Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Kusura bakma canım msjını atlamısım. Aslında benım kullandıgım yapma bır ılactı daha oncede anlattıgım gıbı Trabzonda bır ebeye tedavı oldum kadın kendısı bıtkılerden yapıyo. Icınde maydanoz sarımsak ısırgan ve vazelın oldugunu bıldıgın bır kesecık hazırlıyo ucunda ıp takılı ve onu rahım agzına koyuyosun 3 gun sabah aksam degıstırıp bunu kullandım rahım agzındakı ıltıhap ıcın. 4. gun sıcaga oturtma yaptı buda kaynak sut ıcınde yıne maydanoz ısırgan felan var arada ıcıne kızgın tas atıyo bır sure sonra agzımdan buhar cıkmıstı. Bunlar kadından duyduklarım baska seyde katıyomu bılmıyorum.

Kusura bakma canım msjını atlamısım. Aslında benım kullandıgım yapma bır ılactı daha oncede anlattıgım gıbı Trabzonda bır ebeye tedavı oldum kadın kendısı bıtkılerden yapıyo. Icınde maydanoz sarımsak ısırgan ve vazelın oldugunu bıldıgın bır kesecık hazırlıyo ucunda ıp takılı ve onu rahım agzına koyuyosun 3 gun sabah aksam degıstırıp bunu kullandım rahım agzındakı ıltıhap ıcın. 4. gun sıcaga oturtma yaptı buda kaynak sut ıcınde yıne maydanoz ısırgan felan var arada ıcıne kızgın tas atıyo bır sure sonra agzımdan buhar cıkmıstı. Bunlar kadından duyduklarım baska seyde katıyomu bılmıyorum.

ya neyse tatlım üf bende temin edemem ki bunu nası olcak bende kaynak sütün içine maydanoz ve ısırgan aldım bugun yarı n anneme gidip yapcam neyse kasıklarımın iltihabinı maydanoz suyuyla eritmeye çalışım bakım hayırlısı

ya neyse tatlım üf bende temin edemem ki bunu nası olcak bende kaynak sütün içine maydanoz ve ısırgan aldım bugun yarı n anneme gidip yapcam neyse kasıklarımın iltihabinı maydanoz suyuyla eritmeye çalışım bakım hayırlısı

idrar yollarımı yine üşüttüm sancıdan kıvranıyorum.. haziranda kist geçmiş olursa aşılama düşünüyorum.. bu iş nasıl olacak azcık anlatır mısınız?o vakte kadar ben de deneyeyim bari..yanmayalım yanlışlıkla :)))

nekropsi tebrik ederim, saglikla kucagina alman dilegiyle bebegini. birileri pozitifi gorunce cok memnun oluyorum.
yalniz daha once bu sicak sutu buharinin vajinaya tutulmasinin yanlis oldugunu okumustum. bunu yapanlar var, ama evde bilmeden yapmayin lutfen. rahim sarkmasina yol acabiliyormus. bildiginiz gibi rahmin bir sekli var; ve rahmi tutan kaslar var; fazla isi ile bu kaslarda gevsemeler oluyormus. daha sonra rahim sarkmasi zor tedavi edilebilen birsey. ya zamana birakilacak, ya da ameliyatla gevseyen kaslar kisaltilacak diye biliyorum. aman bilincsizce birsey yapmayin, daha sonra bugunleri aramayalim.

slm kızlar.birşey soracağım size.kist mide bulantısı yaparmı bide ağrı sızı vs. bana bilgi verebilirmisiniz.benim midem bulanıyor ayağımda karnımda ağrılar var.lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız

slm kızlar.birşey soracağım size.kist mide bulantısı yaparmı bide ağrı sızı vs. bana bilgi verebilirmisiniz.benim midem bulanıyor ayağımda karnımda ağrılar var.lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız

yapabilir tabiki...fakat yine de kiste bağlamamak gerekir.başka bir nedenden de olabilir.geçen aylarda kusmaya başlamıştım doktora sordum,kist mide bulantısı ..vs yapabilir fakat aşırı derecede kusma yapmaz demişti..
bu arada buraya uğruyorum bişiler yazıyorum,kimseden ses seda yok... napalım artık Allah bi gün çift çizgiyi görmeyi nasip ederse o zaman uğrarım,güzel haberi verir ve giderim.. ilgimdisi bile dert yanmış ben sizi bırakmadım ama buraya benden fazla uğrayan yok diye :)) haklı yani :26::26:
BUGÜN ANNELER GÜNÜ.. BENİM ANNELER GÜNÜMÜN KUTLANMADIĞI 1 YIL DAHA BİTTİ..
ALLAH TAN TEK DİLEĞİM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ ANNELER GÜNÜnde BİZİM DE GÜNÜMÜZ OLUR.. :59::59::59:
sevgiyle kalın....:58::58:

