veeeeeeeeeeeeeee sonunda bugün 40mız çıkıyor birazdan görümcem 40 banyosunu yaptırmaya gelicek ama dıaşrı çıkmıyacaz bugün yarına niyet ettik uzunnnn bi yol yapıcaz pek inanmasakta maksat gezmenk olsun bize :)))))))))))) yarın muayene gidicem bakalım nasıl olucak bide oğlum içimde tekmeledi yetmedi şimide gaz sancıları yüzünden karnımı tekmeliyor ve dikiş yerimde küçük bi soyulma olmuş dün azıcık kanadı bide bu gaz olayına kabız yaptığı için hiç bi ilaç kullanmama kararı aldık rezene kimyon demleyip azıcık veriyorum benimki tam gazman okadar büyük pırtlar yapıyorki eşimle birbirimizden şüphelenmeye başladık o ben ben ondan çıkıyor sanıyoruz ama pırtlardan sonra emirin suratındaki ifadeyi görüncede gülmekten karnımız çatlıyor acayip sesli sesli pırtlıyor :)))) gaz için arada papatya çayı veriyorum muskat cevizini sütüme karıştırıp bikaç kaşık veriyorum yani yapmadığım şey kalmadı ama hala bu çocuk kakasını yapmıyor pazar günü kulak çubuğu ve yağla uyardık yaptı p.tesi kendi yaptı yapış o yapış yine bişey yok ama busefer bişey yapmıyacam kendi kendine kaç günde yapabilkiyor gerçi eşimi nasıl zapt edicem oda ayrı adam 2 gün yapmasın fitil atalım diyor yada yağla uyaralım diyoama bu sefer ellettirmiyecem anam ne çok konuştumm ama şunuıda söyliyim rahatlıyım ben bu kocamıı öldürcem az kaldı yarın 1 senedir ilk defa başbaşa biyere gidicez yok çocuğa bakamayız sen rahat edemessin 16 yaşındaki yeğenlerinide alallım çocuğa baksınlarmış tövbeeee yarabbi sanki ben millet baksın diye doğurdum ben bakamıyacam 16 yaşındaki çocuk bakıcakmış
ahh canım ya bu tekmeleme olayından bende şikayetçiyim o kadar kuvvetli tekme atıyor ki canım çok acıyor.
2 gündür bizde gazman gibiyiz bir yaptık mı büyük insan gibi yapıyor sabah 10'dan beride ayaktayız kızımda bende hiç uyumaya niyeti yok sen damla kullanıp ayrıca rezene ve kimyonda mı verdin canım nasıl yaptın .
Bizde eşimle dr.dönüşü ilk defa yemeğe gittik canım.Bebeğe çokta güzel baktık.bizim için çok güzel bir oldu.Bence hiç kimseyi almadan gitmeye ikna et canım.Bak ikiniz içinde çok güzel bir anı olarak kalıcak bu hem 16 yaşındaki çocuk nasıl bakıcak ben anneme bile elletmek istemiyorum kızımı kıskanıyorum hepsinden sende öyle yap bence bir kere denemeden birşey olmaz.Artık alışın hem oğluşa o artık hep sizinle olacak :))