Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
kızlaaaarrrr ben geldim epeydir giremiyordum hepinizi çok özledim bu aralar yoğunum öğretmen atamaları var tercih işlemleriyle uğraşıyorum bebek işleri yine beklemede temmuzda tüp bebek yaptıracağız inş hala dinleniyoruz eşim sabırsız temmuzu beklemek istemiyor ama mecburuz artık bekleyeceğiz bugün tek başıma yürüyüşe çıktım hayal kurdum(herzamanki bebek hayalleri)hamileliğimi doğum yaptığımı arkadaşlarımın sevdiklerimin yanıma geldiklerini ve enteresan bi şekilde bebeklerimi ikiz hayal ettim hep ve bu mübarek cuma gününde ikizlerim olması için dua ettim ve sizler içinde benim gibi bebek hasreti çeken herkes için....İçimde hiç tükenmeyen garip ama büyük bi umut var hiç bir zaman umutsuzluğa düşmedim inanıyorum kızlar Rabbime güveniyorum bebişlerimiz gelecek inş bize

:43::43::43:bugün doğum günüm 29 yaşıma girdim.ama çoooooooook sıkııcı bir gün nedense bugün havada kapalı.ilk defa bir doğum günümde bu kadar sıkıldım çooooooooooooook.:43::43::43:

canım yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk ve en önemlisi sevimli,akıllı bebiş getirsin:)herşey gönlünce olsun...

sermuhum sana birşey söyleyeceğim sen eşini vitaminlerle destekledinmi hiç bize hep sebebpsiz dediler sonradan sebep çıktı eşime verdiğim vitaminlerle çare buldum.
bilgem bende rahim filmi çektirdim ama aşılamalarımdan önce evet acıyor 5 dak filan ama inan dayanamıyacak bir acı değil hemde eski sistem röntgen cihazıyla çekildi işlem bitince yürüyerek çıktım hastaneden bence gereksiz yere narkoz alma derim doktorlar artık sezeryanla doğumlarda bile genel anesteziyi tercih etmiyorlar biraz sıkıcan dişini be güzelim korkma öpüyorum seni

canım mrb benim eşimde de ileriye harekette problem var ileriye hareket %10 civarında hangi vitaminleri kullandı eşin öğrenebilirmiyim?

ben de dün doktordaydım. geç kaldık biliyorum ama doktorum ancak karar verdi. cuma günü rahim filmi çektireceğim. anesteziye gerek yok 5 dk dedi ama ben çok korkuyorum. hastalığım da bitmek üzere. hayırlı olsun inşallah.

sermuh'un dediği gibi herhalde bu site olmasa ben de daha kötü olurdum. insanın kötü gününde kaderdaşı olması gibisi yok cünkü sizi en iyi sizin derdinizi ceken anlıyor. bu anlamda cok sanslıyım.

hepinize güzel bir gün diliyorum.:nazar:

bilgecim geçmiş olsun bende 2 sene önce anestezi ile çektirmiştim ama kolay bi filmmiş ben canımın tatlılığından dayanamam diye anestezi almıştım:)Umarım herşey yolundadır....

kızlar eve geldim.
artık negatif bende yalama yaptı :)kırmızı geldimi ohh stresten kuruldum deyip gezmeye başlıyorum...bu seferki negatif çok yıpratıcı olmadı 15 dk da atlattım..hatta kızmızı cuma geldi gece istiklal caddesindeydim sabaha karşı 3,30 da eve geldik ordan geldik ertesi günü öğlen yola çıktık denizliye ve pzt döndük...alıştım heralde artık..
bu son aşılamaydı artık aşılama filan yok...ve son kez tüp bebek deneyeceğim oda olmazsa bu sayfa kapanır.bu kadar denedikten sonra heralde ilerde keşke uğraşsaydım diyecek bir şey kalmaz..
iş görüşmem olumlu geçti karşınızda home office bir genel müdür var.:)))hemde kar ortağı oluyorum...bu arad çocuğum olursa yine aynı şekilde çalışmaya devam nasıl olsa evden yürüteceğim :))çocuk sahibi olmak dışında hayatta herşeyde çok ballıyımm:)
yarın nsaipse sultan ahmet ve eyüp ziyaretleri var sizlerde bol bol dua edicem...en yakın zamanda 4444 duasını okumayı düşünüyorum....tüp bebek işine başlamadan bitirmek istiyorum..
tüp bebek işinide yaz geçtikten sonra düşünüyorum çünkü yazınnnn tatilllll zamanıııı:))))))o sıcaklarda stresten çarpılmaya gerek yok bua rada dinlenmiş ve toparlanmış olurum :)))
nekroskopiiii tebriklerrrr iyiki ilk testi dikkate almadın....bizi dualarında unutma emin ol her şey çok yolunda gidecek pıt pıtları duyacak ve zamanı gelince bebişini kucağına alıp koklayacaksın...

