Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende burdayımmm...bilgisayarım bozuldu format attırdım .bu arada gezmelerdeydim hafta sonu zonguldak ereğli düzce akçakoca gezdim geldim....ve bu kadar gezmeye feci nezle ve grip oldummm 2 gündür hastayımmm...adet günüm perşembe ya hamileysem diye ilaçta içmedim.burnuma fiskiye takılmış gibiyimmm:))))
idrar yolu böbrek..vs iyice kapmışım şifayı.10 gündür hastanedeydim.. doktor kist için doğum kontrol hapı vermişti. hastanede içemedim,yarısı kaldı. ve adetim 8 gün önce geldi... bugün doktora gidicem bakalım ne olacak? kist geçmişse ne yapacağım onu da bilmiyorum.hastane ve o kadar ilaçtan sonra sanırım yine evdeki hesap çarşıya uymayacak![]()
yapalım derse 3.aşılamaya hemen başlamak istiyorum,arkadasından hemen 4. ye..
olsun bitsin,tutmazsa tutmasın hemen bunalıma girip atayım en azından.. beklemek daha zorrr(
ayy sermuh ozlettın kendını.... de sen yaramazlık yapmışsn arkadasm ne ışın vr bu kdr gezmelerde tabı nezle olcan.. dıkkat et evet ılac alma.. bılıyosunuz bnde hamıle oldugumu bılmeden grıp oldm snıp ılac ıcmıştm cookkk.. sımdı vrya bılge bnı gebertcek yıne umut verme dıe ama napııımm kıyamıyorm sıze..![]()
zaten hapşırmaya başladım eyvahhh dedim....inan çok ağır geçiyor ve ilk aklıma sen geldin....senin yüzünden ilaç içmedim...:))))) ama ümitlenmeyelim hiç hamilelik belirtisi yok.....yani bu ay ben yine es geçer...:)))
idrar yolu böbrek..vs iyice kapmışım şifayı.10 gündür hastanedeydim.. doktor kist için doğum kontrol hapı vermişti. hastanede içemedim,yarısı kaldı. ve adetim 8 gün önce geldi... bugün doktora gidicem bakalım ne olacak? kist geçmişse ne yapacağım onu da bilmiyorum.hastane ve o kadar ilaçtan sonra sanırım yine evdeki hesap çarşıya uymayacak![]()
yapalım derse 3.aşılamaya hemen başlamak istiyorum,arkadasından hemen 4. ye..
olsun bitsin,tutmazsa tutmasın hemen bunalıma girip atayım en azından.. beklemek daha zorrr(
kızlar bende burdayımmm...bilgisayarım bozuldu format attırdım .bu arada gezmelerdeydim hafta sonu zonguldak ereğli düzce akçakoca gezdim geldim....ve bu kadar gezmeye feci nezle ve grip oldummm 2 gündür hastayımmm...adet günüm perşembe ya hamileysem diye ilaçta içmedim.burnuma fiskiye takılmış gibiyimmm:))))
bilge nasılsın.
ayy sermuh ozlettın kendını.... de sen yaramazlık yapmışsn arkadasm ne ışın vr bu kdr gezmelerde tabı nezle olcan.. dıkkat et evet ılac alma.. bılıyosunuz bnde hamıle oldugumu bılmeden grıp oldm snıp ılac ıcmıştm cookkk.. sımdı vrya bılge bnı gebertcek yıne umut verme dıe ama napııımm kıyamıyorm sıze..![]()
kızzzlllaarrrr......... dr uma gttım bgnn ve cınsdıyetımızı ogrendım... Allah nasıp ederse kıızımız oluyoooRabbım sızlerede gostersn ınsallahhhh...
çekik gözlü küçük çinlilerin hesabı hala doğru demekki. kan testin cortladı canım baksana :))) hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim. kız evlat başkadır. annenin dostudur.
kızzzlllaarrrr......... dr uma gttım bgnn ve cınsdıyetımızı ogrendım... Allah nasıp ederse kıızımız oluyoooRabbım sızlerede gostersn ınsallahhhh...
hoşgeldiiiin sermuh, geçmiş olsun okadar gezersen hastalanırsın tabi maşallah Evliya Çelebi gibisinçoook geçmiş olsun dikkat et kendine.
hayırlı olsun canım.Allah dualarını kabul etsin.doktora gittim kist kaybolmuş sonunda..idrar yolu böbrek falan filan... boşverdim..
aşılama yaptırmaya karar verdim..klomene başladım bugün.. Allah ım inşallahh bu sefer boş çevirmez, benim için de dua edin...
kırmızılar geldi yine çok feci ağrılı oldu mide bulantısı kusma ishal şiddetli ağrı ve bayıldım.. çok fena oldum...dr u aradım şimdi nasıl bir yol deneyeceiz diye bu gün karar verecek öğleden sonra görüşeceğiz..(((