2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

internetteki indirimden aldığım çanta geldi kızlar.valla çok beğendim.20 liraya süper yani.kargodada 2.75 lira verdim 1 günde geldi ayrıca.

çanta gayet büyük ama kol çantası tarzında kibar öyle kaba diğil.içinde bir çok gözü var bölmesi var.öndede fermuarlı bir bölmesi var.

ayrıca çapraz takmak için kemeri de var

bir biberon termosu

alt açma aparatı

ve küçük bir kirli torbası var ben beğendiimmm.

süpermiş, güle güle kullan. ama kahverengi bitmiş.
bir tane daha 19.90lık var arkadaşlar, stokları tüketiyorlar heralde
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
süpermiş, güle güle kullan. ama kahverengi bitmiş.
bir tane daha 19.90lık var arkadaşlar, stokları tüketiyorlar heralde
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!

teşekkür ederim canım

bak buda güzelmiş heee bunuda beğendim

en güzel tarafı bebek çantası gibi diilde kol çantası gibi olmaları yani normal bir kıyafetinizle rahatça kullanabilirsiniz.

buda güzelmiş bakk gördünmü daha şık sankii

Ben de çok beğendimm kızlar.. Bugün geldi kargo çanta çok hoşuma gitti, çok kalite duruyor. 2 tane daha sipariş werdim.. Hediye götürmek içinde çok güzel bir ürün. Güle güle kullanalım:)

sizce bu cantalar nasil kizlar :44:

Bu sefer çanta tükenmeden sipariş verdim. haki istedim umarım güzeldir. Biz zaten nike bir çanta almıştık, bunu da eşim yanımda yokken topuklu ayakkabı falan giydiğimde kullanırım, şık olur , o varken o taşır :) Çok özledim ben topuklu ayakkabı giymeyiiiiiiiii!!!!!

bugün kuzenim geldi çantayı gösterdim çok beğendi.onunda ihtiyacı varmış bunu bana ver benim netim yok parasını veriyim dedi.çantayı ona verdim.

deminde diğerinin siparişini verdim.bende haki olanı aldım aynı renk ayakkabımda var hem.gözüm kalmıştı zaten iyi oldu.

internetteki indirimden aldığım çanta geldi kızlar.valla çok beğendim.20 liraya süper yani.kargodada 2.75 lira verdim 1 günde geldi ayrıca.

çanta gayet büyük ama kol çantası tarzında kibar öyle kaba diğil.içinde bir çok gözü var bölmesi var.öndede fermuarlı bir bölmesi var.

ayrıca çapraz takmak için kemeri de var

bir biberon termosu

alt açma aparatı

ve küçük bir kirli torbası var ben beğendiimmm.

Ay çok güzelmiş Seda güle güle kullanın.

Ama bitmiş ya :(

$SDC11487.webp $SDC11486.webp

Kızlar çantam geldi, dün akşamüstü sipariş verdim, hemen bugün ulaştı. Bir de kargo ücreti almadılar, 19,90 a kargo dahil almış oldum süper.
Ben beğendim çantayı. Polar battaniye sığar mı kararsızım ama yazlık olarak rahat rahat kullanılır.

Eki Görüntüle 140391 Eki Görüntüle 140390

Kızlar çantam geldi, dün akşamüstü sipariş verdim, hemen bugün ulaştı. Bir de kargo ücreti almadılar, 19,90 a kargo dahil almış oldum süper.
Ben beğendim çantayı. Polar battaniye sığar mı kararsızım ama yazlık olarak rahat rahat kullanılır.

evet kargoları çok hızlı ben akşam 9 dan sonra aldım.artık bugün verirler yarın gelir diye düşünüyorum.
gayet güzel gözüküyo valla.bebek çantası gibide durmuyo.ben battaniye falan koymayı düşünmüyorum zaten.onlar için çanta var bu daha şık ortamlara giderken kullanmak için ideal gibi
bakalım kargo ücreti almıyolarsa süper.bakalım zaten alsalarda çok cüzi bişi alıyolar ya 2.75 gibi bişi

Back
X