2000 euro hastane 2300 tl ilaç .. Diğer giderler vs.. 1500..
teşekkürler ben de büyük ihtimal orda yaptıracğım.ocak ayı gelsin diye bakıyorum bir an önce.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 euro hastane 2300 tl ilaç .. Diğer giderler vs.. 1500..
Hepimiz senden gelecek guzel haberleri bekliyorduk.Biraz zorlu bir surec gecirmissiniz neyseki hersey yolunda.Allah anali babali buyutsun.Kizini bizim icin bol bol kokla emi.Bebek kokusu kadar saf ve temiz baska koku yok.Sevgiyle kucakliyorum sizi.
çok pahalıymış yaaaa... yaklaşık 9000 tl tutmuş.. olacağı kesin olsa insan düşünmeden verir ama ya olmazsa işte o zaman tam bir yıkım.. sen dondurma işlemi yaptırdın mı? bu paraya o dahil değil sanırım dimi? mesela yaptırdık ve tutmadı dondrulmuşlarla bir daha denediğimizde yumurta toplama veya ilaç alımı olmayacağından sanırım 2. de fiyat düşüyor dimi?
kızlar meraba...herkese bi sorum var lütfen cvp yazın ben tüp bebek öncesi tedavi oluodum eşimin ısrarıyla yazmıştımda ben 12 ek imde çatlatıcı igne vurundum iğneden 16 gün sonra adet gelio ya bugun tam adet günüm 16gün sonunda adet olsaydım 26 ekimde olmasıgerekiodu acaba olabilirmi benim hep çatlatıcının 16.gününde adetim olmuştu ya kafam çok karışık kızlar pazartesi dr konturolüm var beklicem ogünü test yapmıcam öpüldünüz hepiniz
sen de yazmasan bizim topik 2. sayfaya falan düşecekti sanırım...
normalde 16-17 gün sonra olman lazım ama gecikmiş olabilir.. test falan yapma bence de,zaten doktora gidecekmişsin pzt belli olur.. o kadar çok hüsrana uğradık ki artık hemen test yaptırmaya koşmuyoruz sanırım :) haaa inşallah bebiş falan vardır,işte o zaman harikaaaa olur...
haklısın tatlım okadar hüsran ki ama hep iğne kullanırdım bu sefer klomen die bi ilaç kullandım belki oda yapmış olabilir demi
yıne kımsecıkler yok ortalıkta yıne en cok ben takıp edıyorum sanırım... merak edıyorm sızlerı bızden haberler kızımla ugrasıyorum dun bebek mvlutumuzu yaptık bnm sezeryan yerımde hala agrım vr egılıp kalkamıyorum yalnız kızımda emerken problem oluyo tıkanıo ama ogrenıcek teyzelerı.. opuldunuz
canım benim önceki aşılamalarım klomenle yapılmıştı. çatlatma iğnesinden sonra 18.gün adet olmuştum en geç.. bu arada ben de adet olmayı bekliyorum. hiç ümidim yok o nedenle test falan yaptırmayacağım.. zaten karnım ağrıyor,bugün yarın gelir benim kırmızılar..
arkadşım valla bilemiyorum bende rabbim inş.verir hayırlısıyla bugun tam 19gün oldu yarın dr randevum var neyse çıkcak bakalım hayırlısıyla olur inş. rabbim hepimize tatdırsın o duyguyu
yıne kımsecıkler yok ortalıkta yıne en cok ben takıp edıyorum sanırım... merak edıyorm sızlerı bızden haberler kızımla ugrasıyorum dun bebek mvlutumuzu yaptık bnm sezeryan yerımde hala agrım vr egılıp kalkamıyorum yalnız kızımda emerken problem oluyo tıkanıo ama ogrenıcek teyzelerı.. opuldunuz
günaydın açelya ilgimdişi
naptın canım gittin mi doktora??ben malesef adet olmak üzereyim yine,inşallah sen olmazsın:))
canım saat 1buçukta dr gittim daha yeni girdim eve adet olmadım olocakmışım gibide gelmio ama kan sonuçum 0,123 çıktı dr var veya yok demedi endimetrum kalınlaşmasımı ne öle bişi çok güzel dedi bende burda çıkmadı adet olmadım ne bu dedim erken daha olabilir bekle cuma ya kadar dedi bakalım beklemek kadar kötü bişi yok
ben adet gördüm açelya ne durumdasın arkadaşım senin durumunu öğrenim ilgimdişinin bebeği gldi şükür bidaha girmicem çünkü kimse yok