bilge bilge ne yapsak kii bence sen atla gel istanbula gezelimmmmm yada ben antalyayaaa ama sonuçta gezelim.....kızmızı bayraklar bizden gitmiyor:((((ama içimde bir his var diyorki sen hamile kalacaksın bilgede hamile kalacak....canım arkadaşım dualarımda baş köşedesinnn öpüyorummmmmm

Sermuhum ne güzel yazmışın canım inş tüp bebek tutacak Bilgecim sende aynı şekilde üzülme sakın herşeyin zamanı var.Sermuhcum içindeki o güzel ses Aylinde hamile kalacak diyor mu:)

Sermuhum ne güzel yazmışın canım inş tüp bebek tutacak Bilgecim sende aynı şekilde üzülme sakın herşeyin zamanı var.Sermuhcum içindeki o güzel ses Aylinde hamile kalacak diyor mu:)

ahhh aylin ahh hep dua ediyorum hepimiz için...hamile olanlar içinde dua ediyorum..ben tam ümidimi yitiriyorum dr ısrarla sen hamile kalacaksın diyor..bu dr a gitmek bana terapi gibi geliyor...bu gün çeyizlerimi düzenledim...arasında pembe bir battaniye ve yastık kılıfı ve sarı bir bebek yazması vardı vardı annem dikmişti çıkardım artık çeyizimden adaşın bir arkadaşım var hamile kaldı büyük ihitimalle bebeği kız ona hediye ediceğim..çok heves etmiştim bebeğime onu sarmak için ama olmuyor ne yapayım baktıkça hatırlamak yaramı deşmek istemiyorum...offf böyle tuhaf bir ruh halindeyim ...5 vakit namaz kılıyorum ve her vakitte dua ediyorum hepimiz içinn inşallah bizde anne olacağız ve eşlerimizde baba olacak..

kızlar hepinize merhaba ben çokdandır giremiodum..kum döküomusum dr gittrim idrar sonrası hep yanmam oludu agrı oluodu dr kum dedi yumortalar rahimde iltihaplı dedi sistitmiş adı hastalımın igne yiyorum 3tane kaldı hiç sevmem igneyi ama basıma geldi hep göbektwen kalçadan...neyse ignelerim bittsin dogum dr görüşcem ama kendi dr degil özele gitmicem artık devletr hastanesine herhangi bi dr görüşcem safdece iltihaplarımı anlatmak için...işte böyle kızlar

kızlar hepinize merhaba ben çokdandır giremiodum..kum döküomusum dr gittrim idrar sonrası hep yanmam oludu agrı oluodu dr kum dedi yumortalar rahimde iltihaplı dedi sistitmiş adı hastalımın igne yiyorum 3tane kaldı hiç sevmem igneyi ama basıma geldi hep göbektwen kalçadan...neyse ignelerim bittsin dogum dr görüşcem ama kendi dr degil özele gitmicem artık devletr hastanesine herhangi bi dr görüşcem safdece iltihaplarımı anlatmak için...işte böyle kızlar

geçmiş olsun sancal tez zamanda iyleşirsin inşallah ...

mrb canım çok geçmiş olsun bel ve kasık ağrıları normalmiş diye biliyorum kendine ve bebşe dikkat et:):)

tesekkur ederım canım.. smdı cok sukur daha ıyıyım.. senı merak etmıstım ınanın dua edıyorum her aklıma geldıgınızde.. Rabbıme guvenıyorum demıssın ne guzel Rabbım den umut kesılmez arkadasım.. hakkımızda hayırlısı..

bılgecım.. merak ettım senı arkadasım.. nasılsın,nasıl gectı rahım fılmın? agrın sızın yoktur cnm ınsallah... hadı hayırlı haberler ınsallah..

mrb...canım çok sıkkkındı. nasıl denk geldin bana.. bugün doktora gittim aynı dert bende de varmış..böbrekler,idrar yolları vs tamamen iltihaplanmış ve kum döküyormuşum.bana da bir sürü iğne ve ilaç verdi.. bundan kurtulmanın yolu 2 ile 6 ay arasında değişiyor dedi. benim merak ettiğim acaba bu iltihap iğnelerin etkisiyle tamamen yokolacak mı? yani tüpleri falan tıkama olasılığı olur mu biliyor musun?birde çocuk işine kistler yetmiyormuş gibi birde bunun için mi ara vericez? oofff sil baştan rahim filmi falan şimdi içime iyice kuşku düştü :(

Son düzenleme:
mrb...canım çok sıkkkındı. nasıl denk geldin bana.. bugün doktora gittim aynı dert bende de varmış..böbrekler,idrar yolları vs tamamen iltihaplanmış ve kum döküyormuşum.bana da bir sürü iğne ve ilaç verdi.. bundan kurtulmanın yolu 2 ile 6 ay arasında değişiyor dedi. benim merak ettiğim acaba bu iltihap iğnelerin etkisiyle tamamen yokolacak mı? yani tüpleri falan tıkama olasılığı olur mu biliyor musun?birde çocuk işine kistler yetmiyormuş gibi birde bunun için mi ara vericez? oofff sil baştan rahim filmi falan şimdi içime iyice kuşku düştü :(

canım valla bana bitane suya karıştırılmalı antibiyotik 1kullanmalık 6tane agrı kesici igne verdi karnım yumusadı gibi oldu ama bilmiyorumdsa ben bu hafta içi bide doghum dr görüsecem yani rahimdeki ve yumoşlaerdeki iltihap için

canım valla bana bitane suya karıştırılmalı antibiyotik 1kullanmalık 6tane agrı kesici igne verdi karnım yumusadı gibi oldu ama bilmiyorumdsa ben bu hafta içi bide doghum dr görüsecem yani rahimdeki ve yumoşlaerdeki iltihap için

şuan 10 tane iğnem var.sonrasında da antibiyotiğe devam.. doktorla görüştükten sonra bana da haber verir misin? ben de gidip kadın doğumcunun bir fikrini alıcam ama her doktorun diyeceği gibi önce ilaçlarını kullan iyileş,bizimle işin ondan sonra diyecek.. böyle giderse bu yaz da boş geçecek anlaşılan :(

ceymiye

spermler yıkama sonrası 90-95 milyon çıkıyor gayet iyi görünüyor...ve artık onu şunu kullan desem hayatta yapmaz oda bıktı..ama iyi beslenmenin faydası var ilk hamileliğimde çin gribi çıkmıştı piyasaya bizde çok dikkatli beslenmiştik kendiliğimden hamile kalmıştım...şimdi aşılamalarda hamilelik oluşuyor..hakkımızda hayırlısı artık dr ne derse onu yapıyorum...dr ısrarla sen hamile kalacaksın sende problem yok diyor ...

canım bizimde sayımız 100 milyondu ama olmuyordu detaylı bir sperm testi yapıldı harekette ve morfolojide sorun çıktı dnasında hasar çıktı morfoloji çok önemli gebelik oluşabilir devam etmeyebilir o yüzden dedim, eşim 2 ay kullandı hamilelik oluştu bende kendiliğinden ,çünkü bendede sorun yoktu....

canım mrb benim eşimde de ileriye harekette problem var ileriye hareket %10 civarında hangi vitaminleri kullandı eşin öğrenebilirmiyim?

canım öncelikle hareket için ben preseed kullandım eşimede proxeed plus,omega 3,6,9,klomen,l-argine,arı sütü bal polen ,keçiboynuzu,korean ginsengi,ısırgan yemeği yaptım ve kırmızı et yedirmedim hiç ve bol yeşillik hareketi artırmak için sık cinsel ilişki

bılgecım.. merak ettım senı arkadasım.. nasılsın,nasıl gectı rahım fılmın? agrın sızın yoktur cnm ınsallah... hadı hayırlı haberler ınsallah..

sağol canım benim. çok teşekkür ederim. keşke anestezili olsaymış dedim. ağlamadım ama bayılacağımı sandım. kıpkırmızı oldum. doktora çok kızdım ama olan olmuştu..tüplerim açıkmış. ayrıca 3 ay aşılama yapılmayacak bizi kendi halimize bıraktı. zaten acımdan gözüm bir sey görmedi ne oturabildim ne wc ye gidebildim. kanamam bugun durdu :(((

bilge allahın izniyle iyisindir inş....

çok teşekkür ederim tatlım iyiyim. Allah kimseye vermesin bu filmi çok zormuş.

ben de çok merak ettim.. inşallah bir aksilik çıkmamıştır :26::26:

sağol bitanecik arkadaşım. valla geçti çok şükür. temiz sonucu aldık. kendi kendimize deneyeceğiz 3 ay. benden aşılama haberi yok bi süre daha.

Back
X