yapabilir tabiki...fakat yine de kiste bağlamamak gerekir.başka bir nedenden de olabilir.geçen aylarda kusmaya başlamıştım doktora sordum,kist mide bulantısı ..vs yapabilir fakat aşırı derecede kusma yapmaz demişti..
bu arada buraya uğruyorum bişiler yazıyorum,kimseden ses seda yok... napalım artık Allah bi gün çift çizgiyi görmeyi nasip ederse o zaman uğrarım,güzel haberi verir ve giderim.. ilgimdisi bile dert yanmış ben sizi bırakmadım ama buraya benden fazla uğrayan yok diye :)) haklı yani :26::26:
BUGÜN ANNELER GÜNÜ.. BENİM ANNELER GÜNÜMÜN KUTLANMADIĞI 1 YIL DAHA BİTTİ..
ALLAH TAN TEK DİLEĞİM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ ANNELER GÜNÜnde BİZİM DE GÜNÜMÜZ OLUR.. :59::59::59:
sevgiyle kalın....:58::58:

evet canımm kımsecıkler yok.. gunde kackez gelıyorm kımse ugramamışş baska topıclerle mı aldatıyolar bızı acaba???:1::1: hemm sabret acelya Rabbıım ol dedıgnde olucak ve omuuurrr boyu bebegnle anneler gununu kutluycaksn ınsallaahhh... Allahım kımseye aratmasn herkese tattırsn ınsallah bu duyguyu..

kızlar 2 gündür giremedim evde yoktum. açelyacım gelmemek olmaz biz dostuz artık. seni ararız burada. bizim omuz omuza beklememiz lazım daha demek ki :)))

Merhba kızlar bende ıkı gundur gıremedım mısafırım vardı pc acamadım. Umarım herkes ıyıdır ben sımdılık cok ıyıyım Allaha sukurler olsun. Bugun ogleden sonra doktora gıdıcem keseyı gorebılecekmı bakalım. Rabbmden hayırlsıı. Bu arada bır haftadır hıc tatlı yada abur cubur yıyemedıgım ve ogunlerım az ve sık sık oldugu ıcın 1.5 kılo verdım:) Buda bana ıyı geldı malum tedavı suresınce 3 -4 kılo almıstım. Hepınızı opuyorum doktordan gelınce yazarım.

nu gün dr günü aşılama sonrası kontrole gidecektim 8 gün sonra anca gidiyorum...bu gün dr neler söylecek merak ediyorum..şu anda tam yumurtlama dönemindeyim hemde öyle bir yumurtladımki kasıklarım bile şiş gibi :)))yumurtluyoz yumurtluyoz ama sonuç yok...bu ay normal yoldan deneyeceğiz..

selam kızlarrrrrrrr nasılsınınz ben bugün biraz daha iyiyim sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam kızlarrrrrrrr nasılsınınz ben bugün biraz daha iyiyim sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canım. teşekkür ederiz.

nu gün dr günü aşılama sonrası kontrole gidecektim 8 gün sonra anca gidiyorum...bu gün dr neler söylecek merak ediyorum..şu anda tam yumurtlama dönemindeyim hemde öyle bir yumurtladımki kasıklarım bile şiş gibi :)))yumurtluyoz yumurtluyoz ama sonuç yok...bu ay normal yoldan deneyeceğiz..

hayırlısı olsun sermuh. sen neden preseed denemiyorsun???etkisi olabilir canım.

Merhba kızlar bende ıkı gundur gıremedım mısafırım vardı pc acamadım. Umarım herkes ıyıdır ben sımdılık cok ıyıyım Allaha sukurler olsun. Bugun ogleden sonra doktora gıdıcem keseyı gorebılecekmı bakalım. Rabbmden hayırlsıı. Bu arada bır haftadır hıc tatlı yada abur cubur yıyemedıgım ve ogunlerım az ve sık sık oldugu ıcın 1.5 kılo verdım:) Buda bana ıyı geldı malum tedavı suresınce 3 -4 kılo almıstım. Hepınızı opuyorum doktordan gelınce yazarım.

cnm inşallah keseyi görürsün. fasulyeye mi benziyor yoksa tam yusyuvarlak daire mi bana söyle buradan. tahmin yapıcam :)))

ceymi inşallah güzel haberler verecez (bir gün) ama hangi bilinmez:))))
dün dr kontrolüne gittim yumoşlarım büyümüş şükür ki kist filan yok..dr yumurtya rezervlerimin iyi olduğunu söyledi...haftaya salı yine kontrolüm var.dr um ısrarla sen hamile kalırsın o kadar sene beklemişsin 2011 senin yılın olacak sen doğuracaksın problem yok diyor...bu bile güzel geldi bana...bu arada ruh halimi çok beğendi...normalde bu kadar senenin ardından çok kötü halde olunurmuş bravo dedi...bilmiyorki benim gönlü zengin dertlerimi paylaşabildiğim kadınlar kulubünde çok güzel arkadaşlarım sırdaşlarım var...sizlerlerle paylaşmak konuşmak bir kaç satırda olsun yazmak ve anlatabilmek çok güzel şey....
sizi seviyorum arkadaşlar...
inşallah ceyminin dediği gibi güzel haberlerde paylaşacağız...

Back
X