ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını
akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.
ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem
7 gibi elvinde başlıyor ama onların dediği geceye kadar devam ederse ..saat 12 -1 baktın uyutmayacak o zaman yani
evet canım obende de vardı 7-11 nöbeti açılktan ağladığını farkettik azaldı yani susturma amçlı değil bebek sabaha kadar hem kendini hem anneyi perişan etmesin diye..özellikle de gaz sancısından uyuyamıyorsa ağrısını kesermişhımm o zaman gerek yok çünkü 8-11 nöbeti tutuyorum ben
bugünde evlilik yıldonumuz oğlum inşallah ağlamayarak güzel bi hediye veriri annesiyle babasına ehü ehü
ne kadar çok iş yapmış oluyor de mi_sanki sen hiç bilmiyosun koltukğun tadını
akşam gelen arkadaşlar da aynı şeyi anlatıyor,çocuğa bak diyorum diyor,elinde kumanda göz televizyonda ''oğluuummm yapmaaa''diyor o kadar, diye
...anne babalık fedakarlık yaaa...
eşim bugün 7 tane özel dersi olmasına rağmen 6 da kalktı ben dinleneyim diye elvinin altını değiştirdi yüzünü sildi sonra emzireyim diye bana getirdi.ben emzirirken gitmiş kahvaltıyı hazırlayıp kahvaltısını etmiş ardından ben bakayım sen ye dedi.o bakarken ben kahvaltımı ettim ve öğrenci kapıyı çalan dek çocukla ilgilendi.
ne diyeyim Allah binlerce kere razı olsun hakkını ödeyemem
arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3 kez siliyorum ama tekrar oluşuyo ne yapmalıyım ? böyle bi sorun yaşayan var mı? çok moralim bozuk bu yüzden çok üzülüyorum...
elvinin sağ gözünde vararkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3 kez siliyorum ama tekrar oluşuyo ne yapmalıyım ? böyle bi sorun yaşayan var mı? çok moralim bozuk bu yüzden çok üzülüyorum...
evet canım obende de vardı 7-11 nöbeti açılktan ağladığını farkettik azaldı yani susturma amçlı değil bebek sabaha kadar hem kendini hem anneyi perişan etmesin diye..özellikle de gaz sancısından uyuyamıyorsa ağrısını kesermiş
sütüm oluyor ama o anda memeyi ve biberonu almıyor ben de yalancı emzikle kandırıp 60lık mama veriyorum o zaman sakinliyor yani aç ama hırsından yemiyorben özellikle acaba açlıktanmıdır diye düşündüm hatta sütüm çok olmasına rağmen almadı belki mama içer dedim içmedi canı acıyo diye stres ypıyorum farkında olmadan o çocuğa geçiyor farkettimde ama stres yapılmayacak gibi değilki
hımm o zaman gerek yok çünkü 8-11 nöbeti tutuyorum ben
bugünde evlilik yıldonumuz oğlum inşallah ağlamayarak güzel bi hediye veriri annesiyle babasına ehü ehü
sütüm oluyor ama o anda memeyi ve biberonu almıyor ben de yalancı emzikle kandırıp 60lık mama veriyorum o zaman sakinliyor yani aç ama hırsından yemiyor
evlilik yıldönümüzünüz kutlu olsun canım verir merak etme paşa size güzl ağlamama hediyesi
yaa bide kızlar biz ne kadar stres olursak yani uyumadı ağladı ağlıycak diye çocuklar o kadar fena oluyo ben ne zaman dışarı çıktığımda aaa ağlarmı acaba desem strese girsem ayaklarımız popomuza vurarak eve dönüyoruz ama ağlamaz bişi olmaz ağlarsada geliriz evimize falan desem maşallahı oluyo kızımın dr da demişti zaten senin stresin geçer ona diye doğruymuş valla
hımm o zaman gerek yok çünkü 8-11 nöbeti tutuyorum ben
evet canım obende de vardı 7-11 nöbeti açılktan ağladığını farkettik azaldı yani susturma amçlı değil bebek sabaha kadar hem kendini hem anneyi perişan etmesin diye..özellikle de gaz sancısından uyuyamıyorsa ağrısını kesermiş
bizimki vermedi ya ne gıcık...hemşire arkadaşlarım söylemese haberim yok..madem böyle bişey var niye demiyorlarkibizimde doktorumuz vermişti canım cok agladıgı zamanlarda cok gazı oldup cıkaramadıgında agrı vermesin cocuga yarım koy demişti şükür hiç gerek kalmadı öyle duruyor evde lazım olur diye.
arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3
Üzülme canım benim 2 gözünde de vardı doktorumuz sütünle asla silme dedi iyi sudan cezvede kaynat ılıt sil iyi geliyo ben öyle yaptım suan cok aglarsa tekrar capaklanıyo daha sabah sildim.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bizimde ilk evlilik yıldönümümüze az kaldı ne yapcaksınız planınız var mı? ben değşik bişeyler yapalım istiyorum ama oğlumu bırakırmıyım anneme bilmiyorum, bizimle kalır heralde..
cnm benim yeğenimde olmuştı tek tedavisi masaj diye biliyorum tam göz yaşının aktığı yerin altı burna yakın olan yere hafif bastırarak masaj yapmalısın eğer çok kötü olursa operasyonla açıyolar diye biliyorum ama bizde geçmişti seninde geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?