2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynııı canım ben vermesem çocuk istemiycek kilo alımı azalcak die korkuyorum haftaya kontrolumuz bakalım sorcam ayyy bide bu hafta k.vlerdeyiz bu duruma bi sürü kulp takacak mantıklı bi açıklam olması lazım susturmak için

Kızlar ya oğluşum surekli sol tarafına dönüp yatiyo vee kulağı bukuluyo düzeltiyorum yine eski haline getirip öyle uyuyo
Ve şimdi farkettim o kulağı sivrilmis digeri yuvarlak duzelirmi ki
Ne yapabilirim saga yatırıyorum yine donuyo
Sırt üstü yatırıyorum basını sola ceviriyo ((

hee bi de domates şöyle en kokulusundan:) offf kordonda kahvaltıyı özledim
çenemde amma düştü tüm yorgunluğum geçti sanki iyiki bulmuşum sizleri

yastıkla destek yapsan dönememesi için canım?

sanada sorayım canım araban hangisi hafifmi katlanınca yer kaplıyor mu ??

romeo biz yaptırdık canım benim de etrafımda çok olan var ishal yurtdışındada devlet yapıyomuş zaten aşı takvimindeymiş

gel canım yıyelım valla...ne guzel olur:))

başka anladım bile canım eşine ceza mı olcak ödül mü bak işte onu anlayamadım

çok güldüm yaa sağol

ay ben foto celıleyım deken gumburtuye gıtmıyım:)))

canım o kulak bükülmesi bizde de var yavruşumun sağ kulagı açılı duruyo kız olsa bant tak dicektim ama şapka olabilir

hee bi de domates şöyle en kokulusundan:) offf kordonda kahvaltıyı özledim
çenemde amma düştü tüm yorgunluğum geçti sanki iyiki bulmuşum sizleri

canıııııımmmmm duuuurrrr artık kendimi hamile ve aş ermiş gibi hissetim

cnm ya benim kız da hep sağa dönüyo sağa yatıyo

canım bizim özeldeki doktor 2ay dolunca am 3 ay dolmadan yapmak lazım 2 ay dolunca hemen getir rota virsü aşısı için sizinki nie 3 ay dolunca dedi acaba :S

canım sanırım onlar 3 doz olanından yaptırıcak bizde 1 hafta önce yaptırdık 2 dozluk bizimkisi rotarix diğer dozunuda bidahaki ay aynı gün yaptırıcaz.

hepsimi aynı olur bu kv lerin yahu benimkide azıcık itişsin memeyle emmicek galba diyo vıdıvıdıcı

durdum durdum çok öptüm hepinizi bekleri öpmedim kokladım çıkayım ben azcık yatayım sağ omuz kol çok ağrıyo

yastıkla destek yapsan dönememesi için canım?

Yapıyorum canım oda fayda etmedi yine basını bı sekilde çevirip öyle uyuyo.
canım o kulak bükülmesi bizde de var yavruşumun sağ kulagı açılı duruyo kız olsa bant tak dicektim ama şapka olabilir

valla şimdi aradım esimi bant getir dedim
Evde takiyim bari düzelir belki

emzirdim kızımı sanki çok emmiiş gibi birde kustu şimdide yatırdım dizlerime sırtını kaşıyorum bir hoşuna gittiki anlatamam bazen poposunu bile kaşıyorumm hemen mayışıyor yavrum

öğretmen arkadaşlar hani şu süt izninin 3 saate çıkarılması olayı varya.öğretmenleri kapsamıyo dimi? ben de öyle biliyorum ve öğrt süt izni yok diye biliyorum yani işte öğle arasının süt izninden sayıldığını biliyorum ama bakın bi hbr buldum.burdaki bayan itiraz etmiş öğle arasının süt izninden sayılmasına.çünkü kanunda anne saat seçmekte özgürdür gibi bi ifade var ve sonuçta öğle arası saatini anne seçmiyo dimi ama

Süt İzni Nasıl Kullanılır? - Memur, memurlar, kpss, meb, kamu personeli, işkur, memuruz, memur alımı,kamudan haberler-Memur ve memur adayları ile ilgili yayın yapan geniş içerikli memur portalı

yaşasın izmir kardeşliği...Canım İzmirim benim ben en çok vapurla karşıya geçmeyi ve bostanlı pazarını özledim ama 2 hafta sonra İzmir'e gidiyorummmmmmmm

kim demiş bebekler 15 saat uyur diye sabah 7 den bu saate kadar ayaktaydık şimdi uyudu sabah 7 ye kadar hiç kalkmasa bile 13 saat eder
bide tetanozun 3. dzunu oldum kolum ağrıyooooo

emzirdim kızımı sanki çok emmiiş gibi birde kustu şimdide yatırdım dizlerime sırtını kaşıyorum bir hoşuna gittiki anlatamam bazen poposunu bile kaşıyorumm hemen mayışıyor yavrum

bunların hepsi aynı yaa emdiği azcık bişi onuda fazlasıyla üstüme çıkardıı bide pis pis sırıtıyo zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…