herkese günaydıın hazır daha kızım uyanmamışken bi size bakiim dedim
bizim kız 1 haftadır 5 buçukta uyanır olduu uyumaya da niyeti yok gibi aman bööle alışırsa napcaz biz 7 de zor uyuttum şimdi de mızırdanıyo uyancak gibi
bişi olmazmış canım burda da yaptıranlar olmuş ben hatırlatmıştım şubat 28 çekio die hemşirede 30 gün sonraya gün vermişti
canım emzik verebilirsin yada sürekli çıkartma konuşurken çıkar elini tut sana dokunsun sonra giydirirsin sana diyom ama benim ki hiiiç giymiyo zar zor giydiriyorum saniyesinde çıkarıyo nası başarıyosa sürekli tırnak kesiyoz artık
bana da ii gelmişti
ayy canım o akrobasileri benim kız da yapıyo çok hareketli yaa benim kıpırdağım dönüyo arada üstünü açıyo altını çıkarıyo tepine tepine 1 kez de bezini çıkarmıştı dediğin gibi erken ama benim çok nadir oluyo dönmeleri aman dikkatli ol da düşebileceği yerlere koyma canım
bu arada mapuci o hediye işlerine uyuz oldum hiç getirmesinler daha ii biz sanki hediye bekliyoz onlardanbizde de komik bişi oldu gelen hediyelerin içinden hediye değiştirme kartı çıkıyo ama 1 -2 sene öncesine ait aman siz dikkat edin gelen hediyeleri başkasına götürcekseniz ayıp olmasın ben kontrol edip ayırdım hep
maşallah cnm güzel bişiy bence benim oğlanı ters koyuyorum kafayı havaya dikip bize bakıyo sanki bi derdi var onu söyliycek konuşacak gibibirde göğsümün üstünde uyuya kaldı arada kafamı aşağı eyip bakıyorumki nefes alıyomu ,,bir baktım uyuyo 2 baktım uyuyo 3.baktım oda cam gibi açmış gözlerini bana bakıyo çok korktum tırstım çaktırmadan nenniye devam ettim
medela elektrikli süt pompasını herkese tavsiye ederim
aptamil 1 kullanıyorum 10 dk kaynamış suyun 40 dereceye gelmesini bekleyip öyle mamayı koyuyorum üzerinde öyle yazıyor,üzerinde yazan tarife göre yapıyorum..
Öyle sıcakken yapma canım bebeğe çok gaz yapıyor
tarşfşnde öyle diyor ama önce 10 dk kaynatın sonra 40 dereceye düşmesini bekleyin mamayı koyun içilebilecek sıcaklıkta olduğunda da bebeğe verin :S
selam kızlar
öğlen oğluşu yıkadık pakladık gün aşırı yıkıyoruz biz.sonra emzirdim uyutuum yatıyo şimdi.sırt üstü yatırdım bu sefer korkuyorum kusar falan diye habire kontrol ediyorum yanında oturuyorum falan.yanlara destek koyduk kafasının yoksa döndürüyoo.
eşime bez al demiştim geçen konuşurken huggys den bahsetmiştim ondan almıış.ama ben pek beğenmedim sanki.prima gibi yumuşak değil kenarları kağıt gibi sert geldi bana.bi ondan bi prima bağlıyorum.bitince prima alırım ya sevmedim bu bezi.
hazır metehan uyurken bende bi banyo yaptım ohh ferahladım valla.
bu arada kızlar sorması ayıp olmasında bişi sorcam.ameliyat sonrası malum bölgenin epilasyonu konusunda napıyosunuz.sezeryandan önce yaptırmıştım ehh 1 ay oldu nerdeyse ağdaya gidebilirmiyim bilmiyorum hala sanki hafif hafif acıyo gibi.ama doktorada gidilecek napsamki siz napıosunuz.
