• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2011 Ocak'ta Aşılaması Başarısız Olup Umudunu Yitirmeyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizce kaç aşılama sonra tüp bebeğe geçilmeli?

• Ankete Katılan
    63
Sermuh ve ergitess Allah yardımcınız olsun,maddi ve manevi olarak yıprandığınız bu yoldan Allah boş çevirmesin sizi..

aylincim zor kısmını atlattın sayılır,az kaldı.. inşallah nur topu gibi bir meleğin olur..

ilgimdisi, şuan en çok senin yerinde olmayı isterdim. nasıl heyecanlısındır kimbilir. Allah hayırlısıyla rahat bir doğum yapmanı nasip eder inşallah..

sancal, sen tüp yaptırmayı düşünüyordun dimi.. hadi benden önce davran,hepiniz hamile kalın ben de gaza geleyim.yoksa yaptıracağım falan yok..

ve bilge... nerelerdesin demiycem. inşallah üzüntünü atıp o deli dolu eski günlerine geri döner ve burada yaptığın esprilerle gülümsememi sağlarsın..

bana gelince.. depresyon zirve yapmak üzere.. kabuğuma çekildim,eve kapattım kendimi,kimseyi görmek bile istemiyorum.. aralıkta tüp bebek için start vermeyi düşünüyordum ama kızlar ben yapamıycam,olmazsa kaldırabilecek bir psikolojide değilim.sanırım yaza kadar erteleyeceğim.para durumları da pek iç açıcı değil.ev almayı düşünüyoruz,bir sürü borca giricez, tüp bebek için şuan 1 denemelik maddi imkanım olabilir. bundan dolayı gerginim ve cesaret edemiyorum..
hergün takip ediyorum sizi ama yazacak bişi bulamıyorum.durumum vahim. psikiyatriste gitmiştim,adam bana dediki benim de kardeşimin 10 sene olmadı falan filan.. ilaç verdi.. ama içmiyorum malum her ay adet sonrası hüsran yaşıyor olsam da, adet öncesi de belkiiii demeye devam ediyorum..inşallah bu belkiiiiler daha fazla sürmez de bebeğim kendiliğinden geliverir...

zamanı gelınce bnm yerımde de olucaksın ınsallah arkadasım,sadece vaktı saatı henuz gelmemıstır sadece sabır ve dua baska caremız yokki... ama kendını eve kapayarak hıc ıyı yapmıyosun kafana taktıkca sansını hep azaltıyosun bıseylerle ugrasman gerek ... Rabbım hem ev ıcın hem yavrun ıcın bı kolaylık dusunmustur elbetteki hem belkı yenı ev yenı bebek olur bellı mı olur... hayırlısıyla ınsallah

buarada ergıtess.... bı tane embrıyo az canım en az soyle dr una 2 tane transfer ıstıyorum de tabı kac tanesı catlayıp olgunlasıcak gelısıcek bılmıyorum yumurtalarn toplangnda ama .... bn oyle dusunuyorum hattta kacc yasndasn bılmıyorumda 3 bıle ısteyebılırsın tatlım... sansın bı okdr artar..

sermuhum sne naptın? habersz bırakma,bılgecım atlattınmı hadı gel ozledık... aylıncım bebısını operım dıkkat et melegıne...

bıze gelınce artk son zamnalrm herseyımız hemen hemen hazır... kızımı beklıyoruz ve hep sızın ıcın dua edıyorum ınanın bana tek tek anıyorum hepınızı tanımasamda ıcımden gelerek soyluyorumki tanısam ancak bu kdr dusunurdum sızleri.... yrn dr kontrolumuz vr saat 4 te yıne nst ye baglanıcak ve dogum tarıhımız kesınlesıcek... haberlerı yazarım teyzeleri.. ıyı gunler hepınıze

Sabah 9.30 da aradilar gelin her sey yolunda gayet iyi transfer yapicaz dediler tabi hazirlik derken ben anca yetistim hastaneye.

Simdik hasteneden 2 bebegimi aldim eve geldim...bebislerimizin 5 kardesleri var onarida dondurttuk...her sey super gecti transfer yapildi yapildigi yerden hic kalkmadan beni 3 saat orda yatirdilar.cmt gunu oglene kadar yemek yemek ve wc icin kalkicam onun disinda hep yatt...aylin ilgimdisi bedduaniz tuttu bem cmt diyordum pers den yattim kaldim...belim agiriyor yatmaktan...kasiklarim agriyor ...
Ilgimdisi 10 ekim sabah test gunum yani sen kizina kavusmadan sana guzel haberlerimiz yetisir insallah...
Son bir sigara ictim ve test sonucu belli olana kadar icmeyecegime yemin ettim...kankacim bilgecim arada benim yerime bir kac nefes cek ben burdan hissederim:)))

Isimlerini tek tek yazmiyorum diye gucenmeyin sakin hepinize kcak dolusu sevgiler...

