- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
Mrb cnm.
Benimde düşük tehlikem vardı,rapor verdi dr.Progestan içiyorum ha bre uyuyorum ,1 de iğne vurdurdum.
Ben hamile kalmadan önce Andeva Yıldızda DR.Fatma Seda SOYLU ya gidiyordum ancak artık o kadar dolu ki randevu alamıyorum.Ablamın dr na gidiyorum.
Sen kime gidiyorsun?
Son 2 haftadır herkes aynı dr dan övgüyle söz ediyor ,Medical Park ta ismi Ünal YıRMıBEŞ miş ona gideceğim
Kızlar slma.s., kpss ye girdim geldim, amanın iyikide girmişim ya hiç çalışmadım ama bu sene ümidim var yaptıklarımı bilerek yaptım :))) sonuçlarının açıklanmasını büyük bir merakla bekliyorum Hakkımda hayırlısı olsun inş.
Görüşürüz yine çok kalamıcam bulantım çok fena çıkarmam lazım...
fadimecim sende kan pıhtılaşması çıktı o zaman kan sulandırıcı iğnemi vuruluyorsun
En zayıf kilo ile hamile kalan da benim galiba :)
Oglumda 47 ile hamile kaldım 63 ile doguma girdim.
Şimdi ise 46 ile hamile kaldım ve 2 kg aldım bile :) Bakalım kaçla sonlanacak? :)
Kızlar slma.s., kpss ye girdim geldim, amanın iyikide girmişim ya hiç çalışmadım ama bu sene ümidim var yaptıklarımı bilerek yaptım :))) sonuçlarının açıklanmasını büyük bir merakla bekliyorum Hakkımda hayırlısı olsun inş.
Görüşürüz yine çok kalamıcam bulantım çok fena çıkarmam lazım...
Merhaba mısracım kusura bakma ya ben 3-4 yıl önce kadınlar kulübüne üye olduğumda rahatsızlık vs olur diye yaşadığım yeri Antalya yazmıştım.Kayınvalidemler oralı.Ben şuan Aksaray'da oturuyorum.Hemen düzelttim:)Ama bizim gelinde andevaya gidiyordu çokta memnundu.Önemli olan düzenli takip canım ya.Hemen hepsi aynı şeyleri veriyorlar zaten.Tecrübeli olması iyi ama mesela ben ilk kızımı doğum yaptıran druma gitmiyorum çok paracıydı:) şimdi değiştirdim yani demek istediğim hayırlısı olsun okadar sıra bekmeye değmez bence :))Önemli olan acil bir durumda hemen druna ulaşabilmen.Yani:)
Hay maşallah.Ben senin 2 katın kadar kilo ile hamile kaldım..Hatta 2 kg fazlası ile
94 ile hamile kaldım :)
mrb burcu nasıldı sorular ya ben girmedim çalışmamıştım doğru dürüst birde hiç ümidim yoktu ankara dışına gitmeyi pek gözümüz almıyo eşimin tayin imkanı hiç yok...inş pişman olmam...
kızlar birşey sormak istiyorum avmlere gittiğinizde kapılardaki o güvenlik koridorundan geçiyormusunuz zararı yok deniyor ama
bu arada bugün bir komşuya gittim, bana elini uzat dedi, ben de açık bir şekilde uzattım bana senin kızın olacak dedi :) o da hamile o elini tersini uzatmış ve oğlu olacak (6 aylık hamile ) ilginç geldi paylaşayım dedim bakalım doğrumu çıkacak :)
canım dikkat et kendine
bende size bunu soracaktım evinizin günlük temizliğini siz mi yapıyorsunuz (süpürüp silme falan )
bana dr kendini yormadan ve karın içi basıncını artırmadan herşeyi yapabilirsin dedi ben bazen vileda ile siliyorum evi toz alıyorum ama elektrikli süpürge hiç kullanmadım daha önca hamile bir arkadaşımdan süpürgenin eğilerek yapıldığı için karın içi basınca artırdığını duymuştum
sizler nasıl hallediyorsunuz günlük işleri
elektrik süpürgesi yapmıyor musunuz:) benim 13 kilo ağırlığında bir oğlum var bütün gün kucağımda evimiz 3 katlı artı ben spor yapıorum oğlumla dansediyoruz eşşekçilik oynuyoruz. önceki hamileliğimde de böyle hareketliydim. Kendinizi bu kadar abartarak sakınırsanızı 9 ay geçmez kızlar hasta değil sadece hamilesiniz. Allah bizi böyle yaratmamış. 9 ay yatmak sadece bir rahatsızlık varsa okey yoksa gereksiz.
Bu arada biz şubat annesi gibi görünüyoruz ama sanırım ocak annesi olacagız :)
mrhb arkadaşlar.umarım herkes iyidir.bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun.Rabbim sabır versin.bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim.şimdi de çok endişeliyim aynı şey olursa diye.p.tesi kontrolümüz var.inşallah iyidir bebeğim.Rabbim herşeyin hayırlısını versin .ne diyebilirizki.verende o alanda.biz sadece dualarımızı eksik etmeyelim.elimizden gelen bu...
bende aynı duygudayım ilk bebeğim karnımda ölmüştü şimdiki hamileliğimde hergün iğne vuruyorum kendime ve çok endişeliyim acaba yaşıyomu diye
burcu cum yok test yaptı doktor idrar testinde problem yok ama tuvalete çıkmada inanılmaz problem var : ) birde bugn kıyafetlerimi giydim eski kıyafetlerim olmuyor artık inanılmaz şiştim ama daha çok erken değilmi benim gibi olan varmı ?
slm hanımlar benide aranıza alırsınız sanırım
7+2 şubat 23 te olcak doğum Allah nasip ederse
2. bebeğim 1 kızım var 5 yaşında
allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?