ya kızlar pek özürlü gördüm kendimi burda hangi pompanın iyi olduğunu söylüyo arkadaş evenflo mu ay çok cahilim yaww
sağolun arkadaşlarrr tişkür ederimm
bıu çapaklanma ve göz akması mevzuu bizdede var doğduğundan berii.doktor bizede masaj verdi, her emzirmede yapıorum ama çok bastırmıyodum bak artık daha çok bastırayımm.
Sakın sütünüzü sıkmayın ben yapmıştımm ama doktor iltihap yapar dedi.süt evet şok steril bişi ama memede dedi.memeden çıktığı an mikrop olma riski çok yüksek demişti.
ılık suyla yada çayla pansuman yap dedi bana.temiz bir mendil yada gazlı bezle ılık bir suyla sil demiştii.
canım kart almadım bilmiyorum ama ben oyun halısı aldım cok memnunum yazmsıtım sana görmedin sanırım tavsiye ederim kızım baya güzel vakit geciriyor
kızlar unnado dan şunu aldım oğluma 20 liraya 10 lira indirim kuponum vardııı
çok güzel uygun şeyler varr
Eki Görüntüle 178554
Selam Kızlar,
Dün Oğlum Kocamn Ben Bi de Oğlumun Teyzesi AVMye Gittik Oğlum Maşallah Çok Usluydu Etrafa Bakındı Uyudu Üzmedi Bizi..
Bugğn Misafir Gelecek Dün Gündüz Herşeyi Hazırlamıştım Ama Bugün Bi Toparlıyım Dedim Susmadı Oğlum Ağla Ağla Sinirlerim Bozuldu Aldım Kucağıma Bende Onunla Birlikte Ağladım Neyse Uyudu Kucağımda Biraz Toparladım Ortalığı.. Ama İyi Ağladım Yaaa İçim Şişmiş Boşaldı Rahatladım :}
Yaa Kızlar Börek Pasta Kurabiyeleri Buzluğa Nasıl Koyuyorsunuz? Börek Kurabiye Poğaça Sıcakken mi Yoksa Oda Isısına Geldikten Sonra mı? Buzdolabı Poşetiyle mi? Yoksa Folyoyla Falan mı Koyuyorsunuz?
Kızlar menümü yazayım da yorum yapın stres yaptım iyice.
Ispanaklı börek
Halleyli köstebek pasta
Elmalı, peynirli milföyler
Havuç topları
Patates topları
Tahinli cevizli börek
Rus salatası
Kısır
Muhallebili kadayıf
Kurabiye
Çikolatalı muffin
Pogaça
Haşhaşlı revani
Yeter demi ya
kıslar ya ben arada kaynamışım yinee..
koltuklarımı yıkatıcamm..bilmiyodum ben böyle bir hizmet olduğunu..halı yıkama fabrikasının arabasının üztünde gördüm koltuk yıkanır diyee..eşimle arabanın peşine düştükk..tıpkı filmlerdeki gibii..arabayı takip ett dedim eşimee vahiy inmiş gibii:))))
neyse eve gelip yıkıyolarmış sanayi tipi makineyle..koltuk yıkatan varmidurr..memnun kaldınızmıı..
cnm ben yıkatmadım ama bi arkadaşım yıkattı.memnun kaldı.ama tabi firmadan firmaya değişir.yani yıkatacağın yere yıkattırmış birine sorsan daha ii olur.. (cümleye bak tekerleme gibi oldu)
ben de elazığlıyım ama konyadayım.elazığın neresinedin canım.görev için sanırım
kıslar ya ben arada kaynamışım yinee..
koltuklarımı yıkatıcamm..bilmiyodum ben böyle bir hizmet olduğunu..halı yıkama fabrikasının arabasının üztünde gördüm koltuk yıkanır diyee..eşimle arabanın peşine düştükk..tıpkı filmlerdeki gibii..arabayı takip ett dedim eşimee vahiy inmiş gibii:))))
neyse eve gelip yıkıyolarmış sanayi tipi makineyle..koltuk yıkatan varmidurr..memnun kaldınızmıı..
Ay kızlar kafayı yiyecegim ya. pazartesi eşimin okulu geldi, çarşamba benimkiler gelecek.
Geçen hafta sonu full mutfaktan çıkmamıştım bu hafta sonu da öyle olacak.
Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Pogaça, börek, kurabiyeyi yarın yapıp buzluga atacagım. Kek de atılır mı?
Melocum ben borcam da yapıcam malesef, 2 tane hem de. yoksa o kadar kişiye yetmez ki :) Ben içine halleyleri kırıp kremşanti ile karıştırp bir de fındık ekleyip yapıcam.üzerine de yine çikolata sos dökücem. Öyle de güzel oluyor çünkü.
ben aldım o halılardan epey oyalanıyo en azından artık kucak istemiyo ama benim kzı ööle bırakınca pek duran cinsten diil sürekli insan istiyo yanındamerhaba kızlar bebeğime oyuncak almak istiyorum neler aldınız oyun halısını tavsiye edermisiniz yardımcı olursanız sevinirim...
dün bi bebek dergisi aldım orda reklamı vardı kraft ın hem pilli hem elektrikli göğüs pompası 99 lira
nasıldır iyimidir bilmem ama alternatif olsun ilgilenenlere duyurulurr
canım ben diğerlerini denemedim ama kek tazecik kalıyo valla hatta ben üstüne çikolatalı sos yapmıştım şu hazırladan hani içi ıslak kalmışsa buzluktan sonra diye süper oldu
ben aldım o halılardan epey oyalanıyo en azından artık kucak istemiyo ama benim kzı ööle bırakınca pek duran cinsten diil sürekli insan istiyo yanında
kızlar buün hava çok güzeldi burda bizimde oturduğumuz sitenin kocca bi bahçesi var azcık çıkalım güneş görsün dedim temiz hava alsın hem bende tabi ama bizim kız bi anormal evde uyumadığı zamanlar yani ööle çok uykusu geldiği zamanlar çılgınlar gibi ağlıyo ama normal zamanda ööle çok ağlaması yok yani kalmadı diyim daha doğrusu ama dışarı çıkınca çıldırıyo kız hemen apar topar eve geliyoruz uykusu varsa arabasındada uyumuyo ben napcağımı şaşırdım valla artık dışarı çıkmak istiyorum işin kötüsü biz tatile gidince odada takılcaz kalcaz galiba nolcak bu halimiz normalmi sizce özellikle tecrüeli anneler nolur yardım edin bi usulü varmı bu kızı sokağa çıkarmnın 3 ayı doldurmayı bekliyorum inş o zaman gecze dimi ??
aynen canım yaa emzik alsa belki rahat etcez biraz ay üşüyolarmı diycem ama eve geldik hemen kontrol ettim sıcacıktı her yanı ayy bilmiorum ne zaman düzeliral bizdende o kdar dışarı çıkınca çıldırıyor bizim kızda arabada mlek gibi arabadan indiğimiz anda basıyor çığlığı... Dr a bile giderken ayı durumdayız emzikte almıyo bizimki... Temiz havamı çarpıyo ne :):):)
arkadaşlar benim oğlumun sağ gözü doğumdan beri çapaklanıyo ve sulanıyo sütümle günde 2-3 kez siliyorum ama tekrar oluşuyo ne yapmalıyım ? böyle bi sorun yaşayan var mı? çok moralim bozuk bu yüzden çok üzülüyorum...
ay kızlar ya çıldırcammm ...
akşamdan beri kızım o kadar huysuz ki anlatamamm..tüm gece mıymıyy yarım saat 1 saat uyuyoo sonra çatlıcakmış gibi ağlıo....emerken tekrar uyuyoo bu döngü şu dakikalara kadar böyle devam etti..gazını çıkarıyo kakasını yapıo ateşi yok ama neden böyle anlamıyorum yaa
çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?