yaa o sivilcelerden bizde de booolca var malesefo da ayrı bi ağlama sebebim zaten.çok uzuluyorum yaaa.bi de goren aaaa nolmuş bu bebegın yuzune o sıvılceler ne demezmı gırtlaklayasım gelyı.salak ınsanlar o bebek bnm tabıkı ıyı olsun bı sıkıntısı olmasın ısterım.elimden gelenı yapıyorum 2-3 gunde yıkıyorum.hergun gunde bırkac kez pamugu ıslatım yuzunu sılıyorum. ama yok geçmıyolar napıımm dun doktor bı krem verdı.ama antıbıyotık bu krem oyle bolbol kullanma çok fazla olan bolgelere kullan dedı.bı de bana sut urunlerı,kızartma,cips,çikolata vs yeme dedi.diyete girdim anlıycanız.inş işe yarar da bırakırlar yakamızı o pis sivilceler
selam kızlar
öğlen oğluşu yıkadık pakladık gün aşırı yıkıyoruz biz.sonra emzirdim uyutuum yatıyo şimdi.sırt üstü yatırdım bu sefer korkuyorum kusar falan diye habire kontrol ediyorum yanında oturuyorum falan.yanlara destek koyduk kafasının yoksa döndürüyoo.
eşime bez al demiştim geçen konuşurken huggys den bahsetmiştim ondan almıış.ama ben pek beğenmedim sanki.prima gibi yumuşak değil kenarları kağıt gibi sert geldi bana.bi ondan bi prima bağlıyorum.bitince prima alırım ya sevmedim bu bezi.
hazır metehan uyurken bende bi banyo yaptım ohh ferahladım valla.
bu arada kızlar sorması ayıp olmasında bişi sorcam.ameliyat sonrası malum bölgenin epilasyonu konusunda napıyosunuz.sezeryandan önce yaptırmıştım ehh 1 ay oldu nerdeyse ağdaya gidebilirmiyim bilmiyorum hala sanki hafif hafif acıyo gibi.ama doktorada gidilecek napsamki siz napıosunuz.
nur kimyonu kendimde içiyorum bir iki kaşık bebeğe de veriyorum.rahatlatıyor ama dün gece aynı senin anlattığın gibi oldu bizdede emmek istedi durdu..gazını çıkardıkça ağladı hem alttan üstten çıakrdı ama çok fazla vardı sanırım ...dün salata ve ksırda soğanı fazla yemiştimondan oldu sanırım.bir iki tane de turşu yemiiştim mahvetti bizi(
kızlar ben çok kötüyüm yaa üşüttüm mü ki
hiç keyfim yok,midem bulanıyo,iştahım yok,bişi yemeye halim yok ,evi felan toparladım ama ha düştüm ha düşücem, terliyorum ve göğüslerim sızlıyoo :84: ayy hasta olmayım lütfen yarın kayınvalidemler gelcek evi temizlemem lazım ütüm de duruyoo
Allahtan zeynep uyudu sorun çıkarmadan
daha nıce senelere ınşallah arabanızda hayırşı olsun...bazı bebekler hakkaten kısmetlerıylke gelırlermiş bızımde bebek uğurlu geldı ev aldık :)oğlumun kurbanı kesildi bugün sağolsun babaannesi kestirdi kurban kanını da sürdürdük alnına..