Sabah 9.30 da aradilar gelin her sey yolunda gayet iyi transfer yapicaz dediler tabi hazirlik derken ben anca yetistim hastaneye.

Simdik hasteneden 2 bebegimi aldim eve geldim...bebislerimizin 5 kardesleri var onarida dondurttuk...her sey super gecti transfer yapildi yapildigi yerden hic kalkmadan beni 3 saat orda yatirdilar.cmt gunu oglene kadar yemek yemek ve wc icin kalkicam onun disinda hep yatt...aylin ilgimdisi bedduaniz tuttu bem cmt diyordum pers den yattim kaldim...belim agiriyor yatmaktan...kasiklarim agriyor ...
Ilgimdisi 10 ekim sabah test gunum yani sen kizina kavusmadan sana guzel haberlerimiz yetisir insallah...
Son bir sigara ictim ve test sonucu belli olana kadar icmeyecegime yemin ettim...kankacim bilgecim arada benim yerime bir kac nefes cek ben burdan hissederim:)))

Isimlerini tek tek yazmiyorum diye gucenmeyin sakin hepinize kcak dolusu sevgiler...

aman aman amannn,,,masallah bebeklerıne annesi.... ıcıme doguyor hamıleler hıssedermıs bu kez olucak arkadasım... oyy ne guzel dondurtmussundaa..... Allahım sanada ısteyen dıger butun arkadaslarımada bukutsal duyguyu tattırsın bır tekmesı bıle nasıl tatlı anlatamam sıze... Rabbım duysun dualarımı kabul etsın ınsallah.... ohhh yat ıste ne guzel canıma degsın... hatta butun bu emeklerınede degsın... sıgara bnde ıcmıyorm kımse ıcemez dıye yazmıstım cok sevındım ıyı oldu canım hala arada ıstıyor ama doguncada emzırırsem ıcmycegme yemın ettım bnde.. ayy 10 ekım hee... hadı ınsallahh ıkımzdede heyecan dorukta burdan haberını alamasamda cep no mu yollmıstım sermuhum sana msj at mutlaka cıfte sevınc yasıyım...

kızlar hadı sıra sızde...:nazar:

aman aman amannn,,,masallah bebeklerıne annesi.... ıcıme doguyor hamıleler hıssedermıs bu kez olucak arkadasım... oyy ne guzel dondurtmussundaa..... Allahım sanada ısteyen dıger butun arkadaslarımada bukutsal duyguyu tattırsın bır tekmesı bıle nasıl tatlı anlatamam sıze... Rabbım duysun dualarımı kabul etsın ınsallah.... ohhh yat ıste ne guzel canıma degsın... hatta butun bu emeklerınede degsın... sıgara bnde ıcmıyorm kımse ıcemez dıye yazmıstım cok sevındım ıyı oldu canım hala arada ıstıyor ama doguncada emzırırsem ıcmycegme yemın ettım bnde.. ayy 10 ekım hee... hadı ınsallahh ıkımzdede heyecan dorukta burdan haberını alamasamda cep no mu yollmıstım sermuhum sana msj at mutlaka cıfte sevınc yasıyım...

kızlar hadı sıra sızde...:nazar:

Sonucu mutlaka en hizli sekilde bildirecegim bilgenin ve senin no var bende eger kendim gec yazacak olursa mutlaka birinizi arar siteye yazdiririm...bu dk ya kadar her sey iyi gidiyordu simdi heyecan hafiften basliyor...

Bilgeeee nirdesin kanka bak bir suru sayfa gecti ...destekci oldugunu bilmek yeter optum....

Sonucu mutlaka en hizli sekilde bildirecegim bilgenin ve senin no var bende eger kendim gec yazacak olursa mutlaka birinizi arar siteye yazdiririm...bu dk ya kadar her sey iyi gidiyordu simdi heyecan hafiften basliyor...

kesınlıkle haber vermelısın.. heycan ıyıdır adrenalın salgılarsın ohh belkıde bebıslerın hosuna gıdeer kıpır kıpır olusun.. stres olmasnda varsn heycanlı ol yani..

yaa hakketen kızlar bılge nerelerde.. okullar acıldı kızyla ugrasıyodur dıye dusunuyorumda yınede arada ugrardı.. hanımagasndan ızın almadan nasıl olurda gelmez buraya:1:

Ilgimdisi sanirim bilge cok yogun yosa muhkkakgelirdi...
Simdi senin neden bu kadar duzenli cevapladigini anliyorum ..totisim yataga yada koltuga sbitlendi basimdada bir nobetci yazmaktan baska yapacak bir sey yok netboku bile cep telefonlarini elletmiyorlar Allahtan ipad var apple onun zarari yoktur diye ikna ettim simdi ondan yaziyorum..bu alette olmasa naneyi yedik...

