2011 Şubat Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi maway
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende özel çınarlı hastanesinde yapıcam doğumu 1000lira doktor 1250 hastane 200 özel oda 2500a mal olcak kısmetse...

ben de çınarlıda yapcam, doğumu özel sigorta karşılayacağı için ücreti bilmiorum tam olarak.. ama yeşim arkadaşımızın dediği gibi fiyatlar galiba..

bende özel çınarlı hastanesinde yapıcam doğumu 1000lira doktor 1250 hastane 200 özel oda 2500a mal olcak kısmetse...

Fiyatları özel sigorta olarak mı aldın. ben aradığımda bana doğum için daha yüksek fiyat vermişlerdi. Ben yapı kredi sigortadan karşılicamş anlaşmaları olmadığı için yüksek diye düşünmüştüm. bir de bu normal doğum fiyatı değil mi? sezeryan daha yüksek oluyor

biz hem hastaneyi görmeye hem görüşmeye gittik oradaki ebe yardımcı oldu hem gezdirdi hem fiyat verdi hiç sigorta falan konuşmadık 1150 +doktor normal doğum için 1250+doktor sezeryan için verdiler 2 tanede özel odaları varmış biri büyük biri daha küçük büyük olan 200 küçük olan için 150 lira fark alıyolarmış...

kadıköy acıbadem ya da maslak acıbademde olacak kısmetse doğumum.. normalde fiyatın 10500tl olduğunu, acıbadem sigortası olup da doğum teminatı olmayanların 3500tl ödeyeceğini söylediler. çok şükür doğum teminatım var tümünü karşılıyor. süit oda seçersek 2 gece için 1350tl fark ödeniyormuşş...

bir ben devlette yapıyorum galiba :)
darıca farabi'de olacak kısmetse

merak etme bende varımeşim kadın doğum doktoru doğum evinde mecbur orda yapıcam çünkü doğumu eşim yaptırıcak.bu arada bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuuk miktarlar eşime söyledim onunda ağzı açık kaldı hemen özele geçmek gerek diyo

bana da çok yüksek geldi :)
hayırlı doğuımlar şimdiden :)

slm arkadaşlar ben daha karar veremedim zeytinburnu semiha şakır kadın doğumu düşünüyorum ama pek bilgimde yok.bilgisi olan varsa sevinirim.

Sanırım fark benim doktorumun dışarıdan olmasından kaynaklanıyor. Normal doğum 1450-1550, sezeryan 1650-1750 arası dediler, tekrar aradım. Daha önce de aynı fiyatları vermişlerdi. Artı doktor ücreti var tabi benim için. O da galiba 1700 civarı.
Ben Yapı Kredi sigortalıyım, Ege Sağlık daha avantajlı. Tabi normal doğurursam. Yapı Kredi sigortalılar için normal doğum 1150, sezeryan 1650, suit oda farkı 159.

benimde doktorum dışarıdan ama gerçekten sana verilen fiyat bi hayli farklı belkide doktorundan kaynaklanıyodur çünkü biz girer girmez doktorunuz kim dediler öyle fiyat verdiler...hatta peşinde %15 indirin yapıyorlarmış...ege sağlığıda düşünmüştüm fakat doktorumuz epidurel açısından en tecrübeli hastane çınarlı deyince konforu bi köşeye bıraktık...

Allah Allah biz de bir ara gidip konuşalım o zaman. Telefonda bilgiler hep aynı.

Fiyatlar ne kadar uçuk ...

Bize verilen fiyat. Normal dogum 200, sezeryan 400...

Tabi bu bizim ödeyecegimiz kısmı. Gerisini emekli sandıgı, yeni adıyla SGK karşılayacak...

bende erken doğum riskinden hastaneye yatana kadar Özel HRS kadın sağlığı hastanesinde doğum yapmayı planlıyordum yaklaşık 2200 falan ödeyecektik fakat erken doğum riski olup Zekai Tahir'e yattığımda doktorum Küvöz ve yoğun bakım açısından Ankaradaki en iyi yerin Zekai Tahir olduğunu söyleyince doğumu da orada yapmayı düşünmeye başladım... Özel oda için 250tl ödeniyor normalde ama ben 1 kez özel odada kaldığım için bir dahaki sefere indirimli olacakmış.Doğumu da devlet olduğu için SGK karşılıyor. Ben sadece normal doğum olursa epidural normal tercih edeceğim ve belki bundan dolayı epidural farkı ödemek zorunda kalabiliriz.

Medical Park Göztepede yapacağım Allah kısmet ederse
ama doktorum dışarıdan gelecek

slm bende koşuyolu medipol hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum doktorum çok iyi fiat ise normal 1.150 tl 1 gece özel oda veriyolar sezaryan 1.750 tl 2 gece yine özel oda veriyolar
tabi bulların bazı fiatlarda ekleniyomuş
epidural anestezi,çıkım anestezi,ağrı pompası,ve anneye yapılan doğum öncesi ve sonrası tahliller fiata dahil degilmiş

iyiymiş yaw benim dr dan daha fiyat almadım bakalım ne kadar dicek hastane içine sindiyse 1.750 çok uygun

ben de koşuyolu medipolde yapıcam inşallah...doktorum leyla hanım...senin doktorun kim ve beklenen doğum tarihin ne zaman?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…