hava da çok güzeldi valla annem bi de markete mi götürsek oğlumuzu diyor :}
şaka maka 1,5 ay sonra 1. evlilik yıldönümüzü kutlıcaz naıl geçti 1 sene anlamadım zaten kocama soruyorum nasıl bilirdiniz HAMİLE diyo :}
bugün bir de arabamız oldu şükürler olsun hayal ettiğimiz arabayı aldık bugün oğlum kısmetiyle geldi valla aylardır istediğimiz arabayı alamıcaz diyorduk ama bi anda oğlumun bereketiyle oldu işte şuan otoparkta yatıyor ama yazın hakkında geliriz biz oğlumla arabanın inşallah :}
merhaba hanımlar çok moralim bozuk çok yorgunum ve sanırım dahada çok yorulucaz dün emiri çapa tıp fakültesine götürdük kakasını yapamadığı için oraya gitmemizi söylemişti doktor neyse sabahın köründe gidip hastane kapanınca çıktık oğlumun canını çok acıttılar akşama kadar her girdiğimiz odada ağlamaktan kaskatı oldu bide üstüne 8 tüp kan aldılar zaten en beteri buydu bizim için o ağladıkça bende ağladım yavrumun canını çok acıttılar emmerken bile gözünden yaşlar geliyordu dün bi tane kanın sonucu çıktı dr emiri sarı gördü sarılık testi istedi allahtan iy çıktı değeri 2 çıktı oda anne sütü sarılığıymış olurmuş dedi ama protein eksikliği çıktı sütümden protein yueterli miktarda geçmiyomuş çocukta kilo alma da bi sıkıntı yaratmazmış ama önlem almassak bazı sorunlar teşkil eder dedi bi mama yazdı protein takviyesiymiş özel bi mama dedi onu anne sütüyle günde 2 öğün başlıyacaz diğer zamanlar normal emziricem bütün tahliller cuma günü çıkıyor hepsine bakıp öyle başlıyacakmışız mamaya dua edin diğerleri temiz çıksın kızlar gece çok huysuzdu canı acıyoordu ağlamıyordu ama inliyordu kendini sıkıp gece 3den beri şiimdi uyudu çok zordu benim için oğlumu o şekilde görmek allah beterinden saklasın bu arada kızlar sütümüzde protein az olabilirmiş bu yüzden protein zengini yiyecekler tüketmek lazımmış bebek daha rahat alsın diye çünkü bunu anlamak zormuş bebek kilo filan alıyormuş bi sorun gözükmüyormuş sadece bebekten alınan kanda anlaşılıyoormuş
bence kullanma canım bebişine bizde de oldu ben bişi sürmedim gün aşırı yıkadık yüzünü her gün sildim geçti şimdi biraz bekle derim ben
Canım yaa benim bebeğimin de yüzünde önce sivilceler vardı şimdi o sivilcelerin olduğu yerler kıpkırmızı çok kötü çok üzülüyorum silersem geçer mi acaba benimki de
merhaba hanımlar çok moralim bozuk çok yorgunum ve sanırım dahada çok yorulucaz dün emiri çapa tıp fakültesine götürdük kakasını yapamadığı için oraya gitmemizi söylemişti doktor neyse sabahın köründe gidip hastane kapanınca çıktık oğlumun canını çok acıttılar akşama kadar her girdiğimiz odada ağlamaktan kaskatı oldu bide üstüne 8 tüp kan aldılar zaten en beteri buydu bizim için o ağladıkça bende ağladım yavrumun canını çok acıttılar emmerken bile gözünden yaşlar geliyordu dün bi tane kanın sonucu çıktı dr emiri sarı gördü sarılık testi istedi allahtan iy çıktı değeri 2 çıktı oda anne sütü sarılığıymış olurmuş dedi ama protein eksikliği çıktı sütümden protein yueterli miktarda geçmiyomuş çocukta kilo alma da bi sıkıntı yaratmazmış ama önlem almassak bazı sorunlar teşkil eder dedi bi mama yazdı protein takviyesiymiş özel bi mama dedi onu anne sütüyle günde 2 öğün başlıyacaz diğer zamanlar normal emziricem bütün tahliller cuma günü çıkıyor hepsine bakıp öyle başlıyacakmışız mamaya dua edin diğerleri temiz çıksın kızlar gece çok huysuzdu canı acıyoordu ağlamıyordu ama inliyordu kendini sıkıp gece 3den beri şiimdi uyudu çok zordu benim için oğlumu o şekilde görmek allah beterinden saklasın bu arada kızlar sütümüzde protein az olabilirmiş bu yüzden protein zengini yiyecekler tüketmek lazımmış bebek daha rahat alsın diye çünkü bunu anlamak zormuş bebek kilo filan alıyormuş bi sorun gözükmüyormuş sadece bebekten alınan kanda anlaşılıyoormuş
daha nıce senelere ınşallah arabanızda hayırşı olsun...bazı bebekler hakkaten kısmetlerıylke gelırlermiş bızımde bebek uğurlu geldı ev aldık :)
çok gecmişolsun ıyı düşün ıyı olsun cnm...herşey onlar için ınşllah tum tahlıllerı temız çıkar...guzel haberlerını beklıyoruz...
