bende özel çınarlı hastanesinde yapıcam doğumu 1000lira doktor 1250 hastane 200 özel oda 2500a mal olcak kısmetse...
bende özel çınarlı hastanesinde yapıcam doğumu 1000lira doktor 1250 hastane 200 özel oda 2500a mal olcak kısmetse...
Fiyatları özel sigorta olarak mı aldın. ben aradığımda bana doğum için daha yüksek fiyat vermişlerdi. Ben yapı kredi sigortadan karşılicamş anlaşmaları olmadığı için yüksek diye düşünmüştüm. bir de bu normal doğum fiyatı değil mi? sezeryan daha yüksek oluyor
bir ben devlette yapıyorum galiba :)
darıca farabi'de olacak kısmetse
merak etme bende varımeşim kadın doğum doktoru doğum evinde mecbur orda yapıcam çünkü doğumu eşim yaptırıcak.bu arada bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuuk miktarlar eşime söyledim onunda ağzı açık kaldı hemen özele geçmek gerek diyo
biz hem hastaneyi görmeye hem görüşmeye gittik oradaki ebe yardımcı oldu hem gezdirdi hem fiyat verdi hiç sigorta falan konuşmadık 1150 +doktor normal doğum için 1250+doktor sezeryan için verdiler 2 tanede özel odaları varmış biri büyük biri daha küçük büyük olan 200 küçük olan için 150 lira fark alıyolarmış...
Sanırım fark benim doktorumun dışarıdan olmasından kaynaklanıyor. Normal doğum 1450-1550, sezeryan 1650-1750 arası dediler, tekrar aradım. Daha önce de aynı fiyatları vermişlerdi. Artı doktor ücreti var tabi benim için. O da galiba 1700 civarı.
Ben Yapı Kredi sigortalıyım, Ege Sağlık daha avantajlı. Tabi normal doğurursam. Yapı Kredi sigortalılar için normal doğum 1150, sezeryan 1650, suit oda farkı 159.
benimde doktorum dışarıdan ama gerçekten sana verilen fiyat bi hayli farklı belkide doktorundan kaynaklanıyodur çünkü biz girer girmez doktorunuz kim dediler öyle fiyat verdiler...hatta peşinde %15 indirin yapıyorlarmış...ege sağlığıda düşünmüştüm fakat doktorumuz epidurel açısından en tecrübeli hastane çınarlı deyince konforu bi köşeye bıraktık...
slm bende koşuyolu medipol hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum doktorum çok iyi fiat ise normal 1.150 tl 1 gece özel oda veriyolar sezaryan 1.750 tl 2 gece yine özel oda veriyolar
tabi bulların bazı fiatlarda ekleniyomuş
epidural anestezi,çıkım anestezi,ağrı pompası,ve anneye yapılan doğum öncesi ve sonrası tahliller fiata dahil degilmiş
slm bende koşuyolu medipol hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum doktorum çok iyi fiat ise normal 1.150 tl 1 gece özel oda veriyolar sezaryan 1.750 tl 2 gece yine özel oda veriyolar
tabi bulların bazı fiatlarda ekleniyomuş
epidural anestezi,çıkım anestezi,ağrı pompası,ve anneye yapılan doğum öncesi ve sonrası tahliller fiata dahil degilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?