Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aylincim hoşgeldin sen de. özlüyoruz tatlım seni bunu bil... eliz81'i düşünüyorum bu ara o nerelerde?
sağol canım benim. çok teşekkür ederim. keşke anestezili olsaymış dedim. ağlamadım ama bayılacağımı sandım. kıpkırmızı oldum. doktora çok kızdım ama olan olmuştu..tüplerim açıkmış. ayrıca 3 ay aşılama yapılmayacak bizi kendi halimize bıraktı. zaten acımdan gözüm bir sey görmedi ne oturabildim ne wc ye gidebildim. kanamam bugun durdu((
çok teşekkür ederim tatlım iyiyim. Allah kimseye vermesin bu filmi çok zormuş.
sağol bitanecik arkadaşım. valla geçti çok şükür. temiz sonucu aldık. kendi kendimize deneyeceğiz 3 ay. benden aşılama haberi yok bi süre daha.
sağol canım benim. çok teşekkür ederim. keşke anestezili olsaymış dedim. ağlamadım ama bayılacağımı sandım. kıpkırmızı oldum. doktora çok kızdım ama olan olmuştu..tüplerim açıkmış. ayrıca 3 ay aşılama yapılmayacak bizi kendi halimize bıraktı. zaten acımdan gözüm bir sey görmedi ne oturabildim ne wc ye gidebildim. kanamam bugun durdu((
çok teşekkür ederim tatlım iyiyim. Allah kimseye vermesin bu filmi çok zormuş.
sağol bitanecik arkadaşım. valla geçti çok şükür. temiz sonucu aldık. kendi kendimize deneyeceğiz 3 ay. benden aşılama haberi yok bi süre daha.
çoooooooooooook geçmiş olsun canım
ya bılgecım... bn sana demıştm ama yaaa.... anestezı al bayılcak gıbı oluyosun dıye.. ama cok şukur atlattın ve cok şukur temız acık kanallarn atlattın canım bnm... hem ınsallah hamış nkalırsn bn cok duydm rahım fılmındn snra hamıle kalanları. belkıde dr un da bu yuzden asılama ya ara vermıstr hayrlısı canımm
bende demiştim((( hadi geçmiş olsun atlattın bana ilk filim çekildiğimde hafif bir tıkanıklık vardı geçti dediler ama daha sonra kendiliğimde hamile kaldığımda o tıkanıklık var geçti dediği yerde dış gebelik oluştu tabi ben filmi çekildikten 3-4 sene sonra oldu bu...inşallah kendiliğinden hamile kalırsında artık kurtulursun şu eziyetten..
bilgemmmmm bidenem şükür kurtuldun bak bizlerde geçtik bu yollardan canım bak göreceksin kendiliğinden olacak inşallah ayyyyy hadi hayırlısı bakalım![]()
hayattaki en zor şey ne diye sorsalar bana çocuk yapmak hamile kalmak derim derim.ne zor şeymiş bu ya.
:84::84::84:
evet evet bılgecımmmmm... hem kımden oldugu cogu zamn bellı olmayn hemde bı cocugn gelecegnı karartıklrı ıcın gıcık oluyorm.. bıde bırakmıyolarmı sokakta...sukursuz ınsanlar...
içip içip bir gecede hamile kalan bar kızlarına sinir oluyorum![]()
canım öncelikle hareket için ben preseed kullandım eşimede proxeed plus,omega 3,6,9,klomen,l-argine,arı sütü bal polen ,keçiboynuzu,korean ginsengi,ısırgan yemeği yaptım ve kırmızı et yedirmedim hiç ve bol yeşillik hareketi artırmak için sık cinsel ilişki
yok ben hemen hamile kaldıkları için sinir oluyorum babalı babasız farketmiyor :)))
bi de bize bak
bol sex+ ilaç +iğne + düzenli beslenme + vitamin takviyesi = mortingenşıtrayze
ay bilge ya çok komiksin artık kendimizle harika bi şekilde dalga geçiyoruz buda bi gelişme bence:))))
bennde bolnol geziyorum sabah yürüyüşler akşam yemeklerinde ekmek yok öglen sadece kelloks 1kilo verdim kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr tüpe gidersek hem daha iyi olcak hemde benim moralim daha eyi olcak.......herseyede boşverdim artık aman pürtttttttttttttttttt![]()
yok ben hemen hamile kaldıkları için sinir oluyorum babalı babasız farketmiyor :)))
bi de bize bak
bol sex+ ilaç +iğne + düzenli beslenme + vitamin takviyesi = mortingenşıtrayze