oğlumun kurbanı kesildi bugün sağolsun babaannesi kestirdi kurban kanını da sürdürdük alnına..
şaka maka 1,5 ay sonra 1. evlilik yıldönümüzü kutlıcaz naıl geçti 1 sene anlamadım zaten kocama soruyorum nasıl bilirdiniz HAMİLE diyo :}
bugün bir de arabamız oldu şükürler olsun hayal ettiğimiz arabayı aldık bugün oğlum kısmetiyle geldi valla aylardır istediğimiz arabayı alamıcaz diyorduk ama bi anda oğlumun bereketiyle oldu işte şuan otoparkta yatıyor ama yazın hakkında geliriz biz oğlumla arabanın inşallah :}
yorgunluktan olabılır kendını yormadan yavaş yavaş yapişini sabah daha var :) az dınlen bebişuyurken...en buyuk hatamız bebekler uyuyo bız hurra iş yapıyoz valla bazen emzırmeye takatım yok nedense oğlum uyudumu bı canlı olurum iş yaparım sonra oğlan uyanır ben kalkacak takat bulamam :)
Canım yaa benim bebeğimin de yüzünde önce sivilceler vardı şimdi o sivilcelerin olduğu yerler kıpkırmızı çok kötü çok üzülüyorum silersem geçer mi acaba benimki de
Kızlar çok endişeliyim bebeğimin kakasında 2 kez sümüksü ince çizgi şeklinde kan geldi ve bebeğim kakasını 3-4 gündür yeşil yapıyor bugün doktora gidicez ama sizede bi sormak istedim.Böylşe bişey yaşayan varmı aranızda.Lütfen bilen cevap versin
bu fns93ün tarifi:) 1çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı rezene yarım çay bardağı suda kaynatıp soğutup ve ben bir tülbentten süzüyorum bebeğe 2 çay kaşığı verdim genelde benimki akşamüstü başlıyodu ağlamaya o zaman lar verdim ve memnun kaldım umarım senin de işine yarar..
kızlar ben mamayı başından beri suyu kaynatıp sıcakken mamayı içine atıp çalkalayıp sonra soğutuyorum soğuk suyun altında biberonda ama herkes başka türlü yapıyormuş benimki yanlış mı nasıl yapayım sizce ? soğukken mama eriyormu ?