Ilgimdisi sanirim bilge cok yogun yosa muhkkakgelirdi...
Simdi senin neden bu kadar duzenli cevapladigini anliyorum ..totisim yataga yada koltuga sbitlendi basimdada bir nobetci yazmaktan baska yapacak bir sey yok netboku bile cep telefonlarini elletmiyorlar Allahtan ipad var apple onun zarari yoktur diye ikna ettim simdi ondan yaziyorum..bu alette olmasa naneyi yedik...

ohh.. daha dur bakalım... bıde hamıle oldugunu ogren Allahın ıznıyle o zaman hııccc kıpırdatmıcaklar senı durmadan sararsın bnm gbı artk buraya.. sen bı gorsen bn neler neler yaptım kızıma ınternette 100 tl olan seyı 15 tl ye mal ettım mesela... logusa serbet takımı yaptım kendım... nette 90 dan baslıo 180 tl lık lokum agacını kendm yaptım 20 tl ye vs... hfta sonu yuklerm vakıt gecer sızede

sermuhçuğum ne güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin inşallah canım merakla bekliyorum bende sonucu ilgidimsi senide sağ salim allah kurtarsın canım bilgeme ne oldu yaaaa kötü birşey yoktur inşallah hepinizi çok öpüyorummmmmm

sermuhçuğum ne güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin inşallah canım merakla bekliyorum bende sonucu ilgidimsi senide sağ salim allah kurtarsın canım bilgeme ne oldu yaaaa kötü birşey yoktur inşallah hepinizi çok öpüyorummmmmm

Amin guzelim...totisi yatirdik yattik kaldik fena sikidim bir yandan gece sabahlara adar ayaklarim yandi buz bloklari koydum oyle yatabildim bu gun disarda yagmur hava soguk ben kisacik sort atlet yanginlardayim kasiklarim agriyor falanfilannnn sabirla 10 ekimi bekliyoruz....

gunaydın kızlar

dun dr umzdydık 2700 olmus Alaram 49 cm masallahı var:nazar::nazar::nazar:

ama bn hıc memnun cıkmadım dr umdan her ay ozel muayenehanesıne gıttım bn bu adamn 150 tl verdım anlasmamızda ssk da yapıcaktm dogumu cunku kalp raporum vr bı arkadasyla gorusup bana randevu verıcektı ssk dan cunku hem dogum dr una hm kalp dr una dogum anında mılayrları dokmek ıstemedım... dun bana ne dedı serefsız bılıyomusunuz ee.. yenı kanuna gore artk ssk da degılız vs vs.. bnımle butun ılıskısını kestı butun bılgılerımı verdı 9 aylık elıme.. sonuc bn ortada kaldım anlıycagınız.. 30 haftayı gectgm ıcın hıc bır ozel hastnenınde dr ları kabul etmıyor dun aksamdan berı aglıyorum basım gozlerım felaket agrıyor nysekı bu sabah ıkı hastaneın dr larından 30 haftayı gecmemısım gbı randev aldım artk gıdınce durumumu anlatıcam elımde normal dogum yapamaz raporumda var bnı yıne ssk da dogurtsun ama bn herhafta kontrole gıdeyım doguma kadar aklım cok karıstı okdr cok uzuldumkii son haftalarımmm.... ve bn bu sorunlarla ugrasıyormmm

gunaydın kızlar

dun dr umzdydık 2700 olmus Alaram 49 cm masallahı var:nazar::nazar::nazar:

ama bn hıc memnun cıkmadım dr umdan her ay ozel muayenehanesıne gıttım bn bu adamn 150 tl verdım anlasmamızda ssk da yapıcaktm dogumu cunku kalp raporum vr bı arkadasyla gorusup bana randevu verıcektı ssk dan cunku hem dogum dr una hm kalp dr una dogum anında mılayrları dokmek ıstemedım... dun bana ne dedı serefsız bılıyomusunuz ee.. yenı kanuna gore artk ssk da degılız vs vs.. bnımle butun ılıskısını kestı butun bılgılerımı verdı 9 aylık elıme.. sonuc bn ortada kaldım anlıycagınız.. 30 haftayı gectgm ıcın hıc bır ozel hastnenınde dr ları kabul etmıyor dun aksamdan berı aglıyorum basım gozlerım felaket agrıyor nysekı bu sabah ıkı hastaneın dr larından 30 haftayı gecmemısım gbı randev aldım artk gıdınce durumumu anlatıcam elımde normal dogum yapamaz raporumda var bnı yıne ssk da dogurtsun ama bn herhafta kontrole gıdeyım doguma kadar aklım cok karıstı okdr cok uzuldumkii son haftalarımmm.... ve bn bu sorunlarla ugrasıyormmm
Yarabbim ne olmus yaa her seyin bir hayri vardirda o dr un sacini basini yolmak lazim...Allah yardimcin olsun ne olcak simdi.. Nasil yapcan sikintiya bak ya tam zamanini bulmus

Yarabbim ne olmus yaa her seyin bir hayri vardirda o dr un sacini basini yolmak lazim...Allah yardimcin olsun ne olcak simdi.. Nasil yapcan sikintiya bak ya tam zamanini bulmus

aradımmmm.... konustum........ agzıma gelenı saydımmmm........ kapadım.... baktım oglenden snra aradı dunku durumunun tam gun yasasıyla ılgılı bazı sorunlardn kaynaklandgnı vs vs... anlattı bu hafta ııcne gun verdı sanırım bu hafta degıl hafataya sezeryan olucam bellı oluck bu carsamba gunum en gec.... ama ettgm kufurun bını bın para olsun,,,ıcım soguduu rahatladım...

bızden haberler bole..... keyfım yerınde... sende ne vr ne yok sermuh ne hıssedıyosun.. aylın nerde bılge hala yok... ergıtess ten ses cıkmadı acelya antalya sancal... haftasonu gezıntısımı yapuosunuz...?

buarada ceymı tesekkur ederm canım... sık sık ugra merak edıyoruz ne vr ne yok?

ilgimdisi ne gezintisi... keşkeeee :(( çok kötüyüm.. bunalıyorum.. dışarıya çıktığımda can sıkıntısına alışveriş yapıyorum, saçma sapan gereksiz şeyler almaya başladım. en iyisi hiç çıkmamak..
Allah ım bana yardım etsinn.. hiç iyi değilim ben. her adet oluşumda daha da beter oluyorum sanki tekrar tekrar üzerime yük biniyor gibi geliyor..
ağlayasım geldi neden biliyor musun, kendimi hamile hayal etmeye çalıştım olmadı.. artık hayalimde bile olmuyor, Allah ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu gerçekten yaşatır inşallah.. bu duyguyu yaşamadan ölmek istemiyorum :43::43:

acelya dipten çık hepimiz iniyoruz diplere ve klasik cümleler yapacak olduklarımız yaptıktan sonra yapabilecek bir şey yok...

ilgimdisi şimdi sonuç ne oldu sen ne zaman doğuracan...?nerde doğuracan belli oldumu?
ben devamlı yatıyorum bana bakmaya kayınvalidem geldi.ben devamlı yatıyorum.2 gecedir sürekli ayaklarımda buz torbaları öyle belli belirsiz yatıyorum...sigara yok yemin ettimdi.rahimde ara ara kramplar oluyor bıçak batmış gibi.birde göğüs uçları renkleri farklılaşıyor gıbı ama uçları değil göğsun dipleri acıyor...yani totiş büyütüyom....ayaklarım yanmasa her şey daha güzel olacakta....

ilgimdisi ne gezintisi... keşkeeee :(( çok kötüyüm.. bunalıyorum.. dışarıya çıktığımda can sıkıntısına alışveriş yapıyorum, saçma sapan gereksiz şeyler almaya başladım. en iyisi hiç çıkmamak..
Allah ım bana yardım etsinn.. hiç iyi değilim ben. her adet oluşumda daha da beter oluyorum sanki tekrar tekrar üzerime yük biniyor gibi geliyor..
ağlayasım geldi neden biliyor musun, kendimi hamile hayal etmeye çalıştım olmadı.. artık hayalimde bile olmuyor, Allah ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu gerçekten yaşatır inşallah.. bu duyguyu yaşamadan ölmek istemiyorum :43::43:

canım inşallah yaşıycaksın Allah ın izniyle.
ama zamanı var demekki........
kendini fazla yıpratma lütfen.

sermuh hayırlı haberler bekliyoruz inşallah canım.
ilgimdışı artık sonuna yaklaştın.az kaldı.hiçbirşey seni üzmesine izizn verme....

Benim tedavi devam ediyor.8 gün oldu tedaviye başlayalı.gonol-f vuruluyorum kaç güne biter bilmiyorum.dua edin bana.sevgiler

Benim tedavi devam ediyor.8 gün oldu tedaviye başlayalı.gonol-f vuruluyorum kaç güne biter bilmiyorum.dua edin bana.sevgiler

ergitess hepimiz sana duacıyız...ama sende kendine dua et tamam müslümanın müslümana duası gecerde önce kendi duan daha etkli olur güzelim...hadi dualarım seninle...

bizi merak edersen ilgimdisi doğum sıkıntısında bilge hala kendinde değil kuntizella takipte aylin kontrole gidip geliyor bende transfer oldum.ama herşeye rağmen senin duaya çok ihtiyacın var biz sana duacıyız

Back
X