlar dün test sonucu 84.53 tü bugun tekrar yaptırdım 175 çıktı bu test leri ayrı hastanelerde yaptırdım sizce farkedermi? Yoksa heryerde aynımı çıkar sonuç?
canm bnm bebesın hosgelmıs annesınee degerlerın 2 ye katlamıs ve ztn normal olanda buu.. ama daha en az 2 kere 2 gunde bır aynı hastanede kan tahlılıne devam et sureklı bu sekılde katlaması gerek cnm hastane degıstırme.. buarada annecıgıne tutunsun bırakmasın senı dıye bebısın ıcın gunde 99 kere ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ CEK tesbıhle ama unutma canım..