2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar....

burcucum sağlıklı olsun gerisi boş ama insanoğlu işte merak ediyorum,benim bebişimin de cinsiyetine bakar mısın?hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız?
Bebeklerini kaybedenler olmuş aramızdan.Gerçekten çok üzüldüm.Rabbim sabrını ve en kısa zamanda telafisini versin inşallah.
Hepimizin bebekleri Allah'a emanet.ınşallah sağlıkla,mutlulukla kucaklarımıza almak nasip olur.

Merhaba mısracım kusura bakma ya ben 3-4 yıl önce kadınlar kulübüne üye olduğumda rahatsızlık vs olur diye yaşadığım yeri Antalya yazmıştım.Kayınvalidemler oralı.Ben şuan Aksaray'da oturuyorum.Hemen düzelttim:)Ama bizim gelinde andevaya gidiyordu çokta memnundu.Önemli olan düzenli takip canım ya.Hemen hepsi aynı şeyleri veriyorlar zaten.Tecrübeli olması iyi ama mesela ben ilk kızımı doğum yaptıran druma gitmiyorum çok paracıydı:) şimdi değiştirdim yani demek istediğim hayırlısı olsun okadar sıra bekmeye değmez bence :))Önemli olan acil bir durumda hemen druna ulaşabilmen.Yani:)

Kızlar slma.s., kpss ye girdim geldim, amanın iyikide girmişim ya hiç çalışmadım ama bu sene ümidim var yaptıklarımı bilerek yaptım :))) sonuçlarının açıklanmasını büyük bir merakla bekliyorum Hakkımda hayırlısı olsun inş.
Görüşürüz yine çok kalamıcam bulantım çok fena çıkarmam lazım...

2. oturumuda bittimi canım?
inşallah hakkında hayırlısı olur:)

En zayıf kilo ile hamile kalan da benim galiba :)

Oglumda 47 ile hamile kaldım 63 ile doguma girdim.

Şimdi ise 46 ile hamile kaldım ve 2 kg aldım bile :) Bakalım kaçla sonlanacak? :)

progestan kullanan arkadaşlar benimde başlarda baş dönmesi uyku yapıyordu dr a söledim sabah içtiğim dozajı düşürdü akşamda yatmadan önce iç dedi şimdi hiç bişey anlamıyorumm sizde uykudan önce deneyin istersenizz...

En zayıf kilo ile hamile kalan da benim galiba :)

Oglumda 47 ile hamile kaldım 63 ile doguma girdim.

Şimdi ise 46 ile hamile kaldım ve 2 kg aldım bile :) Bakalım kaçla sonlanacak? :)

Hay maşallah.Ben senin 2 katın kadar kilo ile hamile kaldım..Hatta 2 kg fazlası ile
94 ile hamile kaldım :)

mrb burcu nasıldı sorular ya ben girmedim çalışmamıştım doğru dürüst birde hiç ümidim yoktu ankara dışına gitmeyi pek gözümüz almıyo eşimin tayin imkanı hiç yok...inş pişman olmam...

Teşekkürler cnm

Minikmucizem naptın canım ya?Nasıl geçti operasyon?Dünden beri seni düşünüyorum. Çok üzgünüm inan Ama iyi yanından bakmak gerekirse belkide problemli olacaktı.Allahım en kısa zamanda sana yeni bir bebek nasip eder inşallah.Dualarım seninle canım...

Nur aslında keşke girseydin. Adaylıgın kalkınca eş durumundan eşinin yanına giderdin...

kızlar birşey sormak istiyorum avmlere gittiğinizde kapılardaki o güvenlik koridorundan geçiyormusunuz zararı yok deniyor ama

kk nın başka başlığı altından sizin için alıntı yaptım:
Konu güncel değil ama google da aratınca ilk sırada geliyor, bu sebeple yazmak istedim.

Havaalanlarında ya da alışveriş merkezlerinde insan taramada kullanılan cihazlar metal dedektörüdür, x ray cihazı değildir.
Sadece çanta ve bavullarımızı koyduğumuz bant x ray cihazına gider. Metal dedektörleri de zararlı değildir arkadaşlar, içiniz rahat olsun

ınşallah hayırlısı canım.
Bende bişey biliyorum bakalım isteyenler uygulasın doğruluk payını cinsiyetler belli olunca konuşuruz.tabiiki amaç eglence:)
Siz görmeden bir kişi bir minderin altına bıçak diğerine makas saklasın sonra siz odaya girip istediğiniz minderi seçip üstüne oturun.Bıçak olanı seçerseniz oğlunuz makas olanı secerseniz kızınız olurmuş:)Bizim oralarda böyle bir inanış vardır:)

Allah razı olsun kocamdan çoğu işi o yapıyor.1 aydır ilkkez bu akşam bulaşık yıkadım yani yıkayabildim :) 15 günde birde genel temizlik için kadın alıyorum ben.Bana ağır iş yapmak yasak

Ben hiçbirşey yapamıyorum.13,5 kg kızım var onu kaldırmamı kesinlikle yasakladı dr.Ağır şeyleri kaldırmak çekmek yada itmek,yukarıdan bişey uzanmak,ağır temizlik yasak.Bol istirahat.Hatta yaz boyunca annemleri bile göremeyeceğim yolculuk kesinlikle yasak.ev hapsi gibi bişey bu ya

Bu arada biz şubat annesi gibi görünüyoruz ama sanırım ocak annesi olacagız :)

neden canım?

bende aynı duygudayım ilk bebeğim karnımda ölmüştü şimdiki hamileliğimde hergün iğne vuruyorum kendime ve çok endişeliyim acaba yaşıyomu diye

Kızlar dualarım sizinle.ıçinizi ferah tutun.Allahım hakkımızda hayırlısını versin hepimizin...

Son düzenleme:

Ben Bugün kotun belimi felaket sıktı.bebeğe bişey olacak diye eve dönene kadar korktum.Eşimede bişey diyemedim:bbo:

slm hanımlar benide aranıza alırsınız sanırım
7+2 şubat 23 te olcak doğum Allah nasip ederse
2. bebeğim 1 kızım var 5 yaşında

Aramıza hoşgeldin neredeyse aynı zamanda doğum yapacağız benimkide 24 ünde şubatın :)

allah hepinizden razı olsun.

karanfilli online oldugunu gördüm canım durumun nasıl oldu?iyisindir inşallah

Son düzenleme:
Sonunda okuyamadığım sayfalar bitti.2 sayfada yazı yazmışım benden başka yazan olmamış :))ü
10 gün girememenin acısını çıkardım.Şimdi kızımı uyutmaya gidiyorum.hepinize iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…