günaydın kızlar..uyutmadı kızım uykusuzum...neyse gemişi okumadan size 4 gün önce denediğim sütü 2 kat artıran lohusa şerbetinin tarifini vereyim..gidin alın malzemeleri...halamlar bunu kış çayı olarak içerler..deli gibi süt arttırır dediler hakikaten gögüslerim taş gibi süt doldu alın ve için
2-3 kabuk tarçın
2-3 kök zencefil
30 tane kadar tane karabiber
20-30 tane karanfil
sabun kadar lohusa şekeri
bunları düdüklüde yarım saat pişirin sıcak sıcak biraz şeker ilavesiyle sabah akşam 1er bardak için
inşallah sizede faydası olur...içtikten sonraki görüşlerinizide yazında paylaşalım kızlar... neyse ben birazcık geçmiş okuyayım
güzelim sen boşver o salakları...patavatsız insanlar...benim bi arkadaşta çarşıda gördü dün beni daha doğurmadım sandı saolsunsaçını başını yolcaktım valla... sinir oldum...neyse sen benim tarifini verdiğim çayı bi denesene...kaloriside yok hem..inşaaallah fayda görürsün...emzirerek kilo vermek daha kolaymış hem...en azından ben öyle umuyor:2:um:26:
canım bosver takma kimseyi ben kilolu hamile kaldım kızım erken dogdu erken dogmasına ragmen kilosu iyiydi 3 kilo 100grm dogdu ama bazı patavatsızlar su vücuttan cıkardıgın cocuga bak küçücük dedi ama kıskanclıklarından yapıyorlar en zayıf yanını bulup ordan saldırmaya calısıyrlar cünkü beni eleştirebilecekleri baska nokto ya seninde öyledir takma kulagını tıka herkese
kızlar biz de aşıdan geldik biraz önce.30 gün olmadı tam olarak ama yaptılar aşımızı :18: ayy ben korktum şimdi yaa Allah korusun inş bişi olmaz bebişime.off ya nasıl bişidir bu biri öyle yapıyo biri böyle.bidahaki ayın 15.de gelin demişlerdi ondan gittik bizde olduk aşımızı.akşamüstü doktora götürücez kızmı.çocuk doktoruna sorarım bi sakıncası varmıdır diye.melocum sana da hbr veririm.inş bi sorun olmaz.hoş artık iş işten geçti ama...
ayy ne salak insanlar var yaaa.lohusa kadına söylediği şeye bak yaaboşverrrr fatma takma kafana...
hangi marka kullanıyodun cnm? ben de alıcam da silikon uç
tarif için tşk cnm.ben de tam bunu paylaşacaktım.biz gelen konuklara ikram ediyoruz zaten lohusa şerbetini ama sütü arttırdığını geçen gün arkadasm soyledi.3 aylık bebişi var onunda emziriyo bebişini.geçen gün bana geldi şerbet ikram ettik.gece sütü çok bollaşmış.hiç böyle olmamıştı dedi.bilginize :)))
cnm ilk kontrolümüzde ebe bana ilk ayda 800 gr alması lazım.daha fazla da alabilir ama 800 gr dan az olursa anne sütü yetmiyo demektir demişti.1.200 gayet iyi cnm maşallah
Hadi inşallah Fatmacım azimle elimden geleni yapıyorum bende . ara ara umutsuzluğa düşsemde sağdım 5-10 cc lik sütleri dolaba koyarken çok utansam da ...İnşallah inşallah bizde bebeklerimizi doyurabiliriz. kuzenimin eşi 2 ay sonra sütü tam verimli geldiğini söylüyor ona bile razıyım
Canım göğüs yarası için Kantaron yağı ve steril novuksol pomad ı bir dene derim.Yaraları iyileştirici özelliği varmış kantoran yağının. Ben de yara olmadı Allaha çok şükür. Arkadaşımda olmuştu o yüzden olmasın diye kantaron yağı, lansinoh ve steril novuksol pomad kullandım. Birde doğuma gitmeden önce soğan sürdüm göğüslerime ve duş aldım. Hangisinin faydası oldu bilmiyorum. Rabbim şifalar versin en kısa zamanda iyileşmen ve bebişini keyifle emzirmen dileğiyle..
slm kızlar nasılsınız
dün 40ımız çıktı bizimde önce banyomuzu yaptık sonrada 3 kapı gezmeye gittik
bugünde anakucağımız geldi annem ben ve kardeşim attık kızımı anakucağına avm ye gittik birer kahve içtik acık mağza baktık geldik ohhh kızımda msiler gibi uyudu ama am nin emzirme odası buzhane gibiydi kızlar şikayet etcem valla kızım acık mırıldanınca gittik 2 çekti hemen bıraktı toparlandık kaçtık valla hemen eve geldik sonra allahtan evimize çok yakındı
Maşşallah subhanallah canım. Ay ne olur sende bize dua et bize de öyle olsun . Bizim de kırkımız bu hafta çıkacak ve ben milimlik süt sağmaktan çok çok üzülüyorum içimden kendini mama fikrine alıştır diyorum gözlerim sürekli yaşlı içime atıp duruyorum.Benim damla damla geliyor bir türlü açılmadı kanallar senin de öylemiydi ? Maşşallah tekrar sana
selam arkadaşlar
Bugün 40. gün kontrolümüz vardı kadın doğumda sezeryanda kontrol alttan yapılmıyo biliyodum ama süpriz oldu çok tedirgin oldum Allahımm çok acı çektim yaaa((
yazdıklarıma kimse cevap vermiyor amabir şey daha soracağım.. karşı komşum eldivenleri çıkar dokunsun herşeye daha ii gelişir kasları demişti bende çıkardım ama şimdi de parmağını emiyor ne yapmalıyım acaba eldivenleri geri mi taksam
bugün kırkımızı uçurduk...
benim kontrolüm vardı...dikişlerimm baya düzelmiş rahim küçülmüşşş bi sıkıntı yokmuş...alttan muayene olmadım ben istemedim...
korunma konusunda konuştuk....
öyle çok güzel bi muayene oldu sanki arkadaşımla muhabbete gitmiş gibiydim...sanırım doktorumu özleyeceğim
sonra kızımızın doktoruna çıktık 4.550 gr olmuşş herşeyi iyi güzel dedi...
bana balık yağı kapsülü kullan dedi...
öyle işte sonra avm ye gittik gezdik tozduk...kendime bi kaç parça üst aldım önden açılabilen kolay emzirebileceğim...bi de pijama takımı aldım malumm bizim fıstık sayesinde üst baş dayanmıyo ne ona ne bize....
hayırlı geceler taze anneler
kızım bugün bayağı uyudu,bu şu demek oluyor gece hapı yuttum,birazdan hortlar böcüğüm
dün eşimle kızımızı alıp alışverişe gittik,civile..kızıma kanguru,ve bir sürü çok hoş elbise tulum pijama takımları falan aldım,kızımın eşyalarını yerleştirecek yer bulamıyorum artık,önceden aldıklarım ve bu yeni aldıklarım her yeri doldurdu sanırım abarttım alış veriş işini,galiba bitane şifonyer alıcam,benim çekmeceleri rehin aldı kızımın cicileri
geçen bi akraba grubunu ağırladım,bebek görmeye gelmişler,çok saçma sapan bi gündü,sürekli dalga geçip durdular,alaycı gülüşler,garip mimikler,konuşan yüz ifadeleri falan delirdim resmen,hele bi tanesi kendi kızının giyinmediği büyük beden alt üst pijamasını almış hediye olarak getirmiş,hediye paketine gelişi güzel atıvermiş,bide ne görim üst kısmında leke vardı ve tiftiklenmişti,kullanılmışşş,okadar sinir oldumki,sanki benim kızım milletin getireceği çapula muhtaç,çok ayıp,gözümün önünden kaybolsun diye fırlattım attımm,valla ben görünce utandım ama o getirdiği hediyesine hiç utanmamış olacakki alıp getirmiş.bazı insanlar çok geniş oluyor.
diğer hanımda alel acele 20 tl para sıkıştırdı elime,okadar utandımki anlatamam,kendimi çok tuhaf hissettim,çok şükür birşeye ihtiyacım yok ne benim ne kızımın,ama herşeyinde bir adabı var,bu şekilde bebekmi görülür
daha çok şey varda amann aptallar aklıma geldikçe moralim bozuluyor neyse.
yahu benim kızım yıkanmayı sevmiyor,avaz avaz ağlıyor,üzerinin değişmesini hiç sevmiyor,feryat figan bir ağlaması var,çığlık çığlığa,altını değişmeyi sevmiyor,yani aslında demek istiyorki,anne bırak beni bu pislik içinde boğulayım tövbe yaa,ne yapıcam ne edicem bilmiyorum,resmen savaşıyorum kızımla,yokmu bunları sevdirmenin bir yoluuuuu? çıldırıcam artık,birde bir kaç gündür gündüzleri uyumuyor,akşama kadar bizimle beraber oturuyor yaa:))) ne yapacağımı şaşırdım,birtek bugün iyi uyudu,ama eminim bu seferde gece sapıtacak
ya kizlar ben arada kizimi yüz üstü koyuyodum dünde öyle yaptim 2 dk mutfaga gittim agladi diye geri döndüm bi baktim ters dönmüs yüzüstü yatan kiz sirtüstü duruyodu... erken diil mi ya bu kiz nasil döndü öyle????
Çok ayıpladım gerçekten. İnsan giyilmişi hediye getirir mi? Bir de her gelen bir akıl veriyor çok sinir oluyoruM. Eşim de bilgi veriyor diyor. Doğrudur ama her gelen farklı farklı kulaktan dolma eski bilgilerini sunuyor. Gerçek olan bilgiyi vermiyor ki. Hııı deyip geçiyorum valla. Yoksa muhabbet bayacak.
Geçen yakın akrabam bebek görmeye geldi. Genelde her geldiklerinde yemekli gelirler. Ben de lohusadayım sonuçta yemekle uğraşacak halimiz yok. Pasta börek çörek var yeterli dedim. Yeni doğum yapmış birinin evine yemekli gelecek halleri yok ya dedim. Ama malesef yemekli gelmişler. Pide aldırdım hemen. Hepsini sildiler süpürdüler. Çok sinir oldum. Ben sezeryandan çıkalı daha 2-3 olmuşken insan yemekli mi gelir. Annem babam var diye onlara mı güvendiler. Annem bebeğe mi baksın bana mı misafire yemek mi yapsın.
İnsanlarımız bazen çok anlayışsız gerçekten.
Benimki de yıkanmayı sevmiyor sanmıştım. Meğer karnı acıkmış ona bağırıyormuş. Bende bundan sonra karnını biraz doyurup ondan sonra duş aldırıyorum. Bezini de değiştirirken eşim konuşuyor oyalıyor. Kıyafetini de konuşarak giydiriyoruz. Arada bi kkucağa alıyoruz susuyor. Sonra tekrar giydirmeye devam ediyoruz. Hatta bazen kucakta giydirdiğimizde oluyor. Titreyerek ağlıyor dayanamıyorum.
oğlumun kurbanı kesildi bugün sağolsun babaannesi kestirdi kurban kanını da sürdürdük alnına..
slm hanımlar geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum allah hepınıze yardımcı olsun....benımde en buyuk sorunum gazgece uyku haram sabaha kadar çok yorgunum yaww...şu kımyonu nasıl kullanıyosunuz bebekte akşam olmadan yapıyımda yavrum acıdan kıvranmasın artıuk yardım...
daha nıce senelere ınşallah arabanızda hayırşı olsun...bazı bebekler hakkaten kısmetlerıylke gelırlermiş bızımde bebek uğurlu geldı ev aldık :)
çok gecmişolsun ıyı düşün ıyı olsun cnm...herşey onlar için ınşllah tum tahlıllerı temız çıkar...guzel haberlerını beklıyoruz...
Kızlar çok endişeliyim bebeğimin kakasında 2 kez sümüksü ince çizgi şeklinde kan geldi ve bebeğim kakasını 3-4 gündür yeşil yapıyor bugün doktora gidicez ama sizede bi sormak istedim.Böylşe bişey yaşayan varmı aranızda.Lütfen bilen